15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en fascinerende neon-øyesminke selv

Neon øyesminke øyenskygge-grønn-blå-kunstig-øyevipper

For spesielle anledninger som banketter, cocktailkvelder, fødselsdager, helligdager og andre arrangementer, er sminke selvfølgelig en viktig del av å fullføre antrekket. Hvis du er en fan av neonfarger, vil du garantert finne deg selv i denne Neon øyesminke bli forelsket og vil prøve det med en gang.

Lag en fantastisk neon-øyesminke selv

neonfargede øyne-øyenskygge-vipper-sminke-instruksjoner

Til det Neon øyesminke For å gjøre det selv, start med å legge en grå øyenskygge på øyelokkets krøll med en pensel. Påfør deretter en grå og hvit øyenskygge over hele lokket. Legg en glitrende korallrosa øyenskygge til lokket på midten. Neste er en neonorange og deretter en neonrosa, som påføres det ytre hjørnet av øyet. Påfør en glitrende øyenskygge i en delikat lilla under den nedre vippekanten. Til slutt legger du svart kohl til det nedre lokket og svart eyeliner og svart mascara til det øvre lokket for å gi utseendet enda mer uttrykk.

Er ikke denne stylingideen bare fantastisk?

Glamorøs øyenskygge i lys grønn

neon-øyenskygge-grønn-børstet-øyevipper-instruksjoner

Kombiner kontrastfarger for å gjøre sminke i øyet enda mer slående og ekstravagant. Dette eksemplet viser en kombinasjon av neongrønt og lilla, som passer perfekt med de brune øynene og vil snu hodet uansett anledning.

ideer-for-neon-øye-sminke-opplæring-vipper-trendy

Du kan også lage en regnbue av neonfarger. Start med det øvre lokket og en gul farge, som du deretter gradvis bytter til oransje, deretter rosa og til slutt lilla. Du designer regnbuen på det nedre lokket først med blått og deretter med grønt til du har nådd den gule fargen. Veldig original, ikke sant? Du kan finne ut hvordan du kan etterligne denne sminke-ideen i den følgende videoen.

øyenskygge-blå-gul-neon-farge-mascara-svart-kveldssminke

Ombre -idé i neongult, oransje og rosa

eyeliner-tykk-trekk-dobbel-neon-farge-oransje-sminke tips

Neon oransje eyeliner

neon-farget-øyenskygge-eyeliner-svart-sminke tips

Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook

Magisk fargespill

neon-sminke-instruksjoner-blå-øyenskygge-lipgloss-subtil

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler