15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smarte ideer for baderomsdesign – organiser lagringsplass

moderne-lagringsplass-ideer-bad

Alle ønsker et stilig og moderne bad – vi tilbyr deg Baderomsdesign – Lagringsideer som er enkle å etterligne og har veldig praktisk anvendelse. Det spesielle med badet er at mange ting må finne et sted der. Så for å finne det rette stedet for alt, må du organisere en lagringsplass. Vi har oppsummert noen enkle ideer i denne artikkelen som vil lykkes med å bytte skap, og som kan vise seg veldig nyttig, spesielt på små bad..

Baderomsdesign for lagringsplass – nyttige ideer

elegant bad design oppbevaringsplass underskap

Du bør være den første Baderomsdesign Organiser med nok lagringsplass slik at underskap, hyller eller enkle esker har et visst innhold. Den ledige plassen under servanten må brukes deretter – på den ene siden lagres håndklær, vaskemiddel eller andre viktige ting der, og på den annen side er det mer ledig plass til bevegelse. Alt som er igjen etterpå kan deles inn i grupper, så er det beste å merke boksene slik at rommet ser mer organisert og stilig ut. Hvis du vil organisere badet ditt, må du la en del av rommet være helt tomt for å få rommet til å se større ut.

Baderomsdesign for lagringsplass som dekorasjon

Shabby chic baderomsdesign

Tenk på hvilken farge du vil ha for din Baderomsdesign og  Vil du velge lagringsplass. Hvis hyllene er fargerike og tiltrekker alles oppmerksomhet, er det bedre å velge en vanlig bakgrunn. Gode ​​kontraster på badet skaper spenning og du kan sette lysbokser på en mørkere overflate, eller omvendt, på denne måten finner du tingene dine lettere. Hvis alle skapene ser like ut, kan du merke dem slik at alt kan bli funnet raskere. Hvis det fortsatt er ting å lagre, kan du sortere dem – kanskje du ikke nødvendigvis trenger alt på badet og kan finne et annet passende sted? Sminkebordet kan lagre sminke, kam og krem. Du kan også ha håndklær i skapet på soverommet, og la bare igjen de viktigste tingene som er i bruk for badet.

Interessante åpne hyller

moderne-bad-åpne-hyller

Praktisk innebygd garderobe på badet

praktisk innebygd garderobebad

minimalistisk hvitt bad

minimalistisk hvitt bad design

Grønt vintage baddesign

frisk-vintage-bad-møbler-grønn

Design av baderom

elegant-bad-design-ideer-lagringsplass

Elegant hvitt bad

elegant-hvitt-blått-bad-lagringsplass

Interessant idé for å organisere lagringsplass

vintage-henger-bad-bygg det selv

Previous Post
Kjøkkenopplegg og romlig fordeling
Next Post
Laget med blondedukler for attraktive DIY -dekorasjoner