15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Små bad med skråtak er også egnet for en velværeoase

små bad med skrånende takstein-krem-grønt-i-dusj-innfelte spot-takvinduer

Kommer hjem etter en stressende dag på jobben, tar et varmt skumbad og stirrer på stjernehimmelen – et badekar under et skråtak med takvindu har sine fordeler. Hvis det lille badet skal forvandles til en ekte velværeoase, viser det seg imidlertid at skråtak er innsnevrende og plasskrevende. Hvis det eksisterende badet ikke kan forstørres gjennom renoveringsarbeid, er det behov for andre innovative løsninger.

Flere og flere mennesker ønsker en liten velværeoase som kan bringe dem hvile og avslapning hjemme når som helst på dagen. Det er fint hvis du tar hensyn til dette ønsket når du bygger hus og har et tilsvarende romslig bad tilgjengelig. På et lite bad med skråninger er konverteringen til et velværeparadis mye vanskeligere, men takket være plassbesparende løsninger er det på ingen måte umulig.

Velge riktige sanitæranlegg for små bad med skråtak

lite-bad-skrånende tak-badekar-dusj-hjørne inngang-innfelte flekker-grønn-aksenter

Et boblebad tilhører vanligvis en velværeoase. Med det brede utvalget som er tilgjengelig på markedet, er spa -entusiaster bortskjemte. Alle som tror at temaet boblebad har blitt behandlet på et lite bad tar feil. Mange leverandører av sanitæranlegg – som for eksempel Duschmeister.de – tilby dusj- og badekarsystemer som forvandler selv et skrånende bad til et ekte spa-paradis: et plassbesparende badekar med boblebadfunksjon, som forsiktig masserer ryggen med alle dysene, kan også ideelt sett plasseres under et skråtak.

små bad med skråtak - dusjkabinett - glassvegg - servant i tre - servant

Alternativt er det en dusjkabinett i ett stykke, som i likhet med et boblebad gir en viss velværefølelse. Når du velger riktig servant, bør du stole på innebygde servanter med møbelunderstell eller benkeplater med matchende møbelkonsoll. Vasker med metallbraketter er godt egnet for små bad, ettersom de også kan fungere som håndklestang og derfor er spesielt plassbesparende.

Små bad med skråtak – små detaljer, stor innvirkning

lite bad-skråtak-speil-skap-vask-hyller-led-stripe

Hvert rom har en viss sjarm og utstråler en koselig atmosfære, hvis det bare er kjærlig dekorert. Det er ikke annerledes med badet, selvfølgelig. Når det gjelder små bad med skråning, må du imidlertid sørge for at rommet ser større ut. Og det riktige fargevalget kan få rommet til å se både større og mer innbydende ut.

Hjørnedusj

lite-bad-skrånende-tak-hjørne-dusj-skap-hvite-vegg-fliser-lettelse-vegg-bad skap

På små bad bør flisene holdes i samme tone på gulvet og på veggen. Vi anbefaler lyse og varme farger som ikke virker for rastløse – tross alt, i en velværeoase vil du slappe helt av. Smale glasshyller eller fargerikt dekorerte kroker kan se veldig stilige ut og gi nok plass til badetilbehør. Men selv når du velger tilbehør, bør du holde deg til en farge hvis mulig. Store speil er et absolutt must for små bad. Disse kan enkelt monteres på veggen og få hvert rom til å se større ut.

dusjkabinett

lite bad-skråtak-grå-vegg-gulv-fliser-dusj-badekar

Gulvfliser og vask i svart

små-bad-skråtak-skandinavisk-badekar-glass vegg-svart-gulv fliser

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer