15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hengende strykebrett – tips for å feste veggfeste eller strykebrettfeste

strykebrett hengetips fikse veggfeste strykebrettfeste hjemme løsning bord strykebrett strykebord montere stryke stasjon

Av de mange husarbeidene er strykejern eller klær kanskje det mest anstrengende, spesielt hvis du vil henge opp strykebrettet ditt etterpå. To andre elementer øker ofte innsatsen som er involvert i arbeidet. Det første er å finne strykebrettet i buktene på vaskerommet ditt. Den andre årsaken til ubehag er at du enten må kjøpe eller montere et passende veggfeste for det før du kan henge et strykebrett.

Ofte er det ubehagelig å få strykebrettet ut av skapet mens du bøyer deg frem og tar ryggen i en dårlig posisjon. Hvis plassen din også er liten og trang, kan du prøve å ikke støte på en hylle, dør eller vegg. Å finne den riktige løsningen for oppbevaring av strykebrett i små leiligheter trenger ikke være en vanskelig oppgave.

Heng av strykebrettet – ideer til en kompakt strykejern

strykebrett hengetips fikse veggfeste strykebrettfeste hjemme løsning bord strykebrett stryke skjorter

Hvis du er en person som setter et organisert og ryddig hjem i sentrum, er oppmerksomheten din sannsynligvis alltid på en praktisk lagringsløsning. De bør normalt brukes til å organisere de omfangsrike, men fortsatt nødvendige elementene i vaskerommet på best mulig måte.

strykebrett henge opp tips fikse veggfeste strykebrettfeste hjemme løsning moderne kjøpe sammenleggbart skap festejern

På grunn av plassmangel kan det faktisk skje at du ikke kan ha alle husholdningsapparater du trenger for å levere i hjemmet ditt. De besværlige dimensjonene gjør det også noen ganger umulig å montere strykebrettet på veggen for å holde dette tilbehøret alltid tilgjengelig. Her er en enkel guide hvis du vil henge strykebrettet ditt og ha det praktisk et sted i nærheten. Bare følg våre enkle tips for å montere et lite strykebrett og strykebrettbraketten du trenger på veggen.

Plasser strykebrett for strykejern

strykebrett hengetips feste veggfeste strykebrettfeste hjemme butikk løsning diy eller kjøpe brett veggmonteringsjern

Hvis du har et lite dampstrykebrett eller et aktivt strykebrett, må du først bestemme hvor du skal plassere det eller montere det deretter. Det valgte stedet skal være så romslig som mulig for å tillate en viss grad av bevegelsesfrihet. Små vaskerom brukes vanligvis til dette, men hvis du ikke har en, prøv i det minste å unngå hindringer. Det er derfor viktig å velge et passende område hvor du kan henge strykebrettet og skjule det samtidig.

strykebrett hengetips feste veggfeste strykebrettfeste hjemme butikk løsning DIY eller kjøp hengslet dørfestejern

En idé ville være å feste strykebrettbraketten til en del av veggen bak en dør. I dette tilfellet er det imidlertid viktig å sikre at det også er nok plass der. Hvis dette er en adkomstdør, må du kunne åpne og lukke den. Når du har valgt plasseringen, er det to alternativer. Den første er å brette strykebrettet til et trebord med to kroker. Det andre alternativet er å gjøre jobben din enklere ved å bore hull for krokene direkte på veggen.

Mål nøye når du henger et strykebrett

strykebrett hengetips fikse veggfeste strykebrett montere butikk hjemme løsning bord strykebrett montere rotere 3d vegg

Et nyttig tips for å feste strykebrettet til veggen ville være å ta alle målinger nøye på forhånd. I tillegg til en nøyaktig beregning av rommene, er det viktig å estimere de forskjellige høyder optimalt. Dette vil spare deg for unødvendig innsats og unngå feilborede hull på veggen. På grunn av dette må du beregne avstanden mellom punktet der du henger et strykebrett og resten av objektene i rommet. Det er også nødvendig å ta hensyn til lengden mellom stedene som skal bores og bakken. Faktisk må det være minst 10 cm lengre enn strykebrettet.

Få de riktige materialene og verktøyene

strykebrett hengetips fikse veggfeste strykebrettfeste hjemme butikk løsning diy vegg vaskerom dampstrykebrett

For å montere en brakett på veggen med kroker når du henger strykebrettet ditt, er det av stor betydning hvilke byggematerialer og materialer du vil kjøpe til det. Som regel kan du feste brakettbraketten til en hylle, som må være tilsvarende robust nok.

strykebrett hengetips feste veggfeste strykebrettfeste hjemme løsning montere vaskerom vaskeri kurv håndklær

Ta også hensyn til vekten på flatbrettet og husk at det også kan være for tungt for veggbraketten. Før du foretar noen form for montering, er det tilrådelig å sikre at platen er solid. Krokene må være like sterke slik at det hengende brettet ditt kan vare lenge.

strykebrett hengetips feste veggfeste strykebrettfeste hjemme butikk løsning diy eller kjøpe sammenleggbar veggfeste

Unngå også å bruke verktøy du ikke egentlig er kjent med. Hvis du henger et strykebrett, kan det ta litt tid å montere det. I tillegg er ikke alltid byggematerialer og verktøy lett å bruke. Rådet i dette tilfellet vil være å gjøre deg grundig kjent med skruer, bor, skrutrekkere og andre verktøy hvis du er uerfaren med dem. Det er også to andre grunner til dette.

strykebrett hengetips fikse veggfeste strykebrettfeste hjemme butikk løsning diy eller kjøpe skap sammenleggbar skjorte

Ukritisk bruk av bor / sjåfør risikerer å skade veggen betydelig. Hvis du har boret hullene på feil avstand eller for dypt i veggoverflaten, kan prisen på strykebrettet bli billig eller veldig dyr. Som et resultat må du enten reparere den skadede delen selv eller få en håndverker til å gjøre jobben. Du kan også skade deg selv, og det er også en risiko for å skade deg selv hvis du bruker den feil. I slike tilfeller bruker du et alternativt materiale, for eksempel varmt lim som er egnet for tre. Du vil definitivt finne de tilhørende klassiske limpistoler på markedet.

Bruk en kleshenger

strykebrett hengetips fikse veggfeste strykebrettfeste hjemmelagringsløsning diy vegg vaskerom henger garderobe

Men hvis du ikke tør å gjøre et slikt DIY -prosjekt, er det et annet alternativ hvis du vil henge opp strykebrettet ditt. Vårt forslag i dette tilfellet ville være å kjøpe en kleshenger eller få en ut av skapet. Du kan deretter ganske enkelt skru dette til ønsket veggseksjon og deretter henge strykebrettet eller strykebrettholderen på det. Du må bare sørge for at krokene er plassert i riktig avstand.

Previous Post
Et moderne TV -stativ i bjørketre ligner en blomstervase
Next Post
Gjør-det-selv veggdekorasjoner av tre-8 kreative ideer