15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Matte Bordeaux leppestift: Makeup-tips for perfekte mørkerøde lepper

bordeaux leppestift mørkerøde lepper som matcher øyesminke

Leppestiften bordeaux matt er en av de største makeup-trendene de siste årene. Den kombinerer to av de mest populære trendene innen leppesminke: mørke nyanser og en matt finish. Mørke toner har også blitt et kjennetegn på høst og vinter og kan sees nesten hvor som helst i de kalde årstidene. Når de kombineres riktig, er mørke negler, øyelokk og lepper et skikkelig blikkfang og gir et veldig attraktivt utseende. Vil du også prøve den moderne Bordeaux leppestiften? I artikkelen finner du gode sminketips for den trendy, mørkerøde kyssbare munnen.

Matt Bordeaux leppestift for den stilige damen

leppestift bordeaux matt trend sminke lepper

Sterke, mørke toner for leppene er alle raseri nå. Hvis de også er parret med en matt finish, ser de veldig edle og mystiske ut. Bordeauxrød er stjernen blant de mørke nyansene, spesielt om høsten og vinteren. Den mørkerøde tonen gir det perfekte alternativet til de klassiske røde leppene og gir utseendet en vampestil som er helt på trend. Den matte finishen gjør fargen mer intens og er derfor noe for de modige kvinnene.

Hvem ser ut som kjedelige, mørkerøde lepper??

leppestift bordeaux matt subtil øyesminke rita ora

Det er ingen tvil om at de matte leppene i bordeauxrød ser fantastiske ut. Men de ser annerledes ut for hver hudfarge. Så for hvem er leppestiften Bordeaux matt best egnet??

Først og fremst skal det bemerkes at matte farger kan få leppene til å se mindre ut. Derfor bør kvinner med veldig smale lepper heller unngå matte leppestifter. Den stygge effekten kan forsterkes enda mer av den mørke fargen. I dette tilfellet anbefales en blank versjon i en lysere nyanse.

mørk rød leppestift matt bordeaux rihanna

Kvinner med mørk hud og mørkt hår har definitivt rett med rike røde som bordeauxrøde. Den mørkerøde skyggen får frem hudfargen godt og setter en fantastisk aksent. Et godt eksempel her er Rihanna, som ofte går for den attraktive fargen på leppene.

leppestift bordeaux matt sminke tips lily collins

Damer med en blek, snøhvit hudfarge kan gjøre et godt inntrykk med Bordeaux matt leppestift. Det er viktig å holde den andre sminken redusert, fordi sterke leppefarger ikke tåler for mye konkurranse. Eksempler på denne typen er Hollywood -stjerner som Liv Tyler, Kristen Stewart og Lily Collins.

Matte Bordeaux leppestift: hvordan du bruker den riktig!

bordeaux rød leppestift matt høsttrend

Velpleide og jevne lepper er en forutsetning for matt leppestift. Tørre, sprukne lepper understrekes av de matte fargene og ser alt annet enn vakre ut. Derfor er det lurt å investere litt tid i leppeskall. For eksempel kan du gjøre en sukkerskalling for å gjøre tørre lepper fløyelsmyk igjen.

leppestift bordeaux matt mørkerøde lepper sminke

Når du velger en Bordeaux leppestift, er små feil umiddelbart synlige. Huden skal derfor være så jevn som mulig. For et perfekt helhetsutseende, grun huden først ved å dyppe sminken lett over leppene. På denne måten er det ingen fargekant mellom leppefargen og ansiktet.

matt leppestift bordeaux blek hudfarge

Du bør ikke bruke rødme med en matt Bordeaux leppestift. Som regel trenger mørkerøde lepper neppe noen annen sminke. En naken foundation og litt mascara for å understreke øynene er tilstrekkelig. Likevel kan du ved spesielle anledninger fortsette å sminke øynene med matchende øyenskygger og en eyeliner. Øyenbrynene skal også se perfekte ut.

mørke lepper sminke bordeaux leppestift matt

Leppestiften Bordeaux matt kombinerer fantastisk med mørke klær og brukes ofte til glamorøse fester. Imidlertid passer den like godt for en kveld med jentene. Antrekket skal ikke ha noen glade toner og bør holdes ganske nøytralt.

Påfør mørk rød sminke på leppene

bordeaux leppestift matt bruk riktig pensel

For de perfekte matte Bordeaux -leppene bør du først spore leppekonturen med en mørk rød leppeforing. På denne måten er det ingen risiko for at fargen går tom på et øyeblikk. Lag deretter leppestiften med en tynn børste. Så det kan fordeles bedre. Dekk nå med et papirhåndkle, påfør et andre lag med farge og dupp igjen. fullstendig!

leppestift bordeaux matt sminke tips trend

claret leppestift kombinert tips

bordeaux lepper mørkt hår hudfarge kombinere

mørkerøde lepper, mørkt hår

bordeaux matt leppesminke tips stilig

mørk hudfarge mørkt hår bordeaux lepper

leppestift bordeaux rød matt mørkere hudfarge

leppestift bordeaux mørk hud mørkt hår

leppesminke bordeaux moderne leppestift

leppestift bordeaux matt øyesminke kombinert

matte lepper bordeaux leppestift sminke skikkelig

leppestift bordeaux subtil øyesminke

burgunder lepper svart hår retro bølge

bordeaux leppestift sminke tips lepper mørkerøde

matte lepper mørkerøde sminke tips

bordeaux leppestift matt mørkerøde lepper katy perry

leppestift bordeaux matt mørke lepper sminke

matt leppestift hellepper bordeaux trend

mørk rød leppestift matt blondt hår

burgunder leppestift bordeaux grunge look svart hår

Bordeaux leppestift moderne mascara

bordeaux lepper kombinerer brunt hår

lys hud, blondt hår, bordeaux leppestift

bordeaux mørkerøde lepper hver dag gigi hadid

Previous Post
Pianobord – bord i eiketre med skjult piano av Georg Bohle
Next Post
Kinesiske spisepinner – hvilke kreative ting kan du gjøre med dem?