15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Høst / vinter 2017 sminketrender du ikke må gå glipp av

Sminketrender høst-balmain-metalliske øyne

På den ene siden gjenspeiler makeup-trendene for høsten / vinteren 2017 et nostalgisk retrolook, som er preget av buede eyelinerlinjer, blå øyenskygger og ekspansive nedre øyenvipper. På den annen side kommer nye sminketeknikker som “opp ned” og tofargede lepper med virkelige uttalelser. I gjenstår de beherskete nakentonene, som kan kombineres utmerket med de nye trendene.

Makeup-trender 2017: mørke lepper

sminke-trender-høst-mørke-lepper-vamp-utseende

Leppestifttrendene for høst og vinter 2017/2018 er basert på et bredt spekter fra rose til svart og rødt. Nyanser som minner om fruktige bær, rødvin og sjokolade gir utseendet en vampestil. Mørke plommefarger ser flotte ut på lyse hudfarger, mens olivenhud passer til en brun leppestift. Du bør heller sminke øynene dine.

To-tone lepper

sminke-trender-høst-vinter-to-tone-lepper

To-tone er ikke noe nytt. Trenden har spredt seg i mote- og skjønnhetsindustrien i to eller tre år. Dip-dye og ombré er et godt eksempel på dette. Makeup-artister presenterte de tofargede leppene på årets vår / sommer-show. For dette brukes forskjellige farger som oransje og rosa på over- og underleppen. Til høsten er imidlertid mørk rød og mørk lilla bedre. Forøvrig har skjønnhetsindustrien allerede reagert på den populære trenden med tofargede lepper og lansert tofargede leppestifter som lover en harmonisk ombré-effekt.

Makeup-trender 2017: Mauve øyenskygge

sminke-trender-høst-mauve-øyenskygge

De mystiske Smokey Eyes forblir aktuelle, men er ikke lenger begrenset til de sterke grå og svarte tonene. I stedet brukes nye farger og en jevn gradient. Varme øyenskygge toner som brun, beige og rust dominerer høstpaletten. Men Mauve er nå på alles lepper. Den nye trendtonen står mellom rødt og lilla og smigrer virkelig hver hudtone. Mauve-fargede leppestifter kombineres best med røykfylte øyne i brune nyanser. Mauve er også egnet som øyenskygge.

Halo øyne

På Instagram og Co. er Halo Eyes en absolutt langløper. Dette er en fin effekt som kan oppnås med lyse og mørke øyenskygger. Den lyse øyenskyggen påføres det bevegelige øyelokket. Den mørkere øyenskyggen brukes ganske enkelt på øyekanten og i det indre hjørnet av øyet. Den lyse øyenskyggen i midten får blikket til å se mer våken ut og øynene dine mer åpne.

sminke-trender-høst-vinter-øyne-glorie-instruksjoner-øyenskygge

Valg av farge er helt opp til deg. Utseendet fungerer best med glitrende eller glitrende øyenskygger. Du kan også legge til fine aksenter ved å bruke litt glitter i duppebevegelser over og under.

Makeup-trend 2017: Metallic Eyes

I neste sesong kan det glitre på lokkene! Skarpe metalliske toner i regnbuens farger får øynene til å skinne enda mer og gir blikket mer dybde og uttrykk. Fra en liten glans til et dramatisk smokey eye look – metalliske øyenskygger er tilgjengelige i forskjellige intensiteter. Hvis trenden med metalliske øyne virker for glamorøs, kan du få en eyeliner med en glitrende effekt og sette individuelle aksenter.

Med den metalliske trenden er det viktig å velge riktig øyenskygge for øyefargen din, ettersom glansen trekker enda mer oppmerksomhet til øynene. Bronse- og gulltoner harmonerer spesielt godt med grønne øyne. Brune øyne kan også fremheves pent med en lys gullskimmer. Lyse nyanser av rosa og blå er perfekte for brune øyne.

Fersken øyelokk

sminke-trender-høst-oransje-øyenskygge-naken-lepper

I tråd med høsten er fargene på øyesminken vår også varmere! En øyenskygge er spesielt populær i år: Fersken. De forskjellige fersken nyansene spenner fra lys oransje til ferskenrosa til korall. Uansett om den er veldig subtil, matt eller med glitter – ferskenfargede øyenskygger ser perfekte ut på en sommer- og høsttype og fremkaller et strålende, våken utseende. Viktig for utseendet: rødmen bør være fargekoordinert. En rosa rødme til en oransje tone er en no-go. Leppene er laget i delikate nakenfarger.

Sminke opp ned og blå øyenskygge

sminke-trender-blå-øyenskygge opp-ned

Make-up-trendene i 2017 kan selvfølgelig ikke klare seg uten et lite drama rundt øynene. Fokuset vokser på det nedre øyelokket. “Opp ned” øyesminke, der de nedre øyelokkene er markert med kohl og co., Er på vei oppover. I tillegg feirer den blå øyenskyggen en vekkelse! Bare ta en kohl blyant og øyenskygge i samme blå nyanse og påfør dem under øyet. Smør kohllinjen lett med en børste og bland den med øyenskyggen. I kombinasjon med en naken leppestift ser utseendet fantastisk ut.

Grafisk eyeliner og iøynefallende øyenbryn

sminke-trender-høst-vinter-grafisk-eyeliner-svart

Eyelinerlinjer i en veldig grafisk versjon er veldig populære akkurat nå. På den måten får kreativiteten frie tøyler. Enten det er grafiske katteøyne, doble og tofargede linjer, avbrutte linjer eller klassiker med en buet svalehale. Alt er mulig.

Bevisst brutte linjer

makeup-trender-eye-eyeliner-bevisst-avbrutte linjer

Øynene kan vektlegges på forskjellige måter med en eyeliner. Geometriske eyeliner -kreasjoner på øyekanten og i øyets indre hjørne skaper avbrutte linjer som også fremstår som noe futuristiske. I mellomtiden erobrer også eyeliner prikker på den nedre vippelinjen, såkalt dot eyeliner, sosiale plattformer.

60-tallssminke

sminke trender-høst-vinter-kvist-øyevipper-retro-look

Slips forårsaket av mascara regnes ikke lenger som en sminke-faux pas. For Chanel Haute Couture høst-vinter 2017/18 show på Paris Fashion Week i mars valgte sminkeartistene et utseende som var både feminint og iøynefallende. Med overdådig dekorerte pannebånd hadde modellene dramatisk øyesminke som var inspirert av 60-tallets supermodell Twiggy. Londonboeren fascinerte publikummet med de brede øyenvippene og de store dukkeøyene.

sminke-trender-høst-vinter-kvist-øyenvipper

Den svarte eyelinerlinjen i brettet er typisk for utseendet hennes. Først er hele lokket grunnet med lyseblå øyenskygge. Ta deretter en svart kohl -blyant og tegne en halvsirkel i øyelokkets brett. Dette er uskarpt med en applikator. Tegn en eyeliner med en fin eyelinerpenn. Høydepunktet er de malte under øyenvippene som får øynene til å se større ut. I motsetning til ekstrem øyesminke, sminkes leppene veldig forsiktig.

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler