15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lett sminke for sommeren med disse flotte tipsene

sminke-lys-attraktive-damer-sommer-skjønnhets-fest-look

Når det gjelder styling, trenger det ikke alltid å være iøynefallende. Subtil sminke kan også gjøre et fantastisk inntrykk. Det får deg også til å se mer naturlig ut og i mange tilfeller mer attraktiv. Sommeren er en tid på året hvor tung sminke ofte kan være en ulempe. Du får ofte svette, noe som ødelegger den lange tiden foran speilet. Hva med å få en i stedet lett sminke prøve hvor du bare subtilt markerer visse områder? Du kan finne ut nøyaktig hvordan i denne artikkelen.

Forbered huden for lett sminke

sminke-lys-hud-rense-ansikt-såpe-kaldt-vann

Før du begynner å sminke deg om morgenen, bør du forberede ansiktet, øynene og spesielt huden din godt. Tross alt er hun fortsatt sliten og må vekkes ordentlig. Rengjør huden med såpe og vann, og det er best å skylle den av med iskaldt vann. Dette fremmer blodsirkulasjonen og får ansiktet ditt til å se friskt og livlig ut.

Lett sminke – massasje for ansiktet

lett sminke massasje-mascara-øyenbryn-stimulere blodsirkulasjonen

Du kan også få friskhet i ansiktet med en rask massasje. Klappbevegelser og triks er en fin måte å “vekke” ansiktshuden på. Det høres kanskje litt rart ut, men det er virkelig ekstremt effektivt og et godt grunnlag for lett sminke.

Ansiktsrens

sminke-lys-ansikts-tonic-bomull-ull-rengjøring-blå-øyne

Rengjør deretter ansiktet med toner og en bomullspute. Dette gir ansiktet en dyp rensing og ekstra forfriskning. Det er alt du bør vurdere når du forbereder deg før du begynner å bruke lett sminke.

Ansiktskrem før du sminker deg

sminke-lys-ansikt-pleie-krem-i morgen.

Før du bruker lett sminke, er det viktig å gi huden den nødvendige fuktigheten. Spesielt pulversminke tilpasser seg huden bedre og ser ikke like tørr ut. Velg en fuktighetskrem som passer din hudtype.

primer

sminke-lys-foundation-nyanse-riktig-velge-hud-type-sminke

Du har nå lagt det rette grunnlaget for grunnlaget for en lett sminke. Følgende regel gjelder her: Den valgte fargen skal alltid være en nyanse mørkere enn huden din. Har du hørt om fargede dagkremer? Hvis ikke, er det på høy tid å få tak i dem fordi de er den perfekte primeren. Et annet alternativ er BB -kremer.

Concealer

sminke-lys-concealer-mørke sirkler-kvise-deksel

Concealeren er et sminkeredskap som ikke bør mangle. Med sin hjelp kan du virkelig dekke kviser og til og med mørke ringer. Dette påføres umiddelbart etter primeren. Når du er ferdig, kan du bruke din vanlige dagssminke. Vær forsiktig så du ikke overdriver. Tross alt vil du ha litt lett sminke som får deg til å se naturlig ut.

Påfør pulver

sminke-lys-pulver-hud-type-nyanse-sminke tips

Etter alle disse trinnene, legg litt pulver på huden. Dette forhindrer at huden blir for blank og ser dermed unaturlig ut. Du kan erstatte trinnene ovenfor med et produkt som inneholder alle disse. En god variant er produktet Bebe More 5in1. Slike kremer sparer tid og er enda mindre komplekse, noe som gjør dem perfekte for lett sminke som bør gjøres raskt.

Flere tips for sminke

lette sminketips-sminke-rødme-kinn-leppestift

I tillegg til eller i stedet for trinnene nevnt ovenfor, kan du også prøve en av følgende varianter for en lett sminke. De tar veldig lite tid og er derfor perfekt hverdagsstyling hvis du ikke har for mye tid til å style om morgenen.

Fremhev leppene

sminke-lys-leppestift-rød-oransje-aksent-mascara

Legg sminke på leppene dine for lett sminke. Hvis du markerer dem med en relativt iøynefallende farge, kan du spare med resten av sminken i ansiktet ditt. Ellers risikerer du å overdrive det. En oransje-rød leppestift er spesielt egnet for denne stilen. Her bør den røde komponenten dominere. Dette er fordi den passer til alle hudtyper og får den til å se litt lysere ut.

Myke lepper

sminke-lett-leppe-tannbørste-massasje-omsorg-idé-enkelt

Fremme blodsirkulasjonen i leppene også. Den raskeste måten å gjøre dette på er å skrubbe leppene med en tannbørste etter at du har pusset tennene. Leppene vil se fyldigere ut, og du vil fjerne gammel hud, noe som ville skape et stygge utseende, spesielt med leppestift og lipgloss.

Påfør leppestiften

sminke-lys-slående-lepper-rød-idé-enkle-understreke-øyne

Velg en leppestift som tåler varmen om sommeren. Påfør den valgte leppestiften og avslutt med bankende bevegelser med fingeren. Dette får leppestiften til å se mykere ut. Til slutt kan du bruke en mascara. Men det er alt du trenger for lett sminke.

Lett sminke med rødme

lett sminke rouge-idé-friskt utseende-midt avskjeds-frisyre

For et friskt utseende kan rødme også brukes som en del av en lett sminke. Det får deg til å se sunn og uthvilt ut, spesielt når den er valgt i en bærfarge. Du vil garantert glemme concealeren din raskt. Med riktig rødme kan du tilføre huden din den beste fargen. Det er best å bruke en rounge i kremform. Dette er lettere å påføre og flyte inn i huden.

Sommerkvelder med gull

sminke-lys-diskret-øye-sminke-gull-skimmer-øyenskygge

Sommeren er preget av mange fester. Enten på stranden, i klubben eller på ferie, er et stilig og glamorøst utseende et must. Fargen gull er flott for dette og passer fantastisk til sommeren. Gull i form av en øyenskygge er iøynefallende, men ser fortsatt tilstrekkelig subtil ut og er derfor et godt valg hvis du verdsetter lys sminke om sommeren. Den gylne fargen kan sammenlignes med det nakne utseendet, bare at du får litt glans her.

Øyenskygge, mascara og leppebalsam

sminke-lys-frisk-se-leppestift-rød-skimmer-øyenskygge-mascara-updo

Kombiner den gylne øyenskyggen for en lett sminke bare med mascara og en enkel leppebalsam. Du får en pen og strålende styling som vil imponere alle og understreke din naturlige skjønnhet. For mer glamour, velg en fet leppestift.

Den rette nyansen

sminke-lys-øyenskygge-nyanser-ideer-gull-enkel-glanset

Du kan velge øyenskyggen i form av pulver eller i en kremaktig versjon, avhengig av hva du liker bedre. Når det gjelder farge, anbefaler vi en lysere nyanse, for eksempel champagne. Det kan være litt mørkere og mer i retning gul med en mørk hudtype. Du bruker bare øyenskyggen på øyelokkets brett.

Lett sminke og selvbruner

lett sminke enkel-naturlig-damer-styling-idé

Hvis du ikke overdriver med selvbruneren, kan den ha en imponerende effekt og få deg til å se mye mer attraktiv ut. Bare med dens hjelp kan du se mye friskere ut på sekunder og få en lett sminke. Dette avhenger av riktig fordeling på ansiktet. Ja, du har gjort det riktig: Selvbruneren skal ikke påføres hele ansiktet, for da ser det hele ganske falskt ut.

Påfør selvbruner riktig

sminke-lys-primer-pensel-selvbruner-idé-pulver-påfør

Praktiske nøkkelpunkter for selvbruneren for lett sminke er kinnene (som med rødmen), tinningene, nesen og haken. Med sistnevnte bør du imidlertid være spesielt sparsom. En pulverversjon med litt glans anbefales. Påfør pulveret med en børste i sirkulære bevegelser for å la det strømme godt inn i huden. Det eneste som mangler er en mascara og en hudfarget leppeglans med et lett rosa preg.

Marker øyenbrynene

sminke-lys-øyenbryn-sminke-ansikt-ramme

Mange undervurderer øyenbrynene. De gir et sterkt bidrag til det feminine og attraktive utseendet, fordi de så å si rammer inn ansiktet. For lett sminke, fyll den optisk med en øyenbrynsblyant eller pulver. Du vil bli overrasket over den enorme forandringen du kan oppnå med dette enkle trinnet. Etter det kan du bruke en mascara og hvilken som helst leppestift igjen.

Liten sminke for attraktiv styling om sommeren

lett sminke sommer-look-frisk-strand-antrekk-hekle-kjole

Hvis du følger tipsene våre for lett sminke, vil du oppnå et attraktivt utseende som vil imponere ikke bare deg, men alle andre, og som vil uttrykke din naturlige skjønnhet. Føl deg friere og mer avslappet takket være nedre lag med sminke om sommeren og nyt det vakre været på stranden uten å bekymre deg for utseendet ditt.

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler