15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den nye kolleksjonen av Corian badekar og dusjkar – bærekraftig, elegant og stilig

corian badekar oval hvit frittstående vegg naturstein utseende

I forrige uke rapporterte vi om den nye Prima-fargeserien fra Dupont Corian, og i dagens artikkel vil vi presentere Corian bade- og dusjkar av høy kvalitet, som imponerer med sin unike luksusdesign og lover de høyeste standardene for utførelse, holdbarhet og hygiene. Corian -badekaret er symbolet på luksus, bærekraft og eleganse. Overbevis deg selv i følgende bildegalleri.

Elegant frittstående Corian badekar i hvitt

frittstående corian badekar ovalt hvitt speil

Badekaret er utvilsomt dronningen på et bad. Det er et tilfluktssted hvor du kan ta avstand fra hverdagens mas og mas og slappe av. Badekarene i deres forskjellige design er ikke bare et funksjonelt element, men et designelement. Det frittstående badekaret Corian fascinerer for eksempel med sin ubestridte design og fyller rommet med sjarm og karakter.

planter oval frittstående badekarveggdesign

Corian badekar samt dusjkar, som vi presenterer i det følgende, tilhører den nye serien for privat og kommersiell sektor. Den nye samlingen av sanitære gjenstander har vært tilgjengelig siden 1. juli 2016. Produktene fra denne serien er Corian Delight badekar, Corian Smart dusjkar og Corian Casual dusjkar. Corian Delight -badekaret er tilgjengelig i tre versjoner, nemlig som et elegant frittstående badekar, ovalt med kant eller rektangulært med kant. Corian Smart dusjkar er tilpassbare og tilgjengelig i 12 størrelser, mens Corian Casual dusjkar er tilgjengelig i åtte størrelser.

Corian innebygde badekar

innebygd corian badekar solid overflate

Badekar og dusjkar av høy kvalitet er laget av Corian- eller LG HI-MACS-mineralmaterialer. Denne overflatedesignen tillater organiske og sømløse former. Corian -badekar og dusjkar kan monteres sømløst ved å lage sømløse overganger for hånd. Funksjonelle og individuelle estetiske badeløsninger kan lages i kombinasjon med veggbekledning og sprutbeskyttelse eller overflater laget av Corian.

Massivt overflate badekar innebygde beslag gull

Utvidelsen av produktsortimentet med den nye serien Dupont Corian badekar og dusjkar er en del av markedsføringen “Endless Evolution” for Europa, Midtøsten og Afrika. Innovasjoner innen produktutvikling, produksjon og markedsføring er sammenvevd i dette initiativet, noe som resulterer i nye løsninger og muligheter for designere, detaljhandel, industri og privat sektor.

badekar komposittmateriale corian pleieprodukter

sømløs, hygienisk dusj med badekar av høy kvalitet

veggbekledning matt grønt oppbevaringsbord tre bad tilbehør

sømløst hvitt koriansk materiale hygienisk badekar i koriansk

Corian dusjkar

dusjkar dusj rektangulært corian badekar

veggbekledning sprutvakt corian badekar

corian dusjkar hvitt komposittmateriale, rektangulært

dusj corian dusjkar oppbevaringsrom sprutbeskyttelse

dusjkar Corian individuelt tilpassbart hvitt

dusjkar koriansk overflatemateriale rektangulære fliser

* Ytterligere produkter og informasjon finner du på det offisielle nettstedet til Dupont Corian

Previous Post
Ifølge en ny studie bør sykling i byen være fremtiden for transport
Next Post
Husflid med sjøglass – DIY -ideer for smykker, dekorasjon og tilbehør med en sommerfeil