15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bygg din egen servant – inspirerende ideer for ditt neste DIY -prosjekt på badet

Hvis du vil bygge din egen servant, kan det bli hjertet på badet ditt ved siden av dusjområdet. Vaskestativet for servanter, for eksempel, holder ikke bare vasken, men gir også verdifull lagringsplass. Slik behandling og stil bestemmer ofte fargepaletten for hele rommet. Når du velger denne viktige komponenten på badet ditt, trenger du ikke nøye deg med det du kan finne i butikkene. Det er mange unike design som gjenskaper forskjellige stiler som er en trend på dagens bad. Fra store servanter på trepaneler og vegger til små møbler som setter aksenter på badet. Mulighetene for en DIY-forfengelighet spenner fra enkle forbedringer med farge eller morsomme skuffutdrag til originale resirkulerte deler, hvis du bygger en forfengelighet selv fra gamle kommoder eller vintage møbler. Her er noen fine eksempler som kan skape den kreative siden i deg.

Bygg et nytt servant selv av gamle møbler

Bygg din egen servant av tre og keramikk for doble servanter med baderomsskap og speil

Et praktisk baderomsskap er ikke akkurat et komplekst møbel. Du kan anta at du muligens kan bygge det selv. Det enkleste alternativet ville være å gjenbruke et eksisterende møbel eller noe helt annet som ikke var ment for dette formålet i det hele tatt. Ta en titt på noen av våre designideer og bli inspirert til å starte ditt eget prosjekt.

Bygg din egen servant av en gammel kommode med benkeplate

Før du går inn i en oppussing av et skap, må du imidlertid ta deg tid til å vurdere ting som fuktighet i rommet, størrelsen på badet og stilen som fungerer best for det. Du vil kanskje oppdage at en mer åpen design passer bedre på badet. Finn ut hvordan du kan lage et av disse praktiske og stilige møbelelementene.

Bygg et Montessori -servant selv

småbarn pusser tennene montessori -stilen bygger et servant for barn selv

La oss starte med et lite prosjekt for de små familiemedlemmene som vokser opp i moderne tid. Å ha en vask på badekaret i dette tilfellet er en fin måte å skape et passende område på badet for den lille. Dette er et inspirerende, rimelig, enkelt og plassbesparende alternativ for ethvert bad. Når det gjelder et Montessori-rom, ser vi ofte foreldre som bruker trinnstoler for å gi barn tilgang til forskjellige møbler, eller tilby en selvstasjon med et lavt basseng, kanskje et badekar i et lavt bord.

montessori servant bygge deg selv av tre med speil for barn

I tillegg, hvis du har begrenset plass, kan vasken på badekaret være den perfekte løsningen. Barnet ditt trenger ikke be om å få bruke det, og elementet krever minimalt tilsyn. Denne typen barnebasseng fortjener din oppmerksomhet hvis du vil bygge et servant for barn selv. Det kan fremme den lille ens uavhengighet på en slik familievennlig måte.

Servant tre rustikt

lite servant tre rustikt vintage look med gammelt speil og pærer samt en kurv for oppbevaring

For eksempel, revider et funn fra loppemarkedet, oppdater et eksisterende oppbevaringsskap eller oppgrader en gammel hylle for en personlig forfengelighet. Du vil da kunne beundre ditt eget arbeid hver dag. Så la deg inspirere av denne stilige ideen til en DIY forfengelighet. Upcycling av et gammelt møbel til en forfengelighet er også en fin måte å spare penger på ombygging av bad. Bare ta en vintage kommode og forvandle den til et nytt stykke med maling, nye beslag eller matchende benkeplate. Hvis du bruker tre til å bygge din egen forfengelighet, kan du kombinere et rustikt utseende med det moderne utseendet på en servant for å skape et møbel som passer inn i nesten hvilken som helst stil i huset. Store hyller eller skuffer gir god plass til oppbevaring.

Servantskap med treplate

bygg et koselig lite bad med håndvask på landet

Kombiner for eksempel en kjøpt skapsokkel med en trebenk etter eget valg. Dette kan være en skreddersydd versjon av forfengelighetstopp som passer selv de minste mellomrommene. Den interessante formen på treplaten gjør at døren kan åpne seg inn i rommet og samtidig skape mer lagringsplass. En passende servant og sylindrisk kran som kommer ut når den slippes, moderniserer utseendet mens du holder deg innenfor budsjettet.

Bygg din egen servant i landlig stil

mintgrønn kommode som forfengelighet på badet med en vintage look

Dekorer et antikt bord til bruk som en solid, men stilig, rustikk baderomsfasett. Klassiske vasker og brobeslag fullfører det rene og enkle landlige utseendet. Innfelte vegghyller kan bidra til å forhindre rot på benkeplaten. I mange tilfeller er gjenbruk lettere, men noen ganger er det best å kaste de gamle møblene og lage noe fra bunnen av. En forfengelighet trenger ikke å være spesielt fancy, spesielt hvis du foretrekker en rustikk eller industriell stil. Faktisk, hvis du liker denne designen, kan du tilpasse den til å lage noe akkurat slik du vil.

bygg din egen industrielle servant ytong eller fat laget av jern

Spisebord er ganske store, så du må sannsynligvis kutte noen stykker mens du lager dem. Tenk deg at forfengelighet bare står på to bein, mens den bakre delen er festet direkte til veggen. Sørg for å måle vasken før du kutter bordet slik at det passer. Hvis du finner et spisebord med innebygde skuffer, har du også litt lagringsplass på badet ditt. Selvfølgelig kan du bruke den tomme plassen under ditt nye DIY baderomsskap til å lagre ting som håndklær og rengjøringsprodukter i esker eller kurver.

Bruk andre materialer

ekstraordinær design for DIY vask over sykkel

Så det er mange møbler og byggematerialer til din disposisjon hvis du har bestemt deg for ditt eget prosjekt. Noen varianter tilbyr Ytong -blokker for å bygge din egen servant som et mulig grunnlag for konstruksjonen. Du kan feste disse med et lim og deretter dekke det hele med for eksempel betong eller epoksyharpiks.

Bygg dine egne servantfliser i lyseblått med dobbel servant og krakk på badet

Et annet alternativ er å legge fliser når du bygger din egen servant. Det er utrolig hva noen fliser eller mosaikker, samt en ny kran, kan gjøre med det generelle utseendet på et bad. Det gjøres også fremskritt i injeksjonsområdet, med muligheten til for eksempel å bruke epoxy fugemasse til flislegging. Dette kan også hemme dannelsen av mugg og sopp og tilby antimikrobiell beskyttelse. Du kan få epoksylim eller spesielle tynne epoksymørtler i jernvareforretninger. Disse er egnet for nesten alle overflater, og mange mennesker bruker dem til å lage mosaikkvasker. Det beste du kan gjøre er å finne ut hva du trenger i en butikk. De har til og med mosaikkfliser til fliser som er festet til ledninger, slik at du ikke trenger å bruke avstandsstykker. Imidlertid trenger du også en slags flisekutter for å bruke den til å forme flisene dine slik at de passer.

Betongvask bygge selv instruksjoner

Betongvask bygge selv instruksjoner uten underskap

Sist men ikke minst skal vi vise deg en detaljert guide som hjelper deg med å bygge en moderne forfengelighet i betong. Når du renoverer badet, kan du lage en minimalistisk forfengelighetstopp som gir rommet et spesielt preg. Så du vil selv se at betong kan være et morsomt og rimelig medium å jobbe med.

Nødvendige materialer og verktøy

Bor og bor verktøyet på kryssfinerplaten og fest hullene med treskruer

 • Kryssfiner foret med melamin
 • Treskruer
 • PVC -rør
 • Maler for vask og kran (installer disse på forhånd)
 • vanntett silikon
 • Presenning
 • Betongblanding
 • Betongfarge (valgfritt)
 • Armering og trådnett
 • Betongforsegling
 • Polyakryl
 • stekespade
 • Bor og sag
 • bøtte
 • Diamantkvern, betongsliper
 • Sparkel for betong

bruksanvisning

lag planskisse med dimensjoner for servant selv

Mål først nøyaktig hvor stor du vil at toppen skal være, og lag en skisse. Klipp først kryssfiner til den størrelsen du ønsker som base, og legg deretter til sidene som holder betongen. Vasken du planlegger å bruke, bør kjøpes først og leveres med maler for hullene.

bruk en mal laget av kryssfiner for å åpne panelet og kutte det ut

Uansett hvilken kran du kjøper, skal den ha en mal. Nesten hver kran har enten en eller tre innganger for installasjon. Du kan først prøve PVC -rørene med en mal for å bestemme størrelsen du vil ha. Sørg for at det er nok plass til røret, men ikke for mye, til å titte ut under kranlokket.

betongblanding med sil og bøtte til servant til servant

Etter at du har satt opp planen og har hullene der du trenger dem, kan du bruke vanntett silikon for å tette eventuelle sprekker. Pass på at du bretter deg rundt kantene på utskjæringene også. Du kan bruke et stort gammelt bord fra garasjen din til å jobbe med. Bland deretter betongen i henhold til instruksjonene på pakken. Hvis du ikke har tilgang til denne typen produkter eller vil spare penger, bruker du vanlig betong, og du kan sile ut de større aggregatene. Ellers følger du instruksjonene på posen for å blande de riktige mengdene.

Hell og slip betong

Hell betong i form med armering og trådnett mellom kryssfinerplater

Nå er det på tide å helle betongen i formen. Du må nå også legge til trådnettet. Å legge til ekstra stivelse vil hjelpe til med å holde forfengelighet nede i tilfelle den noen gang går i stykker. Sørg også for at støttene ikke stikker noe ut av betongen ved fylling. Etter at du har fylt den opp, ta en sparkel og glatt toppen i et sikksakkmønster ved å kjøre verktøyet over den og bruke den til å glatte overflaten. Ta deretter en hammer og bank på sidene og under en stund for å fjerne luftbobler og sette ned betongen. Ta deretter en murske og bruk den til å gjøre alt så glatt som mulig.

lag og glatt overflaten på servanten selv med en betongsliper

Betongen tar omtrent en uke å tørke. Overflaten blir litt lysere. Når den er tørket, ta en betongkvern og sand den fin og glatt med den. Nå er det på tide å fjerne kryssfinerholdingsformen. Skru av sidene og prøv å trekke dem sakte av, vær forsiktig så du ikke kutter kryssfiner. Du kan deretter bruke slipemaskinen til å arbeide på kantene.

DIY Betongplate For Betong Servantskap La den tørke i en uke

Ta deg tid til å sørge for at betongplaten til forfengelighet er virkelig ren. Tett dem deretter med en betongforsegler og bruk polyakryl for å fullføre prosessen med det. Etter forsegling må du sannsynligvis bruke omtrent 3 lag akryl.

hvit vask på betongplate i mørk grå hjemmelaget for bad DIY prosjekt

Plasser deretter tallerkenen på forfengelighet og legg vasken på toppen. Fest vasken til tallerkenen med kitt. Du kan installere kranen nedenfra ved hjelp av silikon rundt kanten av kranens topp.

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer