15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan sminker jeg riktig? – Påfør sminkeprimer

Makeup-korrekte tips pulver rødme-mi børste påfør leppestift-øyenskygge

Den delikate ansiktshuden krever mye omsorg og oppmerksomhet i hver sesong. Før du begynner å sminke deg, bør du finne ut om hudtypen din (tørr, fet eller sensitiv hud) og få de riktige ansiktsproduktene. Alle som tar hensyn til velpleid hud bør definitivt ha en Makeup-grunning bruk. Du vil finne ut hva som er viktig å vite i de følgende avsnittene.

Slik bruker du makeup -primer?

Sminketips-hud ansiktspleie hudtyper påfører pulverfarget dagkrem

Trinn 1: Påfør krem: Forberedelse til sminke er viktig! Du bør alltid bruke en sminkebase som beskytter den delikate ansiktshuden, uansett om du har flekk eller ren hud. Dette kan være en fuktighetsgivende dagkrem eller en tonet dagkrem med UV -beskyttelse. På denne måten holder sminken seg mye bedre. La dem Makeup-grunning La det virke i minst 5 minutter og bare sminke. Huden er smidig og blir ikke flassende med sminke. Milde rengjøringsmidler bør brukes til rengjøring.

Varianter for sminkefundament

Make Up Brush Foundation-Påfør tips Hud sunn

Trinn 2: Velg og påfør foundation: For å gi ansiktet mer friskhet og din hudfarge ser vakrere og jevnere ut, bør du alltid bruke foundation jevnt. Med foundation blir urenheter på huden som små kviser eller rødhet godt skjult. Valget av riktig farge er avgjørende. Det er viktig at sminken understreker hudtypen optimalt og matcher hudfarge og antrekk, ellers ser sminke neglisjert ut. Primeren må under ingen omstendigheter være for mørk. Du kan velge mellom forskjellige varianter – flytende foundation (dette ser mer naturlig ut, men har en lavere dekning; det er egnet for kvinner med tørr og sensitiv hud) og kompakt foundation (det dekker mer og er å foretrekke for kvinner med fet hud). Den raskeste og mest jevne grunningsmåten er med en svamp. Sminkprimer påføres fra topp til bunn med sjenerøse bevegelser. Begynn å stryke pannen mot haken til du har nødvendig dekning. Overflødig farge kan plukkes opp med et kosmetisk vev. Dette holder hudfargen naturlig.

Riktige hudpleietips: Bruk en concealer -pinne

Mørke sirkler Bløtgjøring av øyenskygge Concealer tips Care tips for vakker ansiktshud

Trinn 3: Ujevnheter i dekselet: Concealer eller concealer vil bidra til å oppnå det perfekte resultatet. Dette må være best med fargen på sminken eller litt lysere. Mørke sirkler Mørke sirkler balanseres ut med en rosabasert concealer med en pensel. Deretter må du jobbe det inn med fingertuppene.

Påfør pulver

Makeup Mineral Powder Brush Makeup Makeup Makeup Idéer Hudtyper

Trinn 4: Velg og påfør pulver: Transparent pulver fjerner glansen fra huden og får den til å se mer naturlig ut. Pulver og rødme gjør sminken din mer holdbar. Du kan velge mellom 2 varianter: løst og fast pulver. Begge variantene har sine fordeler. Pulver påføres uten trykk med en stor, myk børste ved å trykke penselen jevnt inn i pulveret.

Hudtyper flytende make-up foundation Makeup-tips vakker hudpleie

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger