15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Topp sminke trender for 2021 inspirert av filmfestivalen i Cannes 2021!

Cannes er ikke bare et av de mest populære feriedestinasjonene på den franske rivieraen, men også, minst en gang i året, et moteborg. Nemlig når filmfestivalen i Cannes finner sted. I tillegg til moteukene er filmfestivalen i Cannes en av årets viktigste motearrangementer. Så det sier seg selv at vi er veldig glade for hans comeback – etter at det ble kansellert i fjor på grunn av COVID -19 -pandemien. Kjendiser fra hele verden gjør sitt beste for å vise seg i sin fulle ære og fortrylle oss med sitt glamorøse utseende og antrekk. Etter å ha vist deg de siste sommerhårstrendene fra den røde løperen, har vi nå forberedt en ny overraskelse for deg! Hva med å krydre sminkerutinen din litt og sjekke ut noen av de siste makeup -trendene for 2021, inspirert av filmfestivalen i Cannes 2021?

Makeup-trender 2021: den røde leppestiften er tilbake på moten

Filmfestivalen i Cannes 2021 Makeuptrender Sommer Velg rød leppestift

Selv om leppene våre har vært skjult for å bruke masker det siste året, har vår kjærlighet til dem definitivt ikke blitt mindre! Tvert imot, faktisk fordi prangende og lyse leppestiftfarger er veldig populære denne sesongen. En rask titt på filmfestivalen i Cannes 2021 får oss til å innse at rød leppestift utvilsomt er en av de største sminketrendene for 2021. Det overrasker oss heller ikke, for klassikeren passer for enhver kvinne og kan brukes til enhver anledning. Alle som noen gang har brukt rød leppestift vet hvilken makt de har til umiddelbart å gi ethvert utseende et edelt preg.

Helen Mirren Hairstyles Makeup Trends 2021 Cannes Film Festival Looks

Imidlertid er ikke alt rødt det samme, og derfor er det veldig viktig å finne den nyansen som passer best for vår hud og hårtype. Kvinner med en kald hudundertone kan gå for burgunder og rosa, mens nyanser som jordbær, korall eller oransje-rødt er mer egnet for kvinner med en varm hudundertone. Siden den røde leppestiften er et skikkelig blikkfang i seg selv, bør du holde resten av sminken enkel og subtil.

Glansede lepper er trendy

Glossy Lips Trend 2021 Cannes Film Festival 2021 Looks

Matte leppestifter har vært alle raseri de siste årene. Men disse tider er allerede over, og i sommer får leppene våre litt mer glans igjen! Glansede lepper er den nye, gamle sminketrenden fra 00 -tallet og gjør et stort comeback i år! De skinnende leppene til stjernene på Cannes Film Festival 2021 fikk hjertene til alle fashionistas til å slå raskere og med god grunn. Den milde glansen sørger for et superfriskt utseende og får leppene våre til å se betydelig mer voluminøse og fyldige ut. For å oppnå en kul boost -effekt kan du påføre leppeglansen litt over kanten av leppene eller markere leppene med en kontrasterende leppeforing. Den eneste ulempen: For at leppene våre skal fortsette å skinne, må vi påføre lipglossen flere ganger i løpet av dagen.

Sminketrender 2021: glitter edelstener for et snev av glamour

Rhinestones øye sminke trender 2021 det vakreste utseendet Cannes Film Festival

Det som før ble ansett som kitschete av stjerner som Gwen Stefanie og Britney Spears, er nå faktisk en av de største sminketrendene for 2021. Glitrende rhinestoner glitrer i øynene til motelegender og påvirkere og gir vårt utseende et moderne og leken preg. I motsetning til tidligere er disse imidlertid bare plassert diskret og strategisk, og vi må innrømme at de ser overraskende bra og stilige ut.

Rosa øyenskygge sminke trender 2021 Cannes Film Festival det vakreste utseendet

Hollywood -stjernene har også hoppet på trendtoget og forsterket utseendet til filmfestivalen i Cannes 2021 med de fine strassene. De små pyntene har gitt skuespillerinnen Gemma Chans ellers klassiske antrekk en moderne vri. Supermodellen leverte også et av hennes vakreste utseende i år, og strassene komplementerte hennes vakre kjole perfekt.

Statement eyeliner

Makeup-trender 2021 makeup-tips i sølvfarget eyeliner

Med maskebehovet har fokuset på sminke de siste månedene utvilsomt vært på øyeområdet og øyesminke fikk lov til å tiltrekke seg litt mer oppmerksomhet. For de som ikke er så glad i glansete leppestifter, er følgende sminketrend for 2021 akkurat det rette for deg! Med en eyeliner ser øynene våre umiddelbart mer uttrykksfulle ut og kan være perfekt iscenesatt. Så skal det være blått, sølv eller rosa? Med en statement eyeliner er det ingen grenser for kreativitet! Er du lei av det klassiske cat eye -utseendet og vil prøve noe nytt? Da ville du vært i gode hender med Puppy Eyeliner! Vi anbefaler at du bruker et vanntett produkt slik at eyeliner forblir på plass hele dagen og ikke flekker.

Rosa øyesminke

Makeup-trender 2021 rosa smokey eyes ansiktsmaling

Og la oss bli med øyeområdet. Denne sesongen kan øynene settes i scene ikke bare med eyeliner, men også med øyenskygge. Glitrende rosa toner er spesielt populære og gir en fantastisk frisk tone om sommeren. Rosa er ofte merket som jentete, men fargepaletten er så stor at det garantert vil være noe for enhver smak og stil. Fra myk pastellrosa til lys neonrosa, absolutt alt er mulig! Så ikke vær redd for å eksperimentere med de forskjellige nyansene og gi sminken din litt mer karakter.

Grungesminke

Grunge Makeup Guide Summer Makeup Trends Cannes Film Festival 2021

Svart har ingen plass om sommeren? Ikke engang i nærheten! Temaet grunge var allerede en stor hit i moteverdenen om vinteren og vil også være med oss ​​denne sesongen. Dramatiske øyne og mørke toner på leppene ga en flott forandring fra det naturlige utseendet og de lyse fargene under filmfestivalen i Cannes 2021. Den mørke og litt skumle grungestilen har noe sjarmerende og mystisk over seg og er definitivt en av de største sminketrendene for 2021.

Eyeshadow Trends Summer Cannes Film Festival 2021 Looks

Å sminke alt svart er liksom for mye for deg? Gjør det deretter som den kanadiske modellen Mikhaila “Coco Rocha” og fokuser på øynene dine mens du får leppene til å skinne med en nøytral leppeglans.

Bella Hadid Makeup Cannes Film Festival 2021 Makeup-trender 2021

Previous Post
Louis Vuitton designer beskyttende visir som fungerer som en hette
Next Post
Kombiner joggesko med en kjole: de beste antrekkkombinasjonene for sommerlooket ditt!