15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 interessante ideer for moderne regnbyger

ideer for moderne regndusj lyseffekt

Sjekk ut disse interessante forslagene til moderne regndusj på. Den luksuriøse regndusjen fra Gessi er den siste trenden i denne produktgruppen. Denne modellen kommer fra den ultramoderne velværekolleksjonen med multifunksjonelle regnbyger. Designet har hydromassasjefunksjon og lys for fargeterapi. Dusjhodet er tilgjengelig i 3 forskjellige størrelser.

Den moderne regndusjen fra Joerger

ideer for moderne regndusjkomfort luksus

Nok et forslag til moderne regndusj er modellen til Joerger. Det enorme dusjhodet sørger for mer komfort på badet. Modellen heter RainHeaven og var laget av rustfritt stål.

Den moderne regndusjen Ecco Charade

ideer for moderne regndusj veldig stor

Ecco Charade -modellen av Fornara Maulini har et enormt dusjhode. Den er tilgjengelig i forskjellige former – rektangulær, trekantet og jevn rund. Størrelsen justeres etter formen. Disse moderne regndusj er det optimale alternativet for avslapning.

Luksusmodellen fra Prodigg

ideer til moderne regndusj kvadrat fire

Regndusjen fra Prodigg imponerer med et moderne design. Modellen gir en følelse av luksus. Dusjhodet er delt inn i fire områder som kan brukes sammen eller hver for seg. Designet er tilgjengelig med en rund form.

Enormt dusjhode fra Lagares

ideer for moderne regndusj som føles friske

de moderne regndusj fra Lagares er perfekt for en forfriskning om morgenen eller etter en lang dag på jobb. Dusjen er ekstremt romslig og kommer i begge former – rektangulær og rund. Dette produktet er laget av rustfritt stål.

Den ideelle standarden spa dusjkabinett

ideer for moderne regndusj spabehandlinger

Tris dusjkabinett fra Ideell standard har tre funksjoner kombinert i en. Hytta kan brukes som badstue, dampbad og samtidig som dusj med hydromassasjefunksjon. Dusjkabinen kombinerer nesten alle spabehandlinger i en for mer komfort og avslapning.

Designer regndusj fra Hansgrohe

ideer til moderne regndusj 3 i 1

de moderne regndusj fra Hansgrohe har et dusjhode som kombinerer tre funksjoner i en. Raindance Rainfall -modellen har et elegant og slank design. Vannet kan justeres og komme ut av dusjhodet med forskjellige styrker og former.

Regndusj med slank design

ideer for moderne regndusjlys og musikk

Regndusjen fra Zucchini Rubinetteria er enkelt og moderne med et slank design som imponerer med luksus og komfort. I tillegg til rennende vann tilbyr denne modellen også lys og musikk for en ekte opplevelse i dusjen.

Dusjhode med skulderbredde

ideer for moderne regndusj skulderbredde

 de moderne regndusj fra Hansgrohe har bredden på skuldrene. Moderne luftinjeksjonsteknologi er innebygd i denne modellen, som gir deg den forfriskende følelsen av regnet om våren. Dusjen har også et innovativt selvrensende system.

Dobbelt dusjhode fra Fantini

ideer til moderne regndusj dobbelt dusjhode

Dobbelt dusjhode fra Fantini er også dobbelt så gøy. Designet er moderne og enkelt og laget av materialer av høyeste kvalitet. Fantini er et verdenskjent selskap innen baderomsdesign.

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger