15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Påfør rødme for å matche ansiktsformen – instruksjoner og sminketips

Nå som du allerede har funnet ut hvilken rødme som passer perfekt til hudtonen din, er det på tide å lære hvordan og hvor du kan bruke rødmen for å forme ansiktet ditt med sminke. Et snev av farge på kinnene får ikke bare ansiktet til å se friskere ut, men kan også optisk redefinere konturene. Hvordan virker det? Påføring av rødme på bestemte områder kan begrense et rundt ansikt, forkorte et langt ansikt og myke opp vinkelfunksjonene.

Påfør rødmen riktig på et firkantet ansikt

Påfør rødme, firkantet ansikt, fremhev kinnbeina

For et firkantet ansikt, påfør rødmen direkte på kinnbeina. Påfør rødmen på kinnene dine med milde, sirkulære bevegelser og la den flyte forsiktig bakover. På denne måten er fokuset på den rundeste delen av ansiktet, noe som myker opp de kantete trekkene.

Firkantede kjendiser: Olivia Wilde, Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Keira Knightley, Angelina Jolie.

Påfør som rødme på et smalt ansikt

Påfør rouge riktig smalt ansikt, diamantform, kantet

Når du har et diamantformet ansikt, er målet å trekke oppmerksomheten til den nedre halvdelen av ansiktet ditt. Påfør rødme på kinnbeina og vinklet mot tinningene for å trekke blikket ned og fremheve kinnbeina!

Stjerner med denne ansiktsformen: Ashley Greene, Audrey Tautou, Elizabeth Hurley og Anna Kendrick.

Hvor bruker jeg rødme på et langt ansikt?

Påfør rouge tykt ansikt understreke langstrakte kinnben

Sminke er en fin måte å få et langt ansikt til å se kortere ut. Rødmen påføres nesten horisontalt på kinnene. Linjen bør ikke løpe langs kinnbenene fra hårfestet til midten av ansiktet som vanlig. Malingen påføres det høyeste punktet på kinnene og mot ørene. Litt farge rett på templene strekker seg også.

Stjerner med langstrakte ansikter: Joan Smalls, Sarah Jessica Parker, Liv Tyler, Jessica Lowndes og Hilary Swank.

Påfør rødme riktig – hjerteformet ansikt

Påfør rouge riktig hjerteformet ansikt

Hvis du har et hjerteformet ansikt, påfør rødmen direkte på kinnbeina og opp mot slutten av øyenbrynene. Den C-formede linjen sørger for at kinnbeina blir fremhevet, mens den sterke kjeven ser mykere ut.

Hjerteformede kjendiser: Cara Delevingne, Kourtney Kardashian, Reese Witherspoon, Scarlet Johansson, Nina Ricci, Rachel Bilson, Taylor Momsen, Shay Mitchell og Ashley Benson.

Påfør rødme for et rundt ansikt

Påfør det rette rødme ansiktet

For et rundt ansikt skal linjen ligge under kinnbeina. På denne måten kan du gi ansiktet mer kontur slik at det ikke ser fullt ut. Det er superenkelt: stå foran et speil, smil og bruk en rød penn for å lage to korte, litt skrå linjer rett på kinnbeina. Bruk deretter en foundationbørste for å spre rødmen oppover mot tinningene og nedover mot øreflippene.

Stjerner med runde ansikter: Ginnifer Goodwin, Lily Collins, Kelly Osborne, Michelle Williams og Kirsten Dunst.

ovalt ansikt

bruk rød oval ansiktsform fremhev kinnbein

Hvis du har et ovalt ansikt, påfør rødmen like over kinnbeina. Trekk deretter forsiktig mot ørene. Dette vil gi mer kontur til kinnbeina.

Kjendiser med ovale ansikter: Jessica Alba, Beyonce, Eva Mendes, Kate Hudson, Rose Byrne, Charlize Theron og Natalie Portman.

Previous Post
Peis i midten av rommet – design din stue med en sentral plassert peis
Next Post
Sosial avstand på stranden – Et designprosjekt for å holde avstand mens du er på ferie