15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Night king make -up for Halloween – instruksjoner, ideer og tips til kostyme

Nachtkönig sminke ansikt-kropp-instruksjon

Alle som har sett hitserien Game of Thrones, kan være enige om at White Walkers er skremmende. Og nå, når “vinteren” allerede er her, vil mange gjerne etterligne ditt skremmende utseende for årets Halloween. Siden fantasy-tv-serien har stor popularitet over hele verden, er mange ferdige kostymer og masker av de mest kjente karakterene allerede tilgjengelige. En av dem er Nattkongen, som leder hæren til de døde. I stedet for å kjøpe en dyr Night King-maske, kan du også gjenskape utseendet til Halloween med vannmake-up og spesialeffekt-sminke. Hvordan kan du sminke deg som Nattkongen, og noen nyttige tips for en vellykket drakt finner du i det følgende.

Hvem er nattkongen fra Game of Thrones?

natt-konge-spill-av-troner-idé-halloween-kostyme-sminke

Før han ble en White Walker, var Night King en første mann. Skogens barn gjorde ham til den første hvite rullatoren som forsvarte seg mot de første menneskene. Han kan gjenopplive døde mennesker og dyr og gjøre dem til en hær av revenanter. Hele denne verdenen utenfor veggen er i utgangspunktet bare en legende som ingen i Westeros tror på. Jon Snow så imidlertid hæren bak muren og gjorde trusselen kjent. I løpet av de siste sesongene marsjerer nattkongen mot muren og Westeros med de andre hvite vandrere og de dødes hær.

Gjør Night King til Halloween

Nachtkönig sminketips-ideer-sminke-halloween-gjør-det-selv

Å etterligne utseendet til kongen av de hvite turgåerne er slett ikke lett og krever mye dyktighet, tålmodighet og riktig sminke for spesialeffekter for å se så realistisk ut som mulig. Hvite turgåere har hvitgrå hud som de kan se hodeskallene deres gjennom. Denne effekten kan etterlignes perfekt med riktig sminke. Hvis du vil lage det skremmende utseendet til Night King selv, er det mer enn én mulig variant. For eksempel kan du bruke flytende sminkemaling i hvitt, svart, grått og blått. Med Special FX latexmelk kan konturene av White Walker-ansiktet bli bedre utformet og sminkemasken bli mer realistisk. Hornene kan også tinkeres med lateksmelk og lufttørkende leire.

Hvis du sminker deg som nattens konge, bør du forvente at hele prosessen vanligvis tar omtrent 5-6 timer, og enda mer for nybegynnere. Som et resultat er denne draktidéen ikke egnet for det siste øyeblikket.

natt king makeup halloween kostyme idé tips

Med det riktige tilbehøret kan selv damer etterligne det grusomme utseendet til Night King på Halloween. Selv om mange dukker opp som hvite turgåere på allehelgensdag i år, ville du med et vellykket Night King -kostyme sikkert forbløffe alle gjestene på festen og samtidig skremme dem. For dette skumle utseendet trenger du følgende tilbehør:

  • Skallet hette
  • lyse blå kontaktlinser
  • Latexhorn laget av lufttørkende leire og latexmelk
  • Hudlim og voks
  • Vannsminke i hvitt, svart, grått, blått og rødt
  • Børster i forskjellige størrelser

night king makeup tutorial halloween makeup trinn

Når du har samlet alt du trenger for å sette på Night King Make-up, kan du begynne med en gang. Det anbefales å tinke hornene noen dager i forveien, slik at de får nok tid til å tørke ut. Ta på deg de blå kontaktlinsene før du starter selve sminken. Hvis du har blå øyne, kan du hoppe over dette trinnet, men effekten kan gå tapt litt ettersom nattkongens øyne er lyse blå.

natt-konge-sminke-spill-av-troner-drakt-halloween

Ta deretter på den skallede hetten og dekk øyenbrynene først med hudlim og deretter med hudvoks. Lim nå hornene på hetten godt slik at de blir på hodet ditt hele natten. Nattkongens horn ser ut som en krone, så det er best å ordne dem i en sirkel på toppen av hodet ditt. Det er best å følge originalen. Hvis du ikke vil lage så mange horn, kan du bare lage noen av dem.

natt-konge-sminke-halloween-blå-farge-kontaktlinser

Når hornene er godt opp ned og øyenbrynene er dekket, kan du begynne å male ansiktet. Bruk en større pensel til dette og mal ansiktet og hodet lyseblått eller grått ved bare å utelate øyeområdet. Smink dem med rødt og svart for å trylle frem det gjennomtrengende utseendet til nattkongen. Mal leppene enten røde eller grå med svarte konturer. Nå kommer det til detaljene. Sprekkene, rynkene og andre linjer i White Walkers ansikt kan bestå av forskjellige nyanser av hvitt, blått, grått og svart. Vær oppmerksom på de små tingene for å skape det perfekte utseendet.

natt-konge-sminke-halloween-tips-horn-farger

Det er mange alternativer for sminke på Nachtkönig, og du kan også lage din egen versjon av den velkjente karakteren. Det viktigste er at fargene og ansiktskonturene matcher originalen. Sørg for å ta dine gjennomborende øyne til festen, og det iøynefallende utseendet er garantert.

Ideer til en Night King -drakt fra Game of Thrones til Halloween

natt-konge-sminke-halloween-kostyme-idé-tips-etterligne

Å bruke nattkongen sminke er rett og slett ikke nok for et komplett utseende for Halloween. Du trenger fortsatt en matchende drakt som fullfører utseendet til White Walker. For rustningen til Night King kan du for eksempel bruke en samurai -drakt, eller du kan redesigne dine egne klær. Grå og svart er perfekte farger for klær. Drakten skal se ut som rustning, så klær av skinn passer godt til den.

natt-konge-sminke-halloween-sminke-ideer-ansikt-kropp

Som et alternativ til Night King -drakten er det et godt kroppsmaleri. For dette trenger du imidlertid en hjelpende hånd, som skal male de vanskelig tilgjengelige områdene, for eksempel ryggen. Du kan enten lage kroppen som rustningen til Night King, eller som et skjelett. Bruk de samme fargene som du brukte til å sminke ansiktet ditt.

natt-konge-sminke-drakt-maske-etterligne

Hvis du leter etter passende tilbehør til Nachkönig -drakten, er et “isete” spyd fortsatt det perfekte tilbehøret. Du kan til og med lage og dekorere det selv. Hvis du ikke vil sminke hendene, kan du i stedet krydre et par svarte hansker for å fullføre drakten. The Night King er den perfekte forkledningsidéen for store fans av Game of Thrones -episoden og passer perfekt til Halloween eller Cosplay. Vi ønsker deg mye moro!

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen