15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinere hvitt bad med tre – moderne og stilige designideer

vinduer på badet hvitt tre kombineres for minimalistisk design

Det er mange designalternativer hvis du vil lage et moderne bad hvitt med tre. Imidlertid er det få som er så trendy akkurat nå som visse farger av tre og hvitt. Det er heller ikke en fargeduo som bare er begrenset i popularitet til badet. Treet og den hvite paletten brukes mye på kjøkken, stuer og soverom rundt om i verden. Faktisk tilbyr de beste kjøkkenene der ute i dag den kombinasjonen i en eller annen form med mange tilpasningsmuligheter. Så i dag ser vi på de best designede badene i tre og hvitt for å inspirere deg til din neste renovering.

Bad hvitt med tre

trebekledning som hovedelement på badet med badekar og servant

Et hvitt bad ser rent, friskt og lyst ut. Legg til noen naturlige treelementer i designet, og plutselig føles rommet enda varmere og mer innbydende. Selv om det er mange måter på badet å nærme seg den populære kombinasjonen av hvitt tre, er det også andre interessante design i de følgende eksemplene. Den enkleste måten å legge tre til det hvite badet ditt er å bytte ut eksisterende forfengelighet med noe som er mer treverk.

moderne veggbekledning på badet med treutseende og sømløs vegg

Den flytende servanten i tre passer også perfekt til moderne, moderne og minimalistiske stiler på badet. De som ønsker å introdusere sjarmen til et våningshus eller til og med rustikk teft med forfengelighet i tre, kan ta den klassiske ruten. Et speil med en matchende treramme og vinduskarme i tre kan også utfylle et stilig og kurert rom som vil tåle tidens tann.

Komplett kledning av tre med tregulv og trepaneler i tak og vegger på badet

Så det beste hvite badet med tre er de som finner balansen mellom de to designelementene når det gjelder raffinement og varme. Mens hvitt gir atmosfæren modernitet, gir treet et visst tidløst utseende uten å endre fargevalget. Dette er sannsynligvis grunnen til at ideen om å kombinere de to har blitt så populær de siste årene. I dag blir det helhvite, spa-inspirerte badet erstattet med en sunn dose med woody sjarm. Kom inn og nyt en verden av avslapning og foryngelse.

Velg en stil etter din egen smak

eklektisk bad hvitt tre og frittstående badekar med grønne planter

Som vi nevnte tidligere, passer tre- og hvitfargen med omtrent hvilken som helst stil du kan tenke deg på badet. Imidlertid kan du bruke en tyngre tresort i de mer tradisjonelle, rustikke, middelhavsmessige og rustikke badene. Dette vil da føles gammelt og elegant mens designet forblir moderne. De lysere tretonene fungerer best på de moderne og moderne badene, som er inspirert av spa- og velværeområdet. For eksempel å gi litt grønt til denne innstillingen, vil gi badet et tropisk preg, mens tradisjonelle og middelhavsbad vil ha mer koselige gule og appelsiner.

Mer tre enn hvitt på badet

minimalistisk design med laminat som fester seg til veggen på badet hvitt tre

Mer omfattende bruk av tre på badet krever et spesielt omsorgsnivå. Når du er vant til det, beveger du deg bort fra de overveiende hvite omgivelsene og skaper en perfekt balanse mellom de to elementene. Et tregulv er en god start, ettersom det allerede gir rommet en varm følelse og balanserer et bad hvis vegger er hvite. Legg til en ekstra tre-aksentfunksjon, en matchende forfengelighet i treutseende og en krakk eller to, og du har en fantastisk plass som aldri svikter.

Klassisk møter trend på gjestetoalettet

vintage look for små bad med dusjforheng og trekabinett under servant

For eksempel kan du sette aksenter på badet ved å bruke en kommersiell tilgjengelig forfengelighet med grønne knapper og en rustikk bronsekran. Dette kan se organisk og levende ut, og i dette tilfellet passer det naturlige furuskogen perfekt med de grønne elementene. Svart marmor i et lite fiskebeinmønster begrunner også gulvet, og denne skalaen passer akkurat for det lille rommet. Vi får se riktig mengde repetisjon. Det lille fotavtrykket på badet betyr også at sprøyting av et dyrt materiale ikke trenger å koste en formue. Dusjflisene er lagt i et glatt mønster, omgitt av mørk mørtel. Dusjen og badekaret har gullfargede kraner. Disse lyser opp rommet, mens et mønstret gardin gir dusjområdet et dristig design.

Industriell stil

rustikk industriell stil med resirkulert møbelsokk skap laget av tre og undergrunnsfliser glasspartisjon

Utformingen av dette badet øker plassen til et rekkehus fra 1940 -tallet på 16 kvadratmeter ved å utvide skapet til gangen i sengetøy. En glassskillevegg og en fast dusjskjerm får mest mulig ut av det lange, smale badet. Fargeskjemaet er designet med hvite, tre og svarte aksenter og minner om den industrielle stilen. Rekkehuset ligger også rett ved siden av togskinnene, noe som betyr at beboerne nesten kan føle de forbipasserende togene i huset. Togsporene har følgelig også inspirert utformingen av badet.

Bad hvitt med tre som på et hotell

rette linjer og elegant design på badet hvitt med tre og svart ramme

Dette er et design du kan se på et femstjerners feriested. Det ser stilig ut og skaper en følelse av luksus og eleganse som er forbundet med mye komfort. Utvalget av materialer og farger er imidlertid begrenset og består hovedsakelig av hvite, tre og svarte konturer. Vi tror at det å skape størst effekt hovedsakelig handler om utførelsen. Den flytende servanten av hvit eik skiller seg ut på det overveiende hvite badet. En benkeplate av hvit kvarts står også over skapene og passer perfekt med resten av fargeskjemaet på badet. Børstede bronselys og ravfargede hengende lamper varmer opp hele rommet. Veggene og gulvet på badet er dekket med marmorlignende porselensteinfliser i stort format. Det er et lett å rengjøre materiale. Hvert stykke er stort, noe som reduserer antall fugemasser. En separat svart innrammet dusj har en lang avsats for oppbevaring av badeprodukter.

Strømlinjeformet luksus i byen

Interiørdesign med strømlinjeformet luksus på det lange badet med treelementer

Dette nå store badet i New York City er resultatet av huseierens kjøp av leiligheten i første etasje og kombinerer det med leiligheten de allerede eide. Arkitekt Andrew Mikhael utvidet det forrige 40 kvadratmeter store badet til det du ser her, ved å bruke luksuriøse, strømlinjeformede materialer og subtil belysning for å skape en følelse av ren, raffinert eleganse. LED -lysstrimler lyser forsiktig opp i rommet, mens det hengende, mørkebrune vasken står i kontrast til de hvite overflatene. Benkeplaten med integrerte vasker er slank og arkitektonisk. Et frittstående badekar avrunder det stort sett lineære rommet, mens marmorfliser i stort format vikles rundt badets tre vegger. Den hvite steinen med sine subtile gullflekker gjenspeiler gulvfargen, teak og eik som er tilstede på hele badet.

Rustikk eleganse for et bad i landlig stil

romslig bad i landlig stil med grå servantskap og moderne dusj

Naturlige treelementer møter varmt hvitt og grått på dette badet. Plassen føles avslappende og elegant og blander seg også med resten av husets stil i huset. De malte veggene fra gulv til tak lyser opp badet og gir en rustikk tekstur. En ny grå servantskap fyller perfekt en nisje på badet, og legger til lagringsplass og stil for å dekke behovene til hjemmeboende. Eierne la også til en ny dusj. Skapet fungerer imidlertid som fokuspunktet på badet i et tidligere låst hjørne. På badet valgte designeren mønstrede fliser med minst mulig skjøter. Da lekkasjer på badet ødela gulvene før renoveringen, bestemte huseierne seg for å ikke risikere det igjen med tre.

Nøytrale toner med et snev av vintage stil

nøytrale toner og dusjkabinett omgitt av t -banen i hvitt på badet

Som en del av en oppussing av et bad kan du enkelt oppdatere oppsettet og utseendet, samt legge til en treaktig servantskap som en aksent på badet. De rene og nøytrale overflatene minner om en vintage stil. I dette eksemplet er det en hengende servantskap i valnøtt like bak badedøren. Dette ble oppfattet av designeren som fokuspunktet på badet. Forfengelighet har også matt svart maskinvare og benkeplate. Gulvfliser i svart porselen med naturlig utseende dekker gulvet. Designerne valgte denne typen fliser fordi den er lettere å rengjøre og installere enn andre materialer, inkludert stein. Dette gulvbelegget har fortsatt et naturlig utseende. Avfasede undergrunnsfliser strekker seg over alle vegger på badet, inkludert dusjområdet. Rammeløst glass ble brukt for å gi flisen et uendelig utseende. Dusjen er 17 kvadratmeter og har en skyvedør i glass på siden ved siden av toalettet. Kraner med et vintage -utseende i matt svart kolliderer med de hvite flisene og matcher de på forfengelighet.

Stilig naturlig tre på et stort bad

stort bad med dusjkabinett, frittstående badekar og tremøbler

I dette mesterbadet møter rene linjer og nøytrale farger gjenvunnet tre og sorte og hvite fliser for en designstil som interiøret skildrer som moderne bohem. En renovering som nesten dobler plassen på det eksisterende badet, legger til mer lagringsplass, stil og design for bedre å imøtekomme en familie. Sementfliser med et svart og hvitt arabesk mønster ble brukt til gulvet.

Underskap laget av naturlig tre og sekskantede fliser i kombinasjonen av hvitt tre på badet

I dusjen strekker det seg hvite fliser på veggen, mens sekskantede fliser dekker gulvet. De sekskantede flisene passer også godt til mønsteret på gulvet. Den nye dusjen passer også perfekt inn i hjørnet på badet. Badekaret er et meget vellykket valg, i tillegg til et eksempel på stil og funksjonalitet. Det er et nikk til antikviteter generelt, men det går også med stilen på badet.

bad hvitt med mørkt tre kombinert med marmorfliser

bad hvitt med trepanel av badekaret servant indirekte belysning i taket

Gjestetoalett i hvitt og tre mot murstein på veggen

bad hvitt med treinnredning fliser og metro fliser vegget toalett

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer