15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Disse hjemmemedisinene får brente gryter og panner til å skinne!

brente gryter panne rengjøringsmann hjemmemedisiner bakepulver coca cola

Selv de beste av dem kan oppdage at maten brenner etter et øyeblikks uoppmerksomhet. Den brente maten stikker til bunnen av gryten med en skjemmende skorpe. Måltidet ditt er uspiselig, og du må begynne å fjerne de gjenstridige, brente matbitene fra kokekaret. I dagens innlegg har vi oppsummert verdifulle tips og triks for hvordan du raskt og enkelt kan rengjøre brente potter med hjemmemedisiner.

brente potter rengjør husholdningsmidler uten kjemikalier

Som du sikkert allerede har opplevd på egen hånd, er det ikke noe mer irriterende i husholdningen enn å bli kvitt påbrente skorper gjennom møysommelig skrubbing og kostbare eksperimenter med forskjellige rengjøringsmidler. Selvfølgelig trenger det ikke å være det! Før du griper til kjemiske midler med en gang, kan du spare deg for mye arbeid ved å rengjøre den brente pannen eller gryten med litt vann og oppvaskmiddel bløtlegging. La det brente kokekaret stå på kokeplaten mens det fortsatt er varmt. Hvis det er brent hardt, er den svarte skorpen enda vanskeligere å fjerne. Hvis du ikke får pannen ordentlig ren ved å suge den, finnes det forskjellige hjemmemedisiner som kan være til stor hjelp.

brent gryte pan skorpe ren matrester

Les videre for å finne ut hvilke som er de mest effektive måtene å få en brent panne skinnende ren. Før du bruker et av de utprøvde produktene, bør du følge rengjøringsinstruksjonene for det respektive materialet som kokekaret er laget av. Fordi du rengjør en brent belagt panne annerledes enn støpejern. Her finner du nyttige tips for rengjøring av støpejernspanner.

brent gryte middels eddik brus vannsvamp

Vårt første forslag til hjemmemedisiner for brente gryter inneholder mat som alle sikkert vil ha i kjøkkenskapet sitt – eddik og bakepulver. Du trenger følgende hjemmemedisiner for rask og skånsom rengjøring av en panne i rustfritt stål:

1 kopp hvit eddik

2 ss bakepulver

1 kopp vann (juster mengden avhengig av størrelsen på pannen)

Skurepute

instruksjoner for rengjøring av brente gryter, vann bakepulver eddikrens

Sett kjelen eller kjelen på komfyren og tilsett vann slik at bunnen blir dekket med et tynt lag. Tilsett eddik og kok opp væsken. Ta formen av koketoppen og tilsett bakepulver. Forsiktig: Væsken begynner å skumme og hvise, så det er best å sette pannen i vasken. Det er nettopp denne kjemiske reaksjonen som oppløser forkastninger. Til slutt kan du tømme kjelen og om nødvendig fjerne rester med svampen. Hvis noe skitt fortsatt fester seg, kan du gni flekkene med en pasta med bakepulver og vann og skylle av som vanlig etter en kort eksponeringstid.

rengjør den brente pannen. varm saltet, la det varme opp

Hvis gryten eller pannen brenner, kan du også bruke den kommersielt tilgjengelige Bordsalt bruk som et veldig effektivt naturlig vaskemiddel. Strø salt sjenerøst i kjelen eller pannen og varm det på komfyren. Så snart saltet blir gulbrunt, tar du kjelen av koketoppen og tørker bunnen med kjøkkenpapir eller en fille. For å unngå å brenne fingrene, anbefales det å bruke en gammel ovnhanske.

gryte brent rent få coca cola

visste du at Cola er et hemmelig våpen mot all slags forurensning? Du kan også få brente gryter og panner glitrende rene ved hjelp av cola. Colabadet fungerer som følger: Bare hell et glass cola i kjelen eller kjelen og varm det deretter over svak varme i ca 20 minutter.

brent gryte rengjør husholdningsmidler forsiktig og raskt og enkelt

Alt du trenger å gjøre er å skrubbe lett for å få brent vekk. Du vil bli fascinert av det raske resultatet. Instruksjonene er borte og bunnen av potten skinner igjen som den første dagen. Hvis det fortsatt er matrester, er det lurt å helle Coca Cola igjen og la det virke over natten. Med metoden over natten trenger ikke pannen å varmes opp.

ren brent gryte suge med øl

Du kan også rengjøre en brent panne med den populære kullsyreholdige drikken øl. Selv om du kan bli overrasket over dette alternativet til de kommersielt tilgjengelige vaskemidlene, oppnår ølet en stor effekt. Hell ølet i den fortsatt varme gryten. Det brente området skal være helt dekket. La ølet surre en stund og bruk en pensel for å fjerne restene fra bunnen av kjelen.

brent gryte behandle hjemmemedisiner oppvaskmaskin faner

WHO Faner i oppvaskmaskinen Når den brukes i oppvaskmaskinen, kan den også brukes som rengjøringsmiddel for brente gryter og panner. Bare fyll gryten med vann og legg til en oppvaskmaskin eller to. La vannet småkoke i 10-15 minutter og skrubb matresten med en oppvaskbørste. Du er også velkommen til å prøve denne ukompliserte metoden: fyll vasken med varmt vann og tilsett to eller tre oppvaskmaskin -tabletter. La de brente rettene trekke i det over natten. Neste dag er det bare å vaske kjelen eller gryten med svampen som vanlig.

suge kjelen i vann fra springen til koke

For å få brente gryter rene kan du bli kvitt lett skittent uten konvensjonelle kjemiske eller naturlige vaskemidler og rengjøringsmidler, men bare med vann. Faktisk er det den enkleste metoden man kan tenke seg, springvann å bruke til rengjøring. Bare tilsett en kopp vann i den innbrente kjelen og kok opp. Mens vannet koker, gni bunnen av glasset forsiktig med en børste, og bunnen vil skinne.

Gjør brente gryter rene. Skrubbe pannen

De fleste hjemmemedisiner er trygge å rengjøre en brent belagt panne, forutsatt at du ikke bruker stålull som kan skrape overflaten. Hvis du bruker slike midler for første gang, bør du være på den sikre siden og først teste de respektive hjemmemedisinene på et lite område.

Previous Post
Et moderne TV -stativ i bjørketre ligner en blomstervase
Next Post
Gjør-det-selv veggdekorasjoner av tre-8 kreative ideer