15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag Queen of Hearts -kostyme selv – ideer til en kjole laget av spillekort

Gjør det selv Queen of Hearts kostyme kjole spillekort topp hvitt tutu skjørt

The Queen of Hearts er en karakter fra boken “Alice in Wonderland” av forfatteren og matematikeren Lewis Carroll. Hun er en dårlig temperert monark som Carroll selv beskriver som “et blindt raseri” og som raskt kan dømme døden til døden ved den minste fornærmelse. Hennes mest kjente sitat, som gjentas mange ganger, er “Bli kvitt hodet!” Hun bruker levende flamingoer til kjøpesentre og levende pinnsvin til baller i kroket.

Lag Queen of Hearts -kostyme selv

Lag din egen minikjole av spillkort

Queen of Hearts omtales som et kort fra en kortstokk av Alice, men på en eller annen måte er hun i stand til å snakke og er hersker over landene i historien. Og hvis det ikke hadde vært for den roligere King of Hearts, hadde hun også hatt Alice ’hode. Hun er en kvinne du ikke vil rote med. Hjertedronningen er kjent over hele verden som en av de mest skremmende herskerne i litteraturhistorien. Så det er en god idé for et Halloween -kostyme. I dag vil vi vise deg hvordan du kan lage en kjole av spillekort til Queen of Hearts -kostymen selv. Men du kan også bruke den til en annen anledning.

Gjør det selv Queen of Hearts kostyme kjole korsett av skulderen

Det viktigste med drakten er spillekortene. Det er superenkelt å lage et korsett av det. I kombinasjon med et tutukjørt og matchende tilbehør er utseendet perfekt! Din første tanke kan være å kjøpe et billig stoffkorsett og på en eller annen måte feste kortene til det. Dessverre ville det ikke fungere så godt som de skulle ønske det. I stedet kan du trylle frem et korsett av duct tape! Den er produsert nøyaktig i henhold til dine personlige mål og kroppsform. Denne metoden kan også brukes til å lage en kjoleform.

Lag ditt eget Queen of Hearts -kostymekorsett av spillekort med snøring

Denne varianten med snøring (som er vist på dette bildet) er veldig praktisk. På denne måten kan du bruke korsettet igjen senere. Det er også lettere å ta på og av det stive korsettet uten å bryte det.

Du trenger:

2 ruller med tape i fargen du ønsker

saks

En gammel topp eller t-skjorte (valgfritt)

En hjelper (valgfritt)

Lag ditt eget Queen of Hearts -kostymekorsett av kort og tape

Skaff deg en hjelper, det vil gjøre alt mye enklere. Bruk en velsittende BH og en gammel, formpassende topp. Passformen er fortrinnsvis tett, med lite løst materiale, ellers vil det oppstå flere bretter ved maskering. Utsiden skal være så glatt som mulig. Men du kan også utelate toppen.

Du kan også prøve denne metoden for et barnedrakt.

Pass på klebetape barna lager selv

Start med å pakke båndet horisontalt. Arbeid nedenfra og opp, fra hoftene til brystet. Fest deg godt, men ikke til det punktet hvor det blir ubehagelig. Husk at du må sette saks under den senere. Enda viktigere, prøv å holde båndet jevnt og glatt.

Fortsett å tape til du (eller hjelperen din) når brystlinjen. Ta deretter et annet tape og form halsen på hjertet.

Lag din egen Queen of Hearts -kostymekjole av spillkort

Klipp korsetten forsiktig av. Å jobbe fra topp til bunn mot navlen er lettere når du er alene. Hvis du har en hjelper, er det bedre å kutte nedefra og opp. Vær forsiktig så du ikke skader deg selv eller kutter undertøyet! Legg ut korsettet og start det andre laget med vertikale strimler for å jevne ut eventuelle støt og få det til å se fint ut.

Lag din egen dronning av hjerter drakt spillekort kjole

Ta deretter en varm limpistol og begynn å lime spillekortene. Herfra er mulighetene stort sett uendelige. Overlapp kortene for å dekke båndet helt og eksperimentere med forskjellige farger og arrangementer.

På baksiden merker du hvor du vil ha hullene for snøring. Deretter slår du hullene til høyre og venstre med et hull. Før et tynt satengbånd gjennom hullene og prøv korsettet.

Tutu -skjørtet til Queen of Hearts -drakten

Gjør det selv Queen of Hearts kostyme tutu skjørt rød hvit svart

Så snart korsetten fra spillekort til dronningen av hjerter Queen er klar, kan du begynne med tutu -skjørtet. I denne artikkelen viste vi noen enkle guider for nybegynnere. En tutu kan også lages uten å sy. For å gjøre dette trenger du et gummibånd og tyllstrimler i rødt, hvitt og svart. Gull passer også perfekt til denne fargekombinasjonen. For et vamp -utseende kan du bare satse på rødt og svart.

Mål først midjeomkretsen og klipp av strikken. Sy endene sammen for å lage en ring. Start nå tyllbitene for å knytte båndet rundt. Det er best å binde båndet rundt et sylindrisk objekt. Brett en stripe tyll i to og legg den under strikken. Trekk deretter de lange endene av tylllisten gjennom løkken ved brettet. Arbeid i flere tyllstrimler på denne måten til hele båndet er dekket og du er fornøyd med resultatet.

Matchende tilbehør til Queen of Hearts -drakten

Lag din egen Queen of Hearts -kostyme -korsett av spillkort med hjerteutskæring

For å perfeksjonere Queen of Hearts -drakten, tenk på hvilke andre detaljer du kan bruke. Et belte kan for eksempel markere midjen. Stripete strømpebukser og en T-skjorte under korsettet holder deg varm og varm. Typisk tilbehør til Queen of Hearts -drakten er en stor krage og en krone i håret.

Lag en rød hjerteformet parykk selv

Lag Queen of Hearts parykk selv av røde kunstige roser

Queen of Hearts -drakten av Helena Bonham Carter fra Tim Burtons film “Alice in Wonderland” var utrolig intrikat, det samme var hennes frisyre og sminke. Hvis du beundrer den røde hjerteformede parykken hennes, kan du prøve denne ekstra kule DIY -ideen. Mange røde kunstige roser limes til et hjerteformet pappstykke, som deretter festes til et pannebånd.

Kjolen laget av spillekort passer også til mange andre anledninger, for eksempel et kasino og en temafest i Las Vegas. Queen of Hearts -drakten kan også se veldig romantisk ut hvis den bare holdes i rødt og hvitt. La fantasien løpe løpsk!

Kle deg fra spillekort selv, lag ideer

Lag en kjole av spillekort til Halloween selv

Lag kjole av spillekort drakt av hjerter Queen selv

Lag din egen dronning av hjerter kostyme kveldskjole tutu skjørt

Lag en hjertedronning av krage selv

Previous Post
50 eksempler på profesjonelt utformede kjøkken med øy
Next Post
Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger