15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Polstring og møblerengjøring: gi en hånd eller leie en profesjonell?

I mange husholdninger er sofaer og sittegrupper i fokus for felles bo og bo. Over tid etterlater dette møblene med bruksspor, inkludert tilsmussing. Flekker forekommer på en rekke måter og kan ha en avgjørende innvirkning på utseendet på populære sittegrupper. For mange forbrukere oppstår da spørsmålet: Kan jeg rengjøre møbeltrekk selv, eller er det lurt å overlate denne oppgaven til en profesjonell?

Når du rengjør møbeltrekk, avhenger det av materialet

Når du rengjør møbeltrekk, avhenger det av materialet

Hvis sofaen eller lenestolen har stygge flekker, er det på tide for en grundig rengjøring. Ikke bare optikken lider av forurensning; Av hygieniske årsaker er det også fornuftig å rengjøre møbeltrekk slik at det ikke er noen Bakterier og potensielle patogener kan formere seg. Hvis du lurer på om rengjøring av møbeltrekk selv er en god idé, bør du først se på materialet møblene er laget av. Spesielt referansen spiller en avgjørende rolle her.

Rengjør sofaen med en børste

Forbrukerne kan finne mer detaljert informasjon på etiketten, sammen med rengjøringsanbefalinger fra produsenten. Under ingen omstendigheter skal et uegnet rengjøringsmiddel brukes når du rengjør polstrede møbler som for eksempel er for aggressive. Disse kan skade materialet og gjøre de polstrede møblene ubrukelige. Det er også mulig at eksisterende flekker øker i størrelse på grunn av feil rengjøringsmidler og behandlingsmetoder. Hvis du er i tvil om hvordan dine egne lenestoler, sofaer og sittegrupper best bør rengjøres, anbefales det å konsultere en profesjonell for rengjøring av sofaer og møbeltrekk her som er kjent med emnet og er i stand til å sette i gang passende rengjøringstiltak.

Grunnleggende rengjøring for møbeltrekk og sofaer: Det er en del av det

Grunnleggende rengjøring for møbeltrekk og sofaer - rengjør polstrede møbler med våt støvsuger

Hvis du oppdager at sofaene og lenestolene er skitne, har du noen ganger ikke annet valg enn å ringe en rengjøringspersonell. Imidlertid er det mange tiltak på forhånd som forbrukere kan ta for å rengjøre møbeltrekkene og bidra til rene sitteplasser selv. Regelmessig grundig rengjøring er tilrådelig i denne sammenhengen, da dette ofte på en pålitelig måte kan forhindre større tilsmussing og de kostbare rengjøringsoperasjonene.

Gni polstringen forsiktig med en lett fuktig klut

Grunnleggende rengjøring begynner med å støvsuge overflatene med en støvsuger. På denne måten kan grove smusspartikler som støv eller smuler eller dyrehår fjernes. Dette gjelder også mellomrommene mellom, der det ofte samler seg mange smuler. Eksperter anbefaler å gjøre dette en gang i uken, eller minst annenhver uke. En litt grundigere rengjøring med en litt fuktig klut bør skje omtrent to ganger i året. En lett fuktig klut brukes til dette, som polstringen forsiktig gnis med. Under ingen omstendigheter bør kluten være for våt, ellers vil det i verste fall dukke opp vannflekker. Hvorvidt en fuktig rengjøring er egnet for de respektive sitemøblene, avhenger alltid av materialet i det samme.

Vaskbare møbeltrekk gjør det lettere å rengjøre sitteplasser

Trekkbetrekk kan vaskes i vaskemaskin på 30 grader

Når du kjøper nye polstrede møbler, er det fornuftig å være oppmerksom på flyttbare deksler. Dette gjør det mye lettere å rengjøre sittemøblene: Hvis trekket kan fjernes og vaskes i maskin om nødvendig, bidrar dette betydelig til renslighet og hygiene i hus og leilighet. En vask i maskinen på 30 ° C er vanligvis tilstrekkelig en gang i året; Om nødvendig kan rengjøring selvfølgelig også utføres oftere.

Vaskbare møbeltrekk gjør det lettere å rengjøre sitteplasser

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer