15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rosa eyeliner er den perfekte sminketrenden for våren!

Våren er rett rundt hjørnet, og starten på en ny sesong er alltid en fin måte å sjekke ut de siste skjønnhetstrendene og friske opp sminkerutinen. Siden vi har brukt mer tid hjemme de siste månedene, var fokuset på det naturlige sminkeutseendet. Men det vil endre seg våren 2021, fordi den kommende sesongen handler om eksperimentering. Mens svart eyeliner og dramatiske, mørke røykfylte øyne er tidløse klassikere, ville det ikke skade å prøve noe nytt og spennende for en forandring. Hva med en rosa eyeliner, for eksempel? Fra myke pastellnyanser til lyse neonfarger – rosa er en utrolig allsidig og smigrende nyanse som vidunderlig oppdaterer selv det mest iøynefallende utseendet. Er du klar til å få øynene til å skinne og ønske det solfylte været velkommen? Ta deretter sminkespillet ditt til neste nivå og prøv noen av utseendet nedenfor!

Øyesminke for kontoret Rosa eyeliner-trend

Selv om en rosa eyeliner kan virke litt skremmende og skummelt i begynnelsen, er sminketrenden utrolig elegant og stilig. Mange fashionistas og kjendiser som Demi Lovato og Zendaya har allerede prøvd utseendet og med god grunn. Avhengig av fargen ser øynene enten vakre og subtile ut eller dristige og spennende. Eyeliners tilbyr et mangfold av mulige variasjoner når det gjelder teknikk og effekt, og det er absolutt ingen grenser for vår kreativitet når du bruker sminke. Om du velger en pastellrosa til kontoret eller en lys neonrosa til en jentekveld, er opp til deg. Skulle det være en ekstravagant trekant eller foretrekker du det klassiske katteøyet? Det spiller ingen rolle – alt du liker er tillatt, og trenden kan tilpasses perfekt til enhver anledning og smak.

Rosa eyeliner er makeup-trenden for våren

Øyesminke med glitterrosa eyeliner -trend

Selv om svart eyeliner utvilsomt burde være en viktig stift i enhver kvinnes skjønnhetsrutine, er det ikke den eneste fargen du kan bruke. Visst, det er perfekt for å legge til dybde i øynene våre, men hvis vi vil få utseendet vårt til å skinne, har vi det bedre med fargede eller hvite eyeliners. Det hyggeligste med den rosa eyeliner er at den er perfekt for alle øyefarger, avhengig av nyanse og intensitet. Rosa er kanskje en av de mest allsidige nyansene som finnes, og det gir vårt utseende et særegent snev av romantikk og eleganse.

Sminkeutseendet får øynene til å skinne

Rosa eyeliner hvilke øyne rosa øyesminke trender

Det er få ting som kan endre utseendet vårt så raskt som øyesminke. De fleste kvinner har en tendens til å holde seg til mørkere nyanser, men en rosa eyeliner kan være akkurat det du trenger for å komme med en enkel, men glamorøs uttalelse. Velg en pastellrosa for et avslappet utseende eller krydre røykfylte øyne med en glitrende kohl blyant. Sminketrenden tilbyr noe for enhver smak. Men slik at malingen forblir på plass hele dagen og ikke smitter, er det verdt å bruke et vanntett produkt.

som rosa eyeliner sminke røykfylte øyne makeup ideer

For at utseendet ikke skal se for rotete ut, bør du beholde resten av sminken ganske subtil og naturlig og heller unngå fargede leppestifter og mascara. En fin leppeglans og litt rødme for kinnene er tilstrekkelig. Hovedregelen er: jo mer intens eyeliner, desto enklere og mer iøynefallende bør resten være. For at du skal kunne glede deg over dine lyse øyne lenger, anbefales det å forberede huden med en øyenskygge -primer i tillegg til et vanntett produkt. Det gir huden fuktighet og sørger for at ingenting renner eller flekker ut.

Rosa eyeliner for det ultimate hverdagsutseendet

Øyesminke trender 2021 rosa eyeliner sminke

Bruk rosa eyeliner til hverdag? Hvorfor ikke? Den klassiske eyeliner forblir i trend og gir øynene våre en spesiell dybde. Avhengig av stemningen og for en spesielt vakker kurve, kan eyeliner gå litt lenger mot tinningen og over øyekroken. Vi vet alle at påføring av eyeliner ikke er den enkleste oppgaven, og uansett hvor hardt vi prøver, er sluttresultatet ofte skuffende. Hvis du har to venstre hender akkurat som oss, så har vi gode nyheter for deg! Den rosa eyeliner kan enkelt blandes, og hvis du velger en lysere nyanse, er små feil og tabber absolutt usynlige.

Rosa eyeliner øye sminke trender 2021

Utvalget av eyelinerprodukter på markedet er utrolig stort – du kan velge mellom gel, kohl blyant eller en flytende eyeliner. Av de tre er Kajal -blyanten den enkleste å påføre og er derfor ideell for alle nybegynnere. For å få øynene til å se større ut, er det best å velge lysere rosa nyanser og bruke eyeliner på nedre og øvre øyelokk. Bruk øyenskygger i forskjellige nyanser av rosa for å skape et utrolig flatterende og forfriskende sminkeutseende.

rosa øyesminke trender 2021 rosa eyeliner

Med en rosa eyeliner kan du fremheve utallige og interessante skjønnhetsutseende, så trenden passer for enhver anledning og smak. Kombinasjonen av rosa og svart skaper en leken kontrast og er en utmerket måte å gi sminkerutinen din en moderne oppgradering. Har du en romantisk date? Vis deretter partneren din hvor mye du elsker dem og tegn noen hjerter med eyeliner.

Rosa eyeliner: så vakkert ser trenden ut!

rosa øyesminke ideer rosa eyeliner trend

Sminketrenden er ideell for et dramatisk, men stilig bryllupslook

Rosa eyeliner sminke trender 2021 bryllupssminke tips

Skyggen er ideell for å gi et snev av friskhet til utseendet ditt

Rosa eyeliner sminke trender våren 2021

Ikke vær redd for å eksperimentere med former og farger

Makeup Trends 2021 Pink Eyeliner Makeup Tips

Previous Post
Hvilke gardiner på badet? Disse løsningene er best for baderomsvinduet!
Next Post
Trendy grønn sofa: 18 interiørdesign ideer og tips om hva som følger med!