15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sminke og dekke ned hengende øyelokk – nyttige tips og instruksjoner

Sett på øyelokk sminke tips-instruksjoner-øyenskygge-eyeliner

Hengende øyelokk vises noen ganger med alderen, men de er også et resultat av disposisjon. Dette er naturlig slapp eller aldrende hud som ligger over lokket og sikrer at lokket ikke kan sees når øyet er åpent. Det er absolutt kosmetiske inngrep som kan brukes til å motvirke de hengende øyelokkene. Dette er spesielt en variant hvis de hengende øyelokkene begrenser synet ditt. Imidlertid, hvis du ikke sliter med slike problemer, kan det være nok å vite hvordan du best sminker på hengende øyelokk slik at de ikke lenger er merkbare. I denne artikkelen har vi satt sammen noen tips og guider for å hjelpe deg med å gjøre det riktige Smink hengende øyelokk ved å bruke perfekt øyesminke. Så hva er den beste måten å sminke på hengende øyelokk? Du vil finne ut nå!

Makeup for hengende øyelokk – Instruksjoner

Ta på øyelokk med blake-livlig-mascara-øyne-understreke-feminin

Instruksjonene for å sminke øyelokk er ikke så kompliserte. Som det er kjent, består det bevegelige lokket rett over øyet. Men det er ikke fornuftig med hengende øyelokk, fordi de ganske enkelt ville dekke til øyenskyggen eller annen sminke. Derfor må øyelokket gjøres opp av deg selv. Det høres kanskje rart ut i begynnelsen og forårsaker usikkerhet. Men du bør definitivt prøve det. Dette er den beste måten å sminke på hengende øyelokk, der øynene automatisk vil se større ut.

Makeup for hengende øyelokk – trinn for trinn til det beste resultatet

øyelokk sminke tips-ideer-oransje-leppestift-grønn-brune-øyne

Uansett hvilken type øyne du bruker sminke, er priming et viktig skritt du til og med starter med. For med primeren kan du være sikker på at øyenskyggen kommer til å se bedre ut senere.Du bør ikke hoppe over dette trinnet, spesielt hvis du sminker deg på øyelokkene. Overflødig hud skaper friksjon som vil gjøre øyenskyggen og annen sminke uklar. Det anbefales også at du markerer øyenbrynene dine for å i tillegg distrahere fra de hengende øyelokkene. Men også her er det en regel: Øyenbrynspulver er å foretrekke. Det får øyenbrynene til å se mer naturlige ut, samtidig som de fremhever dem samtidig. Hvis du bruker blyant til øyenbryn, er kontrasten for stor, og øyenbrynene trykker visuelt på de hengende øyelokkene. Så det er akkurat den motsatte effekten.

Riktig sminke for hengende øyelokk med øyenskygge

Ta på øyelokk, øyeform-sminke-tips-øyenskygge-påfør

Det er best å bruke lyse øyenskygger, så vel som de fra den brune paletten. De er perfekte for hverdagen, og hvis du vil sminke de hengende øyelokkene diskret. Vi nevnte tidligere at det øvre området bør vektlegges. Etter priming, påfør brun øyenskygge over det bevegelige øyelokket. Deretter trekker du opp den overlappende huden med fingeren og bruker en litt lysere øyenskygge på den synlige bretten på øyelokket, som fortsatt er mørkere enn huden din. Det er viktig her at du skaper en jevn overgang fra den brune til den lysere fargen og skaper en halvcirkelformet form, det vil si måten øyelokkets brett går naturlig. Vær oppmerksom på at denne øyenskyggen som sitter på toppen av den overlappende huden ikke skal ha glitter i seg. Bruk av sminke på det hengende øyelokket vil bare få det til å skille seg mer ut.

Sminke av de hengende øyelokkene med eyeliner

Hengende øyelokk sminke øyenbryn-pulver-naturlige-farge-øye-ideer

Nå kan du også bruke en eyeliner. For å gjøre dette, bruk en eyeliner blyant som gir deg en myk linje. Alternativt kan du også bruke en eyeliner for å sette på de hengende øyelokkene. Men da må du sørge for at eyeliner er laget så tynn som mulig. Og du bør også smøre dette litt på kanten, noe som kan oppnås fantastisk med en bomullspinne. En hard linje sørger igjen for at det hengende øyelokket er markert, noe du vil unngå. Tykke øyelokklinjer er ikke bare visuelt uegnet for hengende øyelokk, fordi noen av dem ikke engang er synlige. De ville også bli uskarpe over tid og ødelegge all sminke.

Makeup-tips for øynene med eyeliner på nedre øyelokk

øyelokk-sminke-instruksjoner-trinn-øyenbryn-eyeliner-kohl

Du bør også understreke det nedre øyelokket når du sminker øyne med hengende øyelokk. Den beste måten å gjøre dette på er med en eyeliner. Men vær forsiktig! Sørg for å bruke en rett eyeliner. Hvis dette er buet i stedet, opprettes en ugleeffekt, som på ingen måte er gunstig, spesielt for øyne med hengende øyelokk. Trekk eyeliner mot det ytre hjørnet av øyet, slik at du kan koble den til den øvre eyeliner. Den såkalte vannlinjen bør utelates, spesielt hvis du tar på deg uttalt hengende øyelokk. Hvis dette er designet med en mørk eyeliner, ser øyet mindre ut. Og tross alt vil du få øynene til å se større ut. Velg i stedet en lys kajal (helst hvit) for vannlinjen i det nedre øyelokket, som visuelt åpner øyet.

Smink øyevippene

hengende øyelokk-sminke-mascara-øyevipper spiral-mascara-sminke-øyne

Øyet ser også større ut når du er bøyd oppover. Du kan få denne vippekrøllen med en øyevippekrøller. Spesielt hvis øyevippene dine er naturlig rette, anbefales øyevippekrøllen før mascaraen. Sminke på øyevippene med en sterk svart mascara. Du vil bli overrasket over hvor godt det åpner øynene dine. Derfor bør du ikke klare deg uten det når du sminker deg på de hengende øyelokkene.

Sminke for hengende øyelokk-Smokey-Eyes

Hengende øyelokk-sminke-kunstige-vipper-øyehjørne-hvit-sminke-fest

Du kan legge mørk sminke på de hengende øyelokkene, spesielt for kvelden. Det trendy smokey eye er perfekt for dette og også egnet for hengende øyelokk. Fremgangsmåten for å sette på hengende øyelokk er den samme som beskrevet ovenfor. Overflødig hud blir understreket igjen med de mørkere fargene. Du kan også være litt dristigere her og bruke øyenskyggen på utsiden av øyelokket. Så trekk øyenskyggen utover.

Påføring av sminke på hengende øyelokk hos eldre kvinner – ideen med Magicstripe

hengende øyelokk-sminke-magiske striper-kosmetisk-trick-age-blue

Noen ganger har du bare ikke tid eller lyst til å sminke deg. Så hvis du leter etter et alternativ til å sette på hengende øyelokk, er de såkalte Magicstripes en fantastisk idé. Dette er tynne, gjennomsiktige strimler som er utstyrt med lim og festes til lokket. De er svakt buede og tilpasser seg så øyets form. De holder på overflødig hud, for å si det slik at øynene dine ser mer åpne ut. Disse strimlene kan også påføres før du påfører sminke. Rengjør øyelokkene godt før du fester det. Fet eller sminket hud forhindrer at stripene fester godt. Strimlene er festet til øyelokkets naturlige brett, som er best å finne når du lukker øyet. Ved sterkere hengende øyelokk festes stripen igjen direkte over brettet. Da kan du lykkes med å sminke hengende øyelokk i alderdommen.

Sminke for hengende øyelokk på briller

Hengende øyelokk-sminke-briller-nærsynt-langsynet-stimuleringsvideo

Brukere av briller bør følge tilleggsregler når de sminker seg, uavhengig av om de hengende øyelokk eller ikke. Fordi det er en annen effekt som kan korrigeres med høyre øyesminke, avhengig av typen briller. Hvis du er nærsynt, får linsen øynene til å virke mindre. Når det gjelder langsynte mennesker, skjer det motsatte – øynene ser større ut. I den følgende videoen finner du ut hva du bør være oppmerksom på når du sminker deg på øyelokkene som henger hvis du også bruker briller. Det er gode tips for å sette på hengende øyelokk og briller.

Sminketips avhengig av fargen på øynene

øyelokk-sminke-blå-øyne-aprikos-øyenskygge-oransje-fargepalett-komplementære farger

Du lurer kanskje på hvordan du best sminker øynene dine slik at de matcher øyenfargen. Noen ganger vil du legge til litt farge i stedet for subtil øyesminke. Deretter bruker du bare farger i stedet for brune og beige toner som følger: Det er best å alltid bruke komplementære farger. Dette er alltid fargene som står overfor hverandre i fargehjulet. Blå øyne med hengende øyelokk består best av aprikosfarger eller fra den oransje fargepaletten. Bronsetoner er også godt egnet hvis du sminker deg på øyelokkene som er hengende og har blå øyne. Når det gjelder hengende øyelokk, er det igjen viktig at du klarer deg uten glitter.

Smink grønne og brune øyne med hengende øyelokk

Hengende øyelokk-sminke-brune-øyne-blå-farger-fiolett

Hvis du vil sminke hengende øyelokk og understreke brune øyne, er fiolette nyanser veldig passende. Dette gjelder spesielt for lysebrune øyne. De får frem den varme, brune fargen spesielt godt. Blå og grønne toner er også egnet. Grønne øyne med hengende øyelokk består best av nyanser fra den røde paletten. Kobber, oransje-rød og lignende farger er de beste valgene for et perfekt resultat.

Hengende øyelokk før-etter

Hengende øyelokk-sminke-før-etter-inspirasjon-skjule-uten kirurgi

Her kan du se igjen hvilke underverk høyre øyesminke kan fungere. Med de riktige tipsene er hengende øyelokk en ting fra fortiden. Brune toner og kunstige øyenvipper ble brukt til å distrahere fra de hengende øyelokkene. Kunstige øyenvipper er et flott alternativ som du kan bruke når du sminker øyelokkene.

Previous Post
Peis i midten av rommet – design din stue med en sentral plassert peis
Next Post
Sosial avstand på stranden – Et designprosjekt for å holde avstand mens du er på ferie