15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

6 praktiske oppbevaringsideer til julepynt etter julen

praktiske oppbevaringsideer for stuing av julepynt tips ryddighet

Nå er julesesongen over og dekorasjonene må sakte stues vekk igjen. Julepynten varer senest til andre uke i januar. Da blir de virkelige juletrærne kastet i de fleste husholdninger. På denne tiden organiserer mange menigheter en samling juletre for å gjøre borgernes arbeid mye lettere. Dette er en perfekt mulighet til å sortere ut og forvise resten av julepynten. 6 praktiske oppbevaringsideer hjelper deg med å sette opp julepynten.

6 praktiske oppbevaringsideer og tips til julepynt

praktiske oppbevaringsideer julepynt oppbevaringsbokser esker av plastplast

Hvert år etter jul blir julepynten raskt ryddet opp og neste år vet du ikke hvilken eske som er hva. I tillegg kan det skjøre julepyntet i glass bli skadet på grunn av utilstrekkelig lagring. Med eventyrlysene skjer det ofte at de vikler seg inn i hverandre. Med veldig enkle triks kan du spare deg for mye tid på neste fest og ta det rolig på nervene. Vi presenterer 6 praktiske oppbevaringsideer og nyttige tips for oppbevaring av julepynt.

praktiske oppbevaringsideer julepynt julekuler oppbevaringsboks

1. Slik at du ikke trenger å kjøpe nye julekuler hvert år, bør du holde de gamle i god stand. Hvis du legger dem alle sammen i en eske, vil de kollidere og til slutt gni av fargen og dekorasjonen. For å unngå det, kan du bare legge et stykke papp mellom kulene og ha dem i esker. En praktisk idé er å bruke tomme eggekartonger eller plastemballasje fra sjokoladekyss for å lagre juletrepynt.

praktiske lagringsideer julepynt julekuler juletrepynt

praktiske oppbevaringsideer julepynt dekorasjonsmaterialer innpakningspapir stuves bort

2. En kles- eller skopose kan brukes til å lagre innpakningspapiret og annet emballasjemateriale riktig til neste fest. Alternativt kan du bruke en plastposeholder (for eksempel fra Ikea) til dette. Dette er ganske enkelt festet til en vegg i bod eller fra innsiden til en skapdør. Så innpakningspapiret er alltid tilgjengelig.

praktiske oppbevaringsideer for julepynt, innpakningspapir og tape

praktiske oppbevaringsideer julepynt feelys oppbevaringsboks

3. Spesielt med gamle feelys, som stort sett er sammenfiltret i posen, føler du deg overveldet av å sette i gang rotet med kabler. Derfor er det bedre å lagre eventyrlyset pent. For å gjøre dette trenger du først et stykke papp. Bare pakk lysstrengen rundt den. Bruk en saks til å klippe noen hull i pappa slik at kabelen ikke ruller ut igjen. Til slutt, behold alle eventyrlysene i en plastboks og beskytt dem mot fuktighet.

praktiske oppbevaringsideer for stuing av julelys

praktiske oppbevaringsideer for julepynt Små ting stuver håndarbeidsmaterialer

4.. Slik at du kan lagre de mest varierte julepyntene smart hele året frem til neste jul, bør du sortere dem etter materialet. Hold de små elementene i små esker atskilt fra de større. Du kan til og med bruke en gammel tetrapakke som er grundig rengjort på forhånd.

praktiske oppbevaringsideer juledekorasjon plast oppbevaringsboks

5. Klar oppbevaringsboks med lokk er tilgjengelig i alle størrelser. De har også fordelen av at du alltid vet hva som er i hvilken eske. Hvis du har flere bokser som ikke er gjennomsiktige, bør du merke dem. Ellers neste år må du åpne dem alle for å finne noe.

praktiske oppbevaringsideer for julepynt med bokser

6.. I stedet for å måtte skaffe transparente oppbevaringsbokser i plast, kan du bruke esker du har igjen hjemme. Skobokser og eventuell emballasje er også egnet for dette. Alternativt kan du pakke de minste dekorative elementene i plastposer med glidelås og legge dem i en større eske.

praktiske oppbevaringsideer julepynt esker etiketter etikett rekkefølge

praktiske oppbevaringsideer for å legge bort julepynten din

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner