15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

3 vinterpleie -tips – hvordan du beskytter huden din

Tips hudpleie i vinter effekt kald tørrhet

Huden vår er den første beskyttende barrieren mot tøffe værforhold om vinteren, og derfor lider den mest av klimaendringer. Selv iført hansker og varme klær er ikke nok for å unngå tørr hud. Hvilke effekter har noen typiske vinterfaktorer på huden vår, og hvordan kan vi beskytte dem? Vi gir deg noen tips for Hudpleie om vinteren.

Vinter hudpleie tips

1. Ikke overdriv med oppvarming

B2 radiator moderne håndklestativ kjøkken blå grå

Selv om været utenfor er veldig kaldt, ikke overopphet huset. Luften i rommet blir tørr og fører til dehydrering av huden. Luft rommene regelmessig og bruk rikelig med væske er råd fra eksperter. Kald, vind og tørr oppvarmingsluft belaster huden vår.

Hudpleie om vinteren

2. Unngå lange varme dusjer

Hudpleietips om vinteren unngå for varme dampdusjer

Unngå lange og varme dusjer. I vintersesongen høres et varmt bad ut som den perfekte ideen, men varmt vann kan tørke ut huden og gjøre den utsatt for eksem. Den varme dusjen er absolutt ikke anbefalt for pasienter med eksem, psoriasis og andre hudproblemer. Et lengre opphold i dusjen anbefales ikke, selv om vinteren. Jo lenger du er i et lukket og fuktet rom, jo ​​mer tørker huden ut.

3. Såper som ikke tørker ut huden

Tips hudpleie om vinteren såpe mild sensitiv hud

Vi kan ikke slutte å vaske hendene, men vi kan bruke en mild, luktfri såpe som ikke tørker ut huden vår. Det vil beskytte hudens naturlige beskyttende barriere. Det anbefales å bruke såper som er spesielt designet for følsomme og allergikere.

Tips for riktig hudpleie i vinterkvinne hudbeskyttelse

hudpleie vintertips hva som trenger hud kaldt

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vekttap skadelig?
Next Post
Lag søte kastanjedyr med disse 14 kreative håndverksideene for store og små