15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rydding av garasje og kjeller: tips for lagring og organisering

I mange husholdninger fungerer garasjen og kjelleren i utgangspunktet som boder. Fra vinterdekk til elektroniske enheter til esker med gamle plater eller CDer – alt som ikke trengs kan lagres der. Jo flere gjenstander som kommer inn i dette rommet, jo mer rotete blir det. Med riktig organisering kan du raskt få alt i orden. I dette innlegget gir vi tips om hvordan du kan rydde opp i garasjen og kjelleren og oppbevare eiendelene dine pent.

Lagringsmuligheter for garasje og kjeller

Rydding i garasjen Tips for å holde orden i tingene

Avhengig av hva du vil lagre og hvor mye plass som er tilgjengelig, kan du velge mellom forskjellige lagringsalternativer. De mest populære alternativene inkluderer hele lagringssystemer samt plassbesparende varianter som hengende hyller og hjørnehyller. Siden tunge gjenstander ofte er stuet i kjelleren eller garasjen, må du ta hensyn til den høye lastekapasiteten til det valgte hyllesystemet. Ellers kan hyllene falle ned eller til og med falle under den tunge vekten.

Oppbevar tunge gjenstander riktig

Kraftige metallhyller for å holde hjemmet ditt ryddig

Den mest praktiske og sikreste måten å lagre personlige ting på er tunge hyller. Dette er spesielt stabile reolsystemer som kan lastes med store belastninger uten å nøle. De er et godt eksempel Kraftige hyller fra tom, som tilbys i forskjellige versjoner og derfor passer inn i alle rom. Når det gjelder materiale og størrelse, er det flere varianter å velge mellom, med en optimal løsning for alle formål. Hyller laget av tre, for eksempel, er visuelt veldig attraktive og har en hjemmekoselig karakter. Men hvis du leter etter et lagringssystem for rom der luftfuktigheten er høyere, er modeller laget av galvanisert metall eller plast bedre.

Rydd opp i kjelleren med trehyller

Hvilke tunge hyller er det? I tillegg til materialet, er disse hyllene også forskjellige i størrelse og konstruksjon. Du kan velge plassbesparende hjørne- eller hengende hyller eller stole på en klassisk hyllenhet. Når det gjelder montering, tilbys kraftige hyller som både skrue- og boltehyller, med det andre alternativet som muliggjør raskere montering uten verktøy.

Hva veier en tung hylle?? Til tross for sin imponerende bæreevne veier tyngdekraftstativene ikke mye og kan lett transporteres eller flyttes. Avhengig av materiale og størrelse er den totale vekten av gulv og konstruksjoner vanligvis mellom 10 og 30 kilo.

Plassmangel i garasjen: bruk tak og vegg som lagringsplass

Tips for organisering i garasjen

Noen ganger blir søppelet i garasjen så stort at bilen ikke lenger passer. Dette er ikke bare irriterende, det er også forbudt og kan føre til Straffer fra bygningstilsynet å lede. Så du må sørge for at motorvognen din alltid er i garasjen. Hvis det mangler plass, kan du installere hengende systemer for vegger og tak og dermed utnytte ledig plass optimalt ned til den siste centimeteren uten å blokkere tilgangen.

På denne måten skaper du mer orden i kjelleren og garasjen

Å rydde opp i lagringsrommet, tømme tips for mer bestilling

Hvis du vil gjøre orden på oppbevaringsrommet ditt, bør du planlegge minst en dag for arbeidet. Her har vi samlet noen praktiske tips som skal hjelpe deg med å organisere.

  • Tøm først rommet, kast unødvendige gjenstander og sorter resten i kategorier (f.eks. Hagearbeid, sportsutstyr, verktøy osv.)
  • Rengjør kjelleren / garasjen grundig etter mucking.
  • Velg et passende hyllesystem.
  • Oppbevar små gjenstander tematisk i oppbevaringsbokser, pappesker eller kasser og merk dem.
  • Plasser alltid tunge gjenstander på de nedre hyllene og ikke overstig hyllenes vekt.
  • Dekker ubrukte sesongartikler som snowboard eller grilling.
  • Planlegg plass for nye varer.
  • Hold garasjen og kjelleren ryddig etter rydding.

Rydd opp i garasjen hvilke lagringsmuligheter det er

Previous Post
Halo-øyesminke i sølv og skinnende lepper i et rødt utseende
Next Post
Sunt snacks til skolen – tips og oppskrifter til lunsj