15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innredning av nytt bad: riktig design for enhver situasjon

baderomsinnredning bad-møbler-sett-moderne-høy kvalitet-design-hver-situasjon

Badet har lenge vært mer enn en flislagt “våtcelle”. Dagens bad får stadig større betydning som et avslapnings- og oppholdsrom som fokuserer på brukerens individuelle behov. Bademøbler av høy kvalitet, lysspill og eksklusiv design kjennetegner utseendet på moderne bad. Uansett om det er en renovering, oppussing eller et helt nytt bygg, er innredning av nytt bad en betydelig investering i fremtiden og må derfor vurderes nøye. Derfor har vi satt sammen noen av de beste badedekorasjonstipsene i dag. Fra det lille bassenget til familiebassenget, vil vi vise deg hvordan god planlegging kan bringe dine personlige ønsker sammen med de romlige forholdene.

Innredning av badet: tilpass drømmebadet ditt til romsituasjonen

Innredning av et nytt bad bad-møbler-sett-moderne-dobbel vask

Det fremtidige drømmebadet må ikke bare tilpasses den eksisterende romsituasjonen, men må også tilpasses behovene til beboerne. En barnefamilie trenger et annet bad enn enslige eller par. Når du planlegger baderomsmøbler, bør du sørge for at det integreres perfekt i hverdagens rutiner og kan tilby hver bruker de viktigste funksjonene individuelt, for eksempel rikelig med lagringsplass, riktig lys eller en stor speiloverflate.

I tillegg til funksjoner er materialer, overflater og belegg også svært viktige, fordi baderomsmøbler må tåle fukt, vann og damp. Det er best å stole på tradisjonell merkekvalitet og velge et baderomsmøbel av høy kvalitet fra en markedsleder for sanitærprodukter, som f.eks. EAGO Tyskland. I tillegg til topp kvalitet, estetikk og brukervennlighet, legger produsenten også stor vekt på et rimelig pris-ytelsesforhold. Topp kvalitet lønner seg!

Servanten som det viktigste designelementet

nytt-bad-møbler-forfengelighet-lagringsplass-rundt-vask-toscana-160cm

Små bad er mellom 3 og 6 m² store, mellomstore bad er mellom 6 og 10 m². Fra 10 m² snakker man om et stort bad. Møblene bør derfor først og fremst skreddersys til badets størrelse og utforming.

Forfengelighet spiller en stor rolle som det viktigste designelementet i et baderomsmøbelsett. Skap, dekorer, beslag og lys er koordinert med dette. Så før du begynner å lete etter de perfekte møblene for badet ditt, må du først måle egnede områder for servanten din og lignende. Vær oppmerksom på bredden, dybden og høyden.

Sett opp et lite bad

lite-bad-møbler-bad-møbler-sett-hvit-milano-60-45cm

Et lite bad er en spesiell utfordring. Hver centimeter teller her. For å virkelig føle deg hjemme på det lille badet, bør størrelsen på møblene være riktig. Og lagringsplass bør ikke mangle heller. Hengende baderomsmøbler uten gulvkontakt er en god løsning for små bad. Disse er montert på veggene, ser moderne ut, får badet til å se større ut og har et annet pluss: Dette gjør badet enda enklere å rengjøre.

Fleksible møbler med flere funksjoner er veldig populære og nyttige, spesielt i små rom. Speilskap og servanter med integrerte baseenheter kan spare verdifull plass uten å måtte gå av med bekvemmeligheten.

Innred et mellomstort bad

bad-møbler-miami-100-cm-lagringsplass-bad-møbler-sett-grå-speil-skap

I følge Foreningen for den tyske sanitærindustrien den nåværende statistiske gjennomsnittlige størrelsen på et tysk bad er 7,8 kvadratmeter. Dette gjør mellomstore bad til den vanligste badetypen. De gir mer designfrihet og flere alternativer for lagringsplass: For eksempel kan forskjellige sideskap kombineres med eksisterende baderomsmøbler.

Et ønske som også kan gå i oppfyllelse på et mellomstort bad, er dobbel servant. Det er doble servantmodeller som er mellom 120 og 150 meter brede. Så du kan sette opp et dobbelt vaskeområde på en liten plass.

Sett opp et stort bad

bad-møbler-stort-bad-møbler-sett-milano-160cm-dobbel servant

Det er nok plass på det store badet. Du kan tenke litt mer sjenerøst og unne deg hyggelige statister som folk med et lite bad bare kan drømme om. I tillegg til den doble servanten, kan et boblebad, badstue eller dampbad også vurderes for dette. En fornuftig romstruktur løser problemet med ubrukt plass i midten av rommet og får det store badet til å se mer hjemmekoselig ut.

Konklusjon: folk vil ha et mer hjemmekoselig bad – uansett hvor stort det er. Med moderne baderomsmøbler og sanitærprodukter er fokus på et balansert samspill mellom design, innovasjon, kvalitet og funksjonalitet. De riktige møblene er tilgjengelige for alle krav, ethvert krav, enhver romsituasjon og ethvert budsjett. Gjør badet ditt til en oase av velvære!

Previous Post
Ifølge en ny studie bør sykling i byen være fremtiden for transport
Next Post
Husflid med sjøglass – DIY -ideer for smykker, dekorasjon og tilbehør med en sommerfeil