15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften

Nyanser øyenskygge øyne nyttårsaftens sminke

 Leter du etter en ny sminke til nyttårsaften? Da har vi akkurat tingen for deg her, og det passer både brunette, rødt og blondt hår. Overrask vennene dine med en Sminkestyling i gull på nyttårsaften og glem den enkle stylingen du bruker i hverdagen.

Og slik er sminkestylingen i gull:

Mote korte kjoler skjørt nyttårsaften

1. Sminken

Som med enhver sminke, bør du begynne med å bruke en fuktighetskrem. Dette brukes ikke bare for å fukte huden, men også for å sikre det Sminkestyling i gull varer lenger og ser mer naturlig ut. La kremen trekke inn. Påfør deretter sminken. For anledningen og for å matche resten av stylingen, er det best å velge lysreflekterende sminke. På denne måten får ansiktet ditt en ekstra glans og sørger for at du utstråler positiv energi gjennom kvelden.

Neste er T -sonen for det Sminkestyling i gull din tur. Dette betyr pannen, området under øynene, nesen og midten av haken. Du bør gjøre dette området litt lysere. For å gjøre dette, bruker du bare sminke i en lysere nyanse eller en blyant.

Det er best å velge rødmen for kinnene i en beige nyanse med en gyllen glans.

2. Og slik er sminkestylingen i gull: Leppene

Lips gull sminke ideer nyttårsaften

Ta en leppeforing og spore leppens konturer. Du bør deretter bruke den til å sminke hele leppene. Dette har fordelen av at selve leppestiften varer lenger. Når det gjelder valg av leppestift, har du et stort utvalg. Det eneste kravet for det Sminkestyling i gull er at du velger en nyanse med en gyllen glans. Så du kan velge en nyanse i rosa eller brun. Lyse røde farger med en gyllen glans er like effektive. Alt avhenger av din smak og type. Etter påføring, tørk den med en serviett eller et lommetørkle og påfør den en gang til.

Hvis du er for Sminkestyling i gull Hvis du vil ha ekstra glans, kan du påføre leppestiften en leppeglans. I dette tilfellet bør du imidlertid ha det med deg hele kvelden, da det ikke varer så lenge. Men du kan bruke den regelmessig.

3. Legg vekt på øynene

Sminketips ideer øyne nyttårsaften

Spesielt med øynene er det viktig at du skiller deg ut, skinner og tiltrekker andres utseende. Tross alt, som du vet, kalles øynene vinduene til sjelen. Du bør også ta vare på øynene Sminkestyling i gull falle tilbake på den gyldne glansen. For å gjøre dette, velg en gylden øyenskygge i en sterk farge som du bruker på hele øvre lokk, samt litt under øyet og på det indre hjørnet av øyet. Men selv om du ikke har en øyenskygge i en sterk gullskygge, men heller er den blek, er det ikke noe problem. I dette tilfellet er det bare å påføre et tykkere lag.

Øynene Sminkestyling i gull kan vare lenger ved å bruke en gylden eyeliner på forhånd. Først da kommer den gylne øyenskyggen. Ta deretter en brun eyeliner blyant. Du kan bruke den til å understreke øynene dine ved å bruke den på slutten av øyet. Til slutt tilsettes en svart mascara. Når du bruker den, må du skille vippene godt.

Foretrekker du mer ekstravagante ideer? Så heve for det Sminkestyling i gull Få øyenbrynene dine til å skille seg ut med en glittergel. For å gjøre dette, dypp en øyenbrynsbørste i gelen og kjør den gjennom øyenbrynene. I tillegg til dette kan du også bruke en glitrende mascara etter den svarte mascaraen.

4. Neglene

Spiker design ideer for å feire nyttårsaften

Som du sikkert allerede kan gjette, bør du også style neglene dine i gull. Du trenger ikke å overdrive det, selvfølgelig. Så hvis du kvier deg for å male neglene helt i gull, kan du gå for det i stedet Sminkestyling i gull Påfør ditt favoritt neglelakk og et lag klart lakk med gyllen glitter. Hvis du også vil dekorere neglene, kan du bruke rhinestones, krystaller eller Swarovski.

5. Klærne

Nyttårsaften langt plissert skjørt

Skulle du ha bestemt deg, Sminkestyling i gull For å bruke nyttårsaften, bør du selvfølgelig også velge klærne deretter. Det skal matche ham både når det gjelder stil og farge. Velg derfor et antrekk fra enten brune, gule eller gyldne nyanser.

6. Smykkene

Smykker ideer festkveld

Du bør ikke overdrive med smykkene, som selvfølgelig skal være laget av gull. Velg for det Sminkestyling i gull enklere variant, som for eksempel en tynn kjede med et pent anheng og hengende øredobber.

Med dette Sminkestyling i gull du vil tiltrekke alles oppmerksomhet, og du vil garantert føle deg vakker. Vi ønsker deg masse morsom kopiering og en hyggelig nyttårsaften!

Stilene nedenfor er tilgjengelige fra LuLu:

korte kjoler nyttårsaften festideer

Korte kjoler i gull

Kjole Lulu moderne stilig horz

Cocktailkjoler til nyttårsaften

Nyttårsaften designerkjoler

Stilig og leken – glitter i gull

Kjoler ideer smykker gull halskjeder

Smykker i gull

Fest cocktail kjoler ideer kort femininmoderne stilige designideer

Neglelakk design ideer strimler

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Sy leseben – tips, instruksjoner og mønstre gratis