15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sliter ordentlig: 5 nyttige tips for å gjøre opprydding enklere

Mange ting samler seg i løpet av livet. Den gjennomsnittlige vesteuropeiske sies å eie rundt 10 000 varer. Å skille seg med unødvendig ballast er ikke så lett for mange mennesker. Hvis du vil rydde hjemmet ditt skikkelig, bør du derfor nøye planlegge prosessen. De følgende fem tipsene vil gjøre opprydding enklere.

muck ut riktig nyttige tips for å holde hjemmet ditt ryddig Legg fra deg klærne

Materiell velstand har gitt oss rotete hyller og fulle kjellere. Selv som barn ble vi fortalt å passe godt på tingene på skolen, slik at vi senere kan tjene en inntekt som vi kan kjøpe alt med. Hvis du ikke har nok penger på kontoen din, kan du nå relativt enkelt få tilgang til låneportaler som f.eks Øyeblikkelige lån 24 Få et lån for å oppfylle dine forbruksdrømmer – ofte selv uten en Schufa -forespørsel.

Vi er allerede i hamsterhjulet for forbruk. Arbeid for å konsumere, arbeid enda mer for å betale ned forbruksgjeld. Flere og flere oppdager for tiden at de bare trenger en brøkdel av det de har. Besittelser gjør deg sjelden glad. De er ofte en belastning. Å bryte med det kan være befriende. Det første trinnet blir mye enklere med de følgende fem tipsene for å tømme.

Mucking ordentlig: 1. Sett deg realistiske mål

Muck ut ordentlig Tips for ryddige garderober og skoskap

Når beslutningen om å sløve er tatt, strømmer vi ofte av motivasjon. Men stort sett setter skuffelsen inn de første minuttene. Folkemengdene overveldet og lot ikke noe lys dukke opp i enden av tunnelen. Planen om å rydde ut hele leiligheten i helgen går i stå før du egentlig har begynt å rydde opp.

For å unngå dette hjelper det å sette realistiske mål. I stedet for å ville tømme ut alt som har blitt akkumulert gjennom tiår på bare en helg, er det ofte mer fornuftig å ta vare på et skap, skuff eller noe lignende hver dag. Tidenheter på 15 minutter fungerer også bra. Disse små milepælene er mye mindre avskrekkende. Imidlertid er det viktig å være konsekvent.

Mucking ordentlig: 2. Start med det enkle

Nyttige tips for å rydde opp i hjemmet ditt, lage orden

Hvis du begynner å tulle med din kjære kosekolleksjon, ødelegger du humøret og ødelegger motivasjonen. På den annen side kan de som starter med de enklere tingene raskt oppleve suksess og forbli motiverte. En følelse av indre tilfredshet setter raskt inn, slik at det plutselig ikke lenger virker så dramatisk å dele med noen av eiendelene som opprinnelig ble annonsert som uunnværlige.

Mucking ut skikkelig 3. Utvikle dispenseringsstrategier

Lag en plan og følg tipsene for et ryddig hjem

De som allerede synes det er vanskelig å skille seg med ting, er enda mer ubehagelige når de vet at deres “samlede verk” vil havne på søpla. Spesielt siden det er alt annet enn bærekraftig og minimalistisk. Alle som uforsiktig kaster ting som fremdeles kan brukes, ødelegger verdifulle ressurser og setter ikke pris på verdien.

Det er bedre å sette ting som kan dispenseres fra i gode hender. Produkter som er like gode som nye og varer som fortsatt er i god stand, kan for eksempel selges på eBay -rubrikkannonser. Så du får til og med noe ut av det. Hvis det ikke er noen kjøper, kan du alltid gi bort tingene som er sortert. På denne måten gjør du noen andre lykkelige og sparer deg selv for avfallshåndtering. Til syvende og sist er alt bedre enn å kaste det på søppelfyllingen.

Mucking ordentlig: 4. Spørsmål om formålet

Rett planlegging og tips med 4 -boks -metoden

Hvis du plukker opp et objekt mens du moker ut, hjelper det å spørre deg selv hver gang hvilket formål produktet tjener. Husker jeg selv hvorfor jeg fikk det? Bruker jeg det regelmessig? Har jeg flere av de samme produktene? Gjør objektet meg glad eller det frarøver meg tiden min? Hvis dette spørsmålet ikke kan besvares tilfredsstillende, er emnet åpenbart overflødig.

Mucking ut riktig: 5. 4-boks metode

Tips til en ryddig leilighet Legg inn gamle klær og spar plass

For ikke å miste oversikten over ting når du slår deg ut, har metoden med fire bokser vist seg å være nyttig. Den første boksen inneholder alt du vil beholde. I den andre boksen er tingene du vil gi bort. Den tredje boksen inneholder ting som ikke kan forventes av noen andre, og som derfor endelig blir kastet. Og den fjerde boksen er for alt som fremdeles er usikkert og gjerne vil tåle beslutningen.

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen