15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ferie på badet: tips for en middelhavsstemning

Middelhavsbad moderne-hvitt-grått-turkis-tilbehør

En middelhavsstil på badet vekker følelsen av å være på ferie og inviterer deg til å tilbringe avslappende timer. Fordi hva kan være hyggeligere enn å nyte et snev av luksus i ditt eget velværeområde etter en stressende dag? Denne drømmen kan gå i oppfyllelse, for med de riktige møblene kan hvert bad forvandles til en oase av ro.

Enkle former og materialer av høy kvalitet

Middelhavsbad moderne møbler ideer-turkis-tilbehør

Denne innredningsstilen minner mer om livsstilen rundt Middelhavet som ingen andre: Middelhavsutseendet skaper også en sommerlig atmosfære på badet. Enkle former og klare linjer er i forgrunnen i møblene i Middelhavet. Enten servant, speilskap eller baderom – høykvalitets og funksjonelle designermøbler er for eksempel det perfekte grunnlaget med denne leverandøren kan bestille. Det er et bredt spekter av individuelle og moderne baderomsmøbler laget av eksklusive materialer.

Baderomsmøbler får også et elegant utseende av høyglansede overflater, som er produsert i en prosess med maling, sliping og polering som tar dager. Den nåværende trenden er å kombinere hvite høyglansede lakker med et treutseende; legg til tilbehør som såpedispensere eller håndklestativ i rustfritt stål og det harmoniske helhetsbildet er perfekt. Designermøbler koster absolutt prisen – men takket være den høye kvaliteten ser den fortsatt ut som ny selv etter år og mister ikke glansen.

Fargedesign basert på den romerske modellen

Middelhavet-bad-fliser-oransje-mosaikk-vegg-design

I det gamle Roma var termiske bad ikke bare et sted for kroppspleie, men fremfor alt en oase av ro og avslapning. Selv da spilte fargedesignet en viktig rolle. I middelhavsstil er den sterke blå Middelhavet og varme terrakottatoner de mest populære fargene for interiøret. Terrakotta er navnet på uglasert leire, som ble brukt i antikken til å lage fliser og kar.

Middelhavet-bad-fliser-glass-mosaikk-shimmers-sol

Fliser av naturstein eller mosaikkfliser er ideelle for gulv- og veggdesign og skaper en autentisk middelhavsstemning. Spateleteknikken er også en populær måte å gi veggene en middelhavsstil. Håndklær, tannbørste kopper og planter gir farge aksenter. Hva du bør vurdere når du velger planter, er i denne artikkelen.

Middelhavet-bad-tilbehør-dekorasjon-sneglskall

Et annet trekk ved Middelhavsområdet: møbler og tilbehør laget av rotting, marmor og kunstig smidd jern. Åpne hyller laget av flettverk skaper en lett atmosfære. Sammen med kjærlig utvalgte dekorative gjenstander som kan være skatter fra din siste ferie, sikrer de en romersk livsstil på ditt eget bad.

La dette bildet inspirere deg til ditt middelhavsbad!

Middelhavsfarger-turkis-hvit-grønn-beige-grå

Bilder:

1,2 © Pixabay.com/jarmoluk

3. © istock.com/fotosuper

4. © Pixabay.com/stux

5. © Pixabay.com/lovepix

6. © Pixabay.com/AnnieSpratt

7. © Pixabay.com/Mariamichelle

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen