15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

15 tips og møblement for vinterhager og verandaer

møbler ideer-vinterhage-veranda-utsiden-utsikt-trapper-bakgård-glass

Verandaen og vinterhagen er det perfekte stedet å slappe av og nyte en fin utsikt over nabolaget eller hagen. Her er 16 flotte Møbler ideer for vinterhager og veranda som kan inspirere deg til å skape et komfortabelt sted å slappe av.

1. Møbleringsideer for vinterhager og verandaer – personvernskjermer

møbleringsideer-vinterhage-veranda-vintage-sitteplasser-polstring-puter-gul-blå

Enkle gardinstenger og tykke gardiner beskytter en del av verandaen ved å gi beskyttelse mot solen eller nysgjerrige naboer. Vegglamper i metall er montert ved siden av inngangen. Store myke puter gir uformelle, fleksible sitteplasser. En eklektisk blanding av møbler beholder visuell konsistens takket være lignende farger, inkludert fyldige brune og grønne.

2. Møbleringsideer for vinterhage og veranda – Sett opp et sted å slappe av

møbleringsideer-vinterhage-veranda-rustikk-benk-matter-puter-tepper-gittervinduer

Enten for showet eller for strukturen, tilbyr søylene en interessant detalj i en lukket vinterhage. Tre lyskilder – vegg, bord og taklampe – har forskjellige stemninger. Et utendørs teppe beskytter gulvet og gir mer hygge til rommet. En takvifte sørger for ventilasjon på varme dager.

3. En solrik følelse

møbler ideer-vinterhage-veranda-vintage-møbler-fundusstuecke

De lyse gule detaljene hilser besøkende til denne munter verandaen. Tre rektangulære gitter beskytter verandaen fra siden. Malet i en ganske vårlignende grønn farge, pryder en trio av vaser den hvite gitterveggen. De vakre gule blomstene i samarbeid med de gule sitteputer skaper et friskt bakteppe for kurvmøblene.

4. Fyll med lys

møbleringsideer-vinterhage-veranda-elegnt-polstrede møbler-sitteplasser-beige-peis

Hvite overflater og møbler lyser opp et dekket rom og gir det en frisk følelse. Vanligvis brukes speilet inne i et hus, men her skaper det en unik aksent og lys spretter rundt i rommet. Selv i et rom som har mye naturlig lys, er de forskjellige lyskildene fortsatt viktige.

5. Peis i naturstein

Møbler ideer for vinterhage glasert peis naturstein

Et rustikt element varmer denne innglassede vinterhagen. Peisen i naturstein er iøynefallende her. For å skape et ensartet utseende, brukes tre og rotting til de andre elementene. Fargen her er varm brun, med de gule og lyse stripete putene som gir farge.

6. Moderne nøkternhet

Vinterhagemøbler er glasert på en minimalistisk måte og er grønne

Behersket toner og møbler hilser gjestene i denne innglassede vinterhagen. Hvis en vinterhage stort sett er skyggefull, må du bruke et takvindu for å lyse opp et rom. Siden solrommet og verandaen vil bli festet til et hjem, er det viktig å beholde konsistensen i hvilken som helst farge eller stil. Her fortsetter den varme grå paletten ved huset. Bare det varme tregulvet skaper en subtil kontrast. Sett opp vinterhagen som alle andre rom – bruk møbler som fungerer fint sammen og utfyller husets stil. Atmosfæren her er definitivt minimalistisk og bekymringsløs.

7. Rull ut en gjestfri matte

Vinterhageinnredning ideer beige bringebær aksenter

En glassert veranda med stoler og spisebord. Takviftene gir fleksibilitet og et minimalt fotavtrykk. De kremfargede gardinene gir bare ekstra beskyttelse mot solen på den ene siden i vest og beskytter verandaen mot sen sol. Her velges en ensartet fargetone for vegger, tak og gulv. Bare to stoler og aksenter med bringebærfarge står i kontrast.

8. Utestue med utsikt

Innredning ideer vinterhage landskap utsikt gaveltak lysekrone

De store glassveggene gir en ubegrenset utsikt over det omkringliggende landskapet. En vintage lysekrone med lys fungerer som en dramatisk gulv-til-tak-skulptur. Kaminhyllen er et praktisk sted å vise aksenter eller planter. Det høye taket gir visuell interesse.

9. Liten veranda med stor innvirkning

små veranda grå lyseblå rottingstoler

Turkis, oransje og grønt i møbler og aksenter skiller seg ut mot det stort sett nøytrale fargevalget. De utsmykkede vegglampene i metall fungerer som lyskilde og dekorasjon.

10. En kompakt vinterhage

Møbler ideer vinterhage små høstfarger glassert

En kompakt vinterhage trenger ikke å være stor. Et lite glassert område på forsiden eller baksiden av huset kan også tilby nok komfort og ro. Aksentfargene i møblene varmer visuelt opp vinterhagen.

Møblerideer for vinterhageideer mørke lyse lilla toner

Innredning ideer vinterhage veranda personvern gardiner

Innredning ideer for vinterhage veranda blå rotting møbler peis

Møbler ideer for vinterhage veranda gitter gul farge solrik

Innredning ideer veranda hvit palett speil lys

Previous Post
Kombiner belter – slik skal vi bruke motetilbehøret neste år!
Next Post
Lag dine egne hamburgerboller: 2 oppskrifter på luftige burgerboller