15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baderomsskap – 17 eksempler på det praktiske møbelet

modulær baderomsskap, hvite høyglansede rom

Enten i gangen, på soverommet, stuen eller på kjøkkenet, er skap et must. I tillegg til den praktiske siden som lagringsplass, har de også en dekorativ side. Med et skap kan du i tillegg understreke enhver stil og også gjøre rommet mer hjemmekoselig. Og med alle disse fordelene sier det seg selv at skapet heller ikke skal mangle på badet. Hvor ellers bør alle håndklær, sminkeutstyr, sjampo, såper og rengjøringsprodukter gå? Med en praktisk Baderomsskap du har alle de nødvendige tingene på stedet.

Moderne baderomsskap av tre

tre-bad-høyt skap-MIXCITY-Sanijura

Avhengig av plassen du har tilgjengelig, kan du velge mellom et stort utvalg modeller. Har du bare en liten ledig plass på veggen? Da er et høyskap veldig godt egnet som baderomsskap. Dette tar bare mer plass når det gjelder høyde og kan fortsatt ha mye lagringsplass gjennom hyller, skuffer eller større rom.

Moderne baderomsskap i hvitt

MH SERIE FU10374U fra TOTO Europe GmbH

moderne-bad-møbler-barriere-hvitt-tre-MH-SERIE-FU10374U-TOTO-Europe-GmbH

Frirommet som skapes under vasken, kan stort sett ikke brukes til noe, og er faktisk sløsing fra det synspunktet. Du kan imidlertid bruke den perfekt hvis du i stedet for en fritt hengende servant velger en baseenhet der servanten er innebygd. I et slikt baderomsskap kan du oppbevare et stort utvalg ting du ellers ikke ville finne et passende sted for, for eksempel rengjøringsmidler for badet eller hårføner. For å beskytte materialet som skapet er laget av vanndråper, kan du velge en modell for baderomsskapet som har en topp av marmor eller annet vanntett materiale.

 Sobro høyskap fra Sanijura

bad-høyt-skap-mørkt-tre-SOBRO-Sanijura-Kohler

En klassiker blant skap på badet er baderomsskapet, som er festet til veggen over vasken. Ofte har dette et innebygd speil. Men du kan også leke med garderoben og tilbehør som speilet. Hvis skapet du har valgt ikke har et innebygd speil, kan du montere det på veggen litt på siden av servanten og dra fordel av å velge et effektivt speil til veggen som helt passer din smak.

NC SERIE FU10017A LW fra TOTO Europe GmbH

bad-skap-vegg-hvit-lakkert-håndtak-NC-SERIE-FU10017A-LW-TOTO

Badet blir enda mer hjemmekoselig, jo flere skap inneholder det. Det betyr selvfølgelig ikke at man skal overdrive. Men det ville være en god idé å kombinere variantene ovenfor for baderomsskapet. Skapdører av satinert eller helt gjennomsiktig glass gir også en flott og veldig moderne effekt. Imidlertid krever de også ekstrem orden inne i skapet.

Esperanto baderomsmøbler av Rexa Design

Esperanto-Rexa-bad-skap-sokkel-glass-hylle

Finn riktig baderomsskap for ditt bad i galleriet nedenfor. Enten det er i rødt, grønt, svart eller hvitt, høyt polert eller ikke, enten det er et høyt skap, servantskap eller et vanlig baderomsskap til veggen, det er noe for enhver smak og stil. Du vil definitivt finne et moderne anlegg i form av et baderomsskap som vil skape en god atmosfære på badet.

SPILL 120 baderomsmøbler SET 9 av ROYO Group

servant-underskap-hvit-høyglanset-PLAY-120-SET-9-ROYO-Group

Warp baderomskap av Carlo Del Bianco for Rexa Design

bad-skap-hvit-høyglans-WARP-Carlo-Del-Bianco-Rexa-Design

OJC badskap av Benedini Associati

bad-skap-hvite-skuffer-O-J-C-Benedini-Associati

moderne-bad-skap-grå-Esperanto-Rexa-Design

moderne baderomsskap finer-lakkert-murano-glass-servant

360GRADI 11 skap av Gian Luca Perissinotto for Altamarea

bad-skap-åpent-ragale-pastell-grønt-360GRADI-11-Gian-Luca-Perissinotto-Altamarea

bad-skap-tre-grå-rund-glass-vask-Moode-Rexa-Design

bad-skap-farget-fronter-FIDJI-COULEUR-Pyram-Industries

bad-skap-design-RIVAGES-MAKASSAR-ORANGE-Pyram-Industries

bad-høyt-skap-design-hvit-lakkert-ROM-Schmiddem-Berlino

vegghengt-tre-bad-skap-skuffer-LIGNUM-Sanijura

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen