15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Queen of Hearts -sminke til Halloween – En enkel guide med sminke

queen of hearts make up alice in wonderland do it yourself resultat

Halloween handler om å velge riktig drakt. Riktig sminke hjelper slik at du kan sette deg selv i skoene. Hvis du ennå ikke har presentert deg selv i en Queen of Hearts-sminke, finner du flotte sminkeideer og en håndverkside for tilbehør (kronen) her. Med noen få unntak baserte de aller fleste håpende Queen of Hearts blikket på den onde dronningen fra Alice in Wonderland. Bokpersonen ble først introdusert i 1865 i Alice’s Adventures in Wonderland, nå allestedsnærværende kjent som Alice in Wonderland. Den engelske forfatteren Charles Lutwidge Dodgson publiserte romanen på den tiden under det nå velkjente pseudonymet Lewis Carroll.

Slipp inn i en Queen of Hearts-sminke til Halloween

queen of hearts make-up alice in wonderland make it yourself resultat

Mens mange unge og noen eldre jenter identifiserer seg med Alice, gjør dronningens måte og disposisjon henne til en av historiens mest minneverdige karakterer og et morsomt kostyme til Halloween -fester. Som nevnt tidligere, bruker de fleste den gjennomsnittlige dronningen av hjerter som en inspirasjon for Halloween -kostymen.

Herzkönigin make-up make-up som konturerer de nedre øyelokkene og understreker øyevippene

Andre, derimot, baserer utseendet på tegningen av hjertedronningen i et kortspill, noe som fører til en helt annen drakt. Så i dette innlegget vil vi fokusere på varianten fra Alice in Wonderland av Tim Burton. Det er den klart mest populære av de to, og det er morsomt å gli inn i den eksentriske Queen of Hearts-sminken, sminke seg og kle seg slik.

Instruksjoner for Queen of Hearts-sminke

Hjertedronning påfør hvit sminke. Bruk en sminkesvamp på ansiktet

De unike detaljene inkluderer det vakre blå rundt øynene og det søte lille hjertet på leppene. Måten du kan bruke leppestiften på er veldig kreativ og samtidig lett, selv for de uerfarne. Det er nettopp den røde hjerteformen som er mest merkbar som et kreativt høydepunkt i sminken. Når det gjelder ansiktet, kan du lage et geisha -utseende med den hvite basen, samt et veldig lett preg av rødt på kinnene.

dronning av hjerter kostyme sminke sminke blå farge påfør øyenbryn

Så smør først hele ansiktet med hvit sminkemaling ved å spre det jevnt med sminkesvamper. Etter det må du male øyenbrynene og bruke blå maling over dem.

dronning av hjerter kostyme sminke sminke tegning svarte øyenbryn

Tegn deretter de ekstra svarte øyenbrynene som er typiske for Queen of Hearts-sminke. Deretter konturerer du det nedre øyelokket og understreker øyevippene igjen med svart maling.

dronning av hjerter kostyme sminke sminke lepper hjerteform maling leppestift rød farge

Du kan oppnå den spesielle hjerteformen på leppene ved å bruke leppestift eller rød maling i form av falskt blod eller en annen sminkefarge.

dronning av hjerter kostyme sminke sminke svart fødselsmerke typisk pensel

Dette etterfølges av det uunnværlige små og svarte fødselsmerket under et av øynene, som du kan male med en pensel. I tillegg kan du også tegne små hjerter i rødt på ansiktet ditt.

klipp ut krongul pappsaks gresskarlys spisse linjer

Du kan lage kronen til Queen of Hearts-sminken ved å kutte ut formen fra et stykke gult papp. Prøv å få rette linjer og poeng mens du gjør dette.

Crown Queen of Hearts kobler ender med tape

Klipp “edelstenene” for kronen fra rød papp i form av to røde sirkler og et diamantformet stykke. Lim deretter tilleggselementene på kronen.

dronning av hjerter kostyme sminke sminke blå bruke farge øyenbryn røde lepper fødselsmerke

Koble de to endene med tapen. Ta på deg kronen og fordyp deg i en verden av magisk kraft!

Previous Post
Pianobord – bord i eiketre med skjult piano av Georg Bohle
Next Post
Kinesiske spisepinner – hvilke kreative ting kan du gjøre med dem?