15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baderomsfliser 2015 – Aktuelle trender innen baderomsdesign

Baderomsfliser 2015 -trender-design-3D-optikk-ONE-NATURAL-Porcelanosa

Er du interessert i de siste trendene på badet? Da er denne artikkelen noe for deg. Fordi vi har de siste trendene for dem Baderomsfliser 2015 satt sammen slik at du kan innrede ditt nye bad på en moderne og trendy måte.

Baderomsfliser 2015 for et naturlig utseende

Baderomsfliser 2015 -trender-design-naturstein-optikk

Det naturlige utseendet er spesielt på moten med hensyn til hele interiøret. Dette er også tilfelle på badet. Baderomsflisene 2015 er designet naturlig, både når det gjelder materialet og fargene. Dette oppnås først og fremst gjennom elegant naturstein. Fliser med relieffer skaper også en naturlig atmosfære og et friskt utseende. Velg flisene i stort format, og du kan være sikker på at du har truffet trenden rett på punkt. Hvis du vil ha et veldig elegant og luksuriøst bad, er marmor til baderomsflisene 2015 akkurat det riktige valget.

PAR-KER HAMPTON BRUN av Porcelanosa

Baderomsfliser 2015 -fin steintøy-tre-utseende-PAR-KER-HAMPTON-BRUN-Porcelanosa

Tre ser like naturlig ut. Siden tregulvet ikke er spesielt egnet for badet, må det finnes en annen variant. Og det er ikke noe problem i det hele tatt. Du har sikkert allerede sett fliser med treutseende, fordi denne trenden ikke er ny, men vil også bli videreført med baderomsfliser i 2015. Du har valget mellom forskjellige nyanser og mønstre.

baderomsfliser-2015-trender-design-porselen-steintøy-tre-optikk-PAR-KER-BRITANIA-GALES-porcelanosa

PAR-KER BRITANIA GALES av Porcelanosa

Baderomsflisene 2015 er preget av jordfarger som brun, beige og krem, men kan også inneholde fargetoner. Du kan for eksempel oppnå dette med mosaikkfliser, som imidlertid ikke nødvendigvis trenger å ha den klassiske firkantede formen. De enkelte steinene kan like gjerne være runde eller avlange.

Ulike motiver på baderomsflisene 2015

Baderomsfliser 2015 trender-design-syrin-blomstermotiver-NovaBell-Rainbow

NovaBell Rainbow fliser

Med baderomsflisene 2015 kommer stilen på 70-tallet tilbake ved å bruke blomstermotiver og mønstre på nytt. Disse kan finnes på de enkelte flisene eller er designet som et stort veggmaleri med mosaikk. Effekten er en romantisk atmosfære der du bare kan føle deg bra. Det er også en fin måte å legge til litt farge på badet. Blomstermotivene kan vises i hvilken som helst farge eller dannes av spesifikke fargenyanser. Baderomsflisene 2015 i naturstein -utseende, som delikate blomstermotiver er påført, er veldig effektive.

Baderomsfliser 2015 3d-vegg-fliser-bølgemønster-CRETA-MARFIL-procelanosa

CRETA MARFIL av Porcelanosa

Grafiske mønstre på baderomsflisene i 2015, geometriske mønstre og de med 3D -effekt er også populære, og har vært det siden i fjor. De gir badet et ekstravagant utseende. Dette får badet til å se moderne og originalt ut. Det får en livlig atmosfære, slik at du vil være frisk og livlig så snart du går inn på badet om morgenen.

baderoms-fliser-2015-trender-design-vegg-mosaikk-blomst-motiver-grå-aqua-blå

I følgende eksempel for baderomsflisene 2015 kombineres tre trender på en veldig interessant og effektiv måte. På den ene siden er det de trendy mosaikkflisene, som inneholder vakre blomstermotiver og på den andre siden sikrer et effektivt 3D -utseende. De delikate nyansene i fargen rosa skaper også en vakker effekt, fordi de får badet til å se mer romantisk og koselig ut. De gir en viss varme til den elegante, men kule hvite.

Flytende farger for baderomsflisene 2015

Baderomsfliser 2015 -trender-design-beige-brun-geometriske-mønstre

La fargene flyte inn i hverandre på badet. Dette skaper en mild og beroligende effekt som lar deg slappe helt av på badet. Bruk enten en hovedfarge som du kan gjøre lysere, eller lek med flere farger og la dem renne over i hverandre. Slike fliser tilbys ferdige, slik at du ikke trenger å bry deg med bryet med å sette sammen nyansene.

Baderomsfliser 2015 trender-design-ombre-effekt-hvit-blå-grønn-tre-servant

baderoms-fliser-2015-trender-design-geometrisk-mønster-spir-oransje-trekanter

baderoms-fliser-2015-vegg-fliser-keramiske-stripemønster-CERDENA-MARFIL

bad-fliser-2015-trender-design-hvit-marmor-optikk-frittstående badekar

baderoms-fliser-2015-trender-design-moderne-mosaikk-svart-hvit-perlemor-speil

baderomsfliser-2015-trender-design-moderne-svart-hvit-elegant-minimalistisk

baderomsfliser-2015-trender-design-moderne-svart-hvit-naturstein-optikk-marmor-glassvegg

baderoms-fliser-2015-trender-design-moderne-viktoriansk stil-badekar-frittstående-svart-hvitt

baderoms-fliser-2015-trender-design-moderne-naturstein-vask-forfengelighet-geometrisk

Previous Post
Radiator med dekorative elementer for stilig innredning
Next Post
10 kreative ideer for veggdesign