15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tips for grått hårsminke: Mye inspirasjon og det vakreste sminkeutseendet!

Grått hår ble ansett som en uønsket konsekvens av aldring i mange år. Sølvhår, også kjent som bestemorhår, nyter imidlertid stadig større popularitet blant yngre kvinner og er en av de mest populære og ekstravagante hårtrendene av alle. Tallrike superstjerner som Lady Gaga, Rihanna, Kelly Osborne og Miley Cyrus viser for oss hvor kult trenden faktisk kan se ut. Men for å virkelig vise frem de grå hodene dine, er det noen sminkrelaterte ting du bør være spesielt oppmerksom på. Men det er det vi er her for deg! I denne artikkelen finner du de beste tipsene for grått hårsminke som gir et spektakulært utseende!

Sminketips for kvinner over 50 år Granny Hair hair trend

Sølvhår er elegant, unikt og tiltrekker seg alltid alles oppmerksomhet. Av denne grunn er trenden bare egnet for de veldig modige og selvsikre kvinnene. Uansett om du vil farge manken din permanent eller bare midlertidig med en hårspray i grått, må du ty til mange fargede aksenter i antrekket ditt, tilbehør eller sminke – ellers risikerer du å se for blek og fargeløs ut.

Grå hårsminketips for et feilfritt utseende

Grått hår sminke tips hårtrender kvinner leppestift rød matt

Enten farget eller naturlig – det fine med grått hår er at skyggen stort sett er ganske nøytral. Med riktig sminke blir sølvhodene dine fremhevet og iscenesatt på en fantastisk måte. Du har aldri brukt lys rød leppestift eller rødme daglig? Så er det på tide å begynne – sminken for grått hår kan være litt dramatisk og iøynefallende. Risikoen for at du ender med å se for blek ut, er ganske høy, og av denne grunn er leppestifter og øyenskygger i de nøytrale nakenfargene ganske uegnet.

Velpleid og strålende hud er et absolutt must!

Grå hårsminketips Smokey Eyes Eye Make Up

Grått hår fanger øyet og trekker oppmerksomhet til ansiktet ditt uansett. Det er derfor veldig viktig at huden din alltid er godt ivaretatt. Det viktigste er at du bruker riktig nyanse for din foundation. Som en tommelfingerregel bør fargen matche klyvningen din, ikke hånden din. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken nyanse som fungerer best for deg, anbefaler vi at du søker råd fra en profesjonell på et parfymeri.

Bruk highlighter eller rødme for mer glans!

Makeup-tips for eldre kvinner som sminker øyne

Vakkert skinnende, rosa kinnben skaper en veldig fin kontrast til det grå håret. Så hvis du ikke vil se for blek eller sliten ut, kan du bruke en rødme eller highlighter. Sørg imidlertid for at du ikke bruker for sterke farger. Subtile og milde nyanser som rosa, aprikos eller fersken gir ansiktet ditt friskhet og gir litt farge i et grått utseende.

Grå hårsminketips – Legg vekt på øyenbrynene dine

matt leppestift mørkerød svart eyeliner sminketips

Ansiktsuttrykket avhenger i første omgang av øyenbrynene våre. Avhengig av form, farge og tetthet sikrer de et veldig individuelt utseende. Hvis du har naturlig mørke øyenbryn, kan du betrakte deg selv som virkelig heldig. Men hvis øyenbrynene dine er lyse, er det best å enten farge dem eller markere dem med en øyenbrynblyant – dette vil gi ansiktet ditt mer uttrykk.

Tips for øyesminke for grått hår

Sminketips for grå hår mørkerøde neglelakk korte negler

Som allerede nevnt er de nøytrale nakenyansene tabu for grått hår, og dette gjelder også øyesminke. Iført mørke og dramatiske røykfylte øyne i hverdagen? Ja, det er helt greit med sølvskåler! Men hvis du bruker en eyeliner, gå for en varm nyanse av brun eller marineblå. Hvis du har lys hud, er det bedre å unngå svart eyeliner – kontrasten med håret blir altfor sterk og fargen ser altfor aggressiv ut.

Den riktige leppestiften fullfører utseendet ditt helt

Grå hårsminketips rosa leppestift hudtone

Valget av riktig leppestift bør selvfølgelig ikke mangle i tillegg til grått hårsminktips. I tillegg til hårfarge spiller hudtype og leppeform også en avgjørende rolle. Delikate nyanser som rose, rosa, korall eller fersken er perfekte til daglig bruk og til kontoret. Lyse røde lepper er symbolet på femininitet og en tidløs klassiker. De skaper en flott kontrast til det grå håret ditt og ser utrolig attraktive ut.

De beste grå hårsminketipsene for eldre kvinner

Makeup-tips for kvinner over 50 øyeliner med blå eyeliner

Er du en av de kvinnene som stolt bærer ditt naturlige grå hår og vil vite hvordan du best matcher sminken din med det? Vi har også noen nyttige tips for grått hårsminke for deg.

  • De bleke pasteltonene, brune og nakne nyansene bør erstattes av delikat fersken eller rosa.
  • Bruk av fuktighetskrem er et must for glødende og smidig hud.
  • Pulver legger seg i foldene, og skaper et tøffere utseende på den måten. Bruk et flytende fundament i stedet.
  • For at utseendet ditt ikke skal virke for aggressivt og overbelastet, anbefaler vi at du fremhever enten øynene eller leppene.

Tips for grått hårsminke – flere ideer og inspirasjon

rosa matt leppestift bestemor hårtrender 2020

Med en fyldig rød leppestift kan du sette leppene i rampelyset

Pixie Haircut Hairstyle Makeup Tips for kvinner over 40

Ulike rosa nyanser er også et trygt valg.

Pixie Haircut Granny Hair Hair Trends

Delikate rosa toner gir utseendet mer friskhet.

Grått hårsminketips for kvinner over 50 år lang bob-frisyre med smell

Enkel øyesminke og fremhevede lepper gjør det grå håret ditt umiddelbart egnet for kontoret.

Fasjonabel eldre kvinne som står foran den hvite døren

Fargede høydepunkter i sminken understreker de grå hodene dine på en fantastisk måte.

Grått hår Sminketips Granny Hair Hair Trend

Dramatiske røykfylte øyne og mørke lepper i hverdagen? Dette er ikke et problem med sølvhår!

brune smokey eyes øyesminke naken leppestift

Leppestifter i fersken nyanser og grå-gull øyesminke gir deg en frisk glans.

Øyesminke for kvinner fra 50 smokey eyes for hverdagen

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer