15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baderomsskap med vask fra Nouveau -kolleksjonen med geometriske former

dobbelt baderom med servant og runde speil

Designstudioet Bernhardt-Vella har utviklet et unikt design for et badskap med servant for det italienske merket Ex.T. Komme opp med. Dette er spennende og samtidig moderne modeller som ikke bare kombinerer forskjellige geometriske former, men også forskjellige materialer, for å skape unike baderomsmøbler og for å oppnå en perfekt atmosfære på badet. I tillegg til skap og servant, inneholder Nouveau -kolleksjonen også et speil som gir settet prikken over i’en. Alle danner en interessant geometrisk komposisjon som kan varieres etter ønske. Men bare ta en titt på følgende galleri selv.

Baderomsskap med vask og speil i geometriske former

Baderomsskap med vask og ovalt speil på veggen

Som allerede nevnt har alle elementene til baderommet med servant geometriske former. Designerne Paola Vella og Ellen Bernhardt valgte rektangulære former, så vel som sirkler, halvsirkler og ellipser. Dette gir muligheten til å finne forskjellige kombinasjoner som ikke bare kan være symmetriske, men også asymmetriske etter ønske. Baderomsskapet er hengt opp, noe som gjør at det skiller seg enda bedre ut. Ulike størrelser er også lett tilgjengelig. Dette gjør det enkelt å finne et badskap for et lite bad, mens en modell med to vasker også kan brukes i større rom.

Kombinasjon av forskjellige materialer på badet

Baderomsskap med vask og speil og italiensk design

Formen på skapet kan også variere, kombinere materialer som marmor og metall. Baderomsskapet er utstyrt med skuffer for ekstra lagringsplass. Og uansett om du vil ha et baderomsskap i svart eller er på jakt etter hvitskap i hvitt – Nouveau -kolleksjonen er definitivt den rette for deg. Hvis du ønsker å velge et smalt baderomsskap, kan du også finne et kompromiss. Det er også modeller som mer minner om konsoller og, til tross for den integrerte skuffen, er veldig smale for å ta liten plass på veggen. Den ideelle varianten hvis baderomsskapet skal være lite. Generelt er baderomsskapet med servant veldig praktisk og kan brukes på alle bad.

Baderomsskap med servant i liten eller stor

elegant baderomsskap i hvite, rosa, marmor og messing aksenter

Det er også viktig å nevne at baderomsskapet er utstyrt med et speil. Og også her har du valget mellom forskjellige størrelser og selvfølgelig former. Enten det er rektangulært med sammenleggbare vinger, rundt eller ovalt – du har valget for ditt personlige baderomsskap med servant! Den ovale modellen kan også festes både vertikalt og horisontalt for å tilpasse seg dine behov. Ta en titt på flere bilder fra den imponerende samlingen nedenfor, og sørg for å ta en titt på de unike servantene til baderomsskap.

Moderne design fra Nouveau -kolleksjonen

Trelook for baderomsskap med servant fra Nouveau -kolleksjonen

Innred et lite bad med moderne møbler fra Ext

Moderne møbelsett bestående av et skap, vask og speil med geometriske former

Baderomsskap med servant i edel industriell stil av Ext og Bernhardt og Vella

Design av designstudio Bernhardt-Vella til Eks. T..

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer