15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å designe en terrasse – 15 møbleringsideer for verandaer og vinterhager

terrassedesign tremøbler fargerike puter sidebord

Vi gir deg 15 rimelige interiørdesign ideer for hvordan du dekker din egen Design terrassen og forvandle det til et muntert, multifunksjonelt rom. På eksemplet med denne verandaen, som trinn for trinn med selvlagde materialer og flere møbler ble en øy for ro, kan du lære nyttige tips og triks og implementere dem hjemme.

Lag en solrik terrasse

terrasse design solrik vinterhage idé blå kurvmøbler orient teppe

Ordne terrassen med fargede møbler. Disse kurvmøblene i blå farge er en god idé. På den ene siden sikrer de en koselig atmosfære og på den andre siden en liten pepp. Det lyse laminatet og det røde orientalske teppet gjør dem også spesielt effektive.

Design terrassen din i en moderne skandinavisk stil

terrasse design moderne loslitt aksenter benk grå tre palme

For terrassen din, velg lyse og enkle tremøbler som du kan lage den skandinaviske stilen med. På denne måten er du sikret en koselig atmosfære. Legg deretter til en rekke lys i retrostil og noen planter.

Middelhavsterrasse

terrasse design spisebord mediterranean sofa lounge steinvegg

Eller kanskje er Middelhavsstilen mer for deg? Velg deretter naturlige nyanser, keramiske fliser og steinvegger for å designe terrassen din. Også her går det godt med kurvmøbler. Legg også til shabby stil aksenter, som det ble gjort med spisebordet.

Moderne terrassedesign i grått

terrasse design moderne idé grå nyanser mønster vegg idé

Hvis du vil ha det mer moderne, har du også et stort utvalg av designalternativer. Spesielt rottingmøbler er et godt valg. Den grå fargen ser veldig elegant ut. Velg dem for å dekorere terrassen i forskjellige nyanser og kombinere dem med hvitt. Design ditt personlige feel-good-rom utendørs.

Men nå kommer vi til et helt redesignprosjekt om verandaen.

Et før og etter prosjekt

Sett opp verandaen - før etter etter sammenligning

Design en terrasse – trinn for trinn mot et koselig interiør

Sett opp terrassen på forhånd farger

Design terrassen  – måle det tomme rommet

Dekket Design terrassen  kan være en vanskelig oppgave – på den ene siden er det et nytt rom, på den annen side ser verandaen ut som et åpent område på grunn av rikelig med vinduer og tilbyr knapt noe privatliv. Uansett, før den fullstendige transformasjonen, var dette tomme rommet allerede beboelig – et gulvbelegg med fliser og et blått tak ga aksenter, mens de mange vinduene ga et godt grunnlag for en solrik atmosfære. Med litt maling på veggene og rimelige møbler, fikk det et nytt utseende. Uansett var det første trinnet å måle plassen og lage en presis plan om hvorvidt møblene som allerede var tilgjengelige ville passe og, fremfor alt, hvor de måtte plasseres. En skisse med det endelige resultatet ble laget slik at senere arbeid blir enklere.

Design terrassen Trinn 2 – solfylte farger

Å designe en terrasse - innredningstips Velge møbler

Sommerlige sorbetfarger krydret rommet. Azure blå er den foretrukne fargen for vintage verandahimlinger, og oransje fremhever interiøret. For at verandaen skulle ha et fokuspunkt i designet, ble det plassert flere mindre tepper oppå en større. På denne måten ble det laget et grafisk mønster som tiltrekker seg oppmerksomhet med sin form og farger. Hvis du Design terrassen, det er viktig med god isolasjon på gulvet – og teppet er et elegant alternativ.

Design terrassen – sett opp et koselig sittegruppe

Terrasse design ideer-rotting møbler fargevalg pastell

For hvert område, enten det er utendørs eller innendørs, er det viktig å ha et passende sittegruppe – hvor du kan slappe av eller hvor kaffe kan serveres til gjestene. To rimelige sidebord danner et fleksibelt salongbord som kan omorganiseres om nødvendig.

Design terrassen din – trekk møblene dine selv  fargerike puter trykker blomstermønstre

Huseierne hadde et sett med inngjerdede terrassemøbler som manglet nødvendig polstring. De dekket putene i duk, og servietter og håndklær ble omgjort til puter.

Design terrassen – sikre personvernet

Personvernbeskyttelse terrassgardiner

WHO Design terrassen står ofte overfor utfordringen med å sikre passende personvernskjermer. I dette tilfellet ble problemet løst på en veldig interessant måte – på den ene siden ble det hengt halvgjennomsiktige persienner på vinduene, og på den andre siden fungerer flere grønne potteplanter som personvernskjermer.

Design et terrassetrinn – lag dine egne persienner

Lag dine egne terrassegardiner asurblå

Hvite vinylruller har blitt farget for å ligne markiser. Slik at du kan etterligne dette utseendet, kan du lime bånd i forskjellige farger og bredder, male dem med latex, fjerne tapen umiddelbart etterpå og la persiennene tørke.

Design av terrasse Rask og enkel benk

Sett opp en terrassedesignbenk

Trebenker er plassert under vinduet, og skaper et ekstra sete med best mulig utsikt. En annen stor fordel – benkene er enkle å flytte og kan også fungere som hyller eller lagringsplass. Med et bord og flere puter kan du bruke Design terrassen. Bruk den som et lesehjørne eller bare for å slappe av – valget er ditt!

Design terrassen – velg riktig stoffmønster

Terrassemøbler-fargerik pute fargepalett

Hjemmelagde puter forvandler enhver benk helt. Linstoffene gir fargerike aksenter til rommet og oppdaterer interiøret.

Sett opp buffeen

Terrasse buffet sidebord

For mer komfort, og hvis ledig plass tillater det, kan du sette opp en buffé, hvor et enkelt bord er utstyrt med kurver og flaskeholdere. Kopper og servetter, samt bestikk og ramme, skal selvfølgelig ikke mangle.

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer