15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smink leppene for mer fylde – 4 nyttige tips

Leppesminke-tips-for-mer-fylde

Hvem vil ikke ha fulle lepper som ikke bare ser attraktive ut, men også forfører deg til lidenskapelige kyss. Dessverre er det ikke hver kvinne som er så heldig å ha naturlig fyldige lepper. Men vi har gode nyheter for deg! Så med de riktige produktene og teknikkene kan du Smink leppene, at de får mer overflod. Dette gir deg et utseende som aldri går av moten, men som alltid vil være populært, uten kirurgi.

Få de riktige sminkeredskapene for leppesminke

Sminkeverktøy-for-leppe-sminke-leppestift-glans

Slik at du kan sminke leppene dine slik at de ser fyldigere ut, trenger du en leppeforing eller du kan bruke en leppeforing. Denne skal ha samme farge som leppene dine eller en nyanse mørkere. Bruk leppeforingen til å skissere leppene og skape en illusjon om at de er fyldigere. Fordi fargen tilsvarer den på leppene hennes, er kontrasten ikke merkbar. Dette vil igjen få leppene dine til å se naturlige ut.

Smink lepper – naturlige farger

Lepper-sminke-naturlige-farger-tips-fylde

Det er ikke bare leppeforingen som skal ha en naturlig farge når du sminker leppene for mer fylde. En naturlig nyanse må også velges for leppestiften eller leppeglansen som du bruker etterpå. Beige, hudfarger og en lyserosa er best. Før du gjør dette, er det imidlertid nødvendig at du bruker en leppekorrigeringsblyant. Dette gir leppene en primer som sikrer at leppeforingen og leppestiften varer lenger.

Legg vekt på konturen til leppene

Lepper-sminke-kontur-understreke riktig

Når du sminker leppene dine ved å bruke leppeforingen, er det noen ting du må huske på. Du bør på ingen måte ramme inn øvre og nedre lepper. Påfør i stedet blyanten bare langs overleppen (fra munnviken på den ene siden til det andre munnviken). Så overleppen danner aksenten. For underleppen, derimot, understreker bare den midtre delen. Følg alltid den naturlige kanten av leppene for konturen. Du bør gjøre alle disse tingene for å sikre at du ender opp med å se naturlig ut og ikke latterlig.

Smink lepper – de enkelte lagene

Lepper-sminke-leppe liner-lip liner

Etter at du er ferdig med konturen, påfør leppeforen eller leppeforen i to lag på resten av leppene. Det betyr at sminken varer lenger. Neste er leppestiften, som, som allerede nevnt, også skal ha en naturlig farge. Til slutt kan du legge til en leppeglans. Dette vil imidlertid svekke effekten av fulle lepper og deres naturlige utseende gjennom glansen. Av denne grunn anbefales det at du utelater leppeglansen når du sminker leppene.

Legg vekt på fulle lepper naturlig

Lepper-sminke-riktig-subtil-farge-lipgloss

Nakenlepper med lipgloss

Lepper-sminke-naken-se-mer-fylde

Velg en naturlig nyanse av leppestift

Lepper-sminke-effekt-for-mer-fylde

Previous Post
Tre og varme farger skaper en innbydende atmosfære i en romslig leilighet i Kiev
Next Post
Lag ditt eget miniterrarium med mose i en syltetøyglass