15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY Halloween -sminke med hjemmemedisiner og dagligdagse ting

halloween sminke tin man dame kostyme sølv ansikt

Den populære Halloween-festivalen med sine uvanlige kostymer og sminkevarianter nærmer seg, og det er på tide å samle nye ideer til sminke. Men før du går rett til neste butikk og kjøper riktig sminke, vil vi introdusere deg for noen kreative ideer og instruksjoner som du kan bruke Halloween sminke kan gjøre det selv ved å bruke hjemmemedisiner.

Hvor kan jeg få Halloween-sminke?

halloween sminke i siste liten-sukker-hodeskalle-fargerik-selvlaget sminke

Hvis Halloween er rett rundt hjørnet og du fortsatt trenger Halloween-sminke i siste liten, så er ideene våre like perfekte. Med deres hjelp kan du gjøre opp på originale Halloween -ansikter og til og med spare penger. Kjøpt sminke er ikke alltid billig. Du er velkommen til å prøve våre “oppskrifter” for å sminke deg til Halloween og deretter selv bestemme om hjemmelaget Halloween-sminke er riktig for deg.

Lag Halloween-sminke selv

halloween-sminke-enkle-tips-sminke-gjør-det-selv

De fleste har allerede noen av de nødvendige produktene hjemme. Men hvis du mangler noen av dem, kan du enkelt få dem neste gang du handler. For disse enkle instruksjonene for Halloween-sminke trenger du bare følgende produkter.

Instruksjoner for sminke 

halloween sminke-gjøre-hjort-lage-farger

– 1 ss penatkrem

– 1 ss babypulver

– Konditorfarge

Spesielt hvis du har en baby og liker å bake, vil disse produktene være i husstanden din. De er også ganske billige produkter, så DIY-instruksjonene for Halloween-sminke er et flott alternativ til den kjøpte.

Halloween-sminke å etterligne

halloween-sminke-diy-tips-lilla-farge-sukker-hodeskalle

Med de forskjellige fargene kan du lage alle fargetoner og nyanser avhengig av mengde og blanding. På denne måten får du akkurat de fargene du trenger til Halloween-sminken din. Tenk på det på forhånd for å forberede alle nødvendige toner i tide. Her er noen måter å blande fargen etter at du har laget en pasta av pulver og krem:

Smink deg selv på Halloween

– 2 sprut av det blå og 4 sprut av den røde malingen for en mørk blå farge

– Orange kommer med 3 sprut gul og 1 sprut rødt

– 4 streker rødt blandet med den hvite pastaen blir rosa

– en vanlig gul med tre sprøyter med gul matfargestoff

– 1 sprut hver av blått og grønt for turkis

– 2 blå sprut for en lyseblå farge

Rask, enkel Halloween -sminke

halloween sminke fargerik-regnbue-farge-skalaer-skjerf

Med denne ideen for enkel Halloween-sminke får du kul Halloween-sminke. Det er imidlertid viktig å ikke overdrive det med fargen. For mye matfarging kan føre til at den midlertidig misfarger huden og senere blir på huden en stund etter at du har fjernet sminke. For å unngå dette, prøv fargen etter blanding.

DIY sminke til Halloween

halloween sminke anstendig-design-parykk-rød-øyenskygge

For dette formålet, velg en usynlig del av kroppen (f.eks. Overarmen) og legg en gjør-det-selv Halloween-sminke på den. La dette stå på i minst en time. Etter det kan du tørke dem av. Hvis fargen forblir på huden, er det bedre å ikke bruke sminken. Bland sminken igjen med mindre maling.

Lag ansiktsleire

halloween-sminke-alve-ører-ansikt leire-vaselin

Hvis du vil gjøre Halloween-sminken mer interessant, kan du gjøre dette med tilleggselementer som horn, alveører, vorter, nesepukkel eller andre ting. For å gjøre dette trenger du selvfølgelig riktig masse, som du kan gjenopprette selv. Du trenger ikke noen flotte produkter til dette heller.

Produkter for modellering av leire

halloween-sminke-vorter-hoecker-nese-heks-drakt-karneval

– 50 g mel

– 25 g vaselin

– flytende sminke

Som du kan se, er dette igjen enkle og noen ganger dagligdagse produkter som du kan få raskt i butikken eller apoteket. Den perfekte ideen for Halloween-sminke i siste liten, som også er billig!

Sminken skal ha omtrent samme farge som sminkehuden. Mel og vaselin blandes sammen til en jevn masse dannes. Denne massen brukes deretter til å forme alle elementer. Før du gjør dette, gni det respektive området med vaselin. På denne måten festes den hjemmelagde leiren bedre på huden.

Modelleringstilbehør

halloween-sminke-heks-ansikt leire-nese-tinker-skremmende

Enten ører, støt eller et annet element, blir det først formet med hendene og deretter plassert på det respektive stedet og presset godt ned. Men før du kan bruke resten av Halloween-sminken, må du oppnå en jevn overgang mellom leire og hud. Bruk sminken til dette. Påfør det rundt kantene og flekk det jevnt.

Hvordan sminker jeg meg på Halloween – design sår

halloween-sminke-cornflakes-mandler-tinker-sår-klør

En annen variant for ansiktsleire kan lages ved hjelp av gummibjørner. Ja du har lest riktig. De inneholder gelatin, som kan formes fantastisk ved oppvarming. På grunn av dette er det perfekt for å lage de sårene som har vært populære i det siste på Halloween. Massen produseres som følger:

Idee med gelatin

halloween-sminke-skrekk-sminke-inspirasjon-maske-damer

Bruk de lyse gummibjørnene til denne originale Halloween-sminken. Disse varmes opp med litt vann i mikrobølgeovnen, der de smelter. Denne massen brukes deretter til modellering. Det er viktig at du venter en liten stund til massen avkjøles slik at du ikke blir brent. Prøv dette på den mer følsomme undersiden av armen.

Bruk gelatin eller maisflak og flytende latex

halloween-smink-sår-gelatin-idé-ekte-modellering

Det er best å påføre gelatinen på det valgte hudområdet med en trespatel. Du kan nå forme massen på huden og lage sår mens den fortsatt er varm. For å få såret til å se mer ekte ut, kan du legge til litt rød matfarge i gelatinen mens det fortsatt er varmt. Det er en blodig effekt. Deretter kan du bruke Halloween-sminken for å matche gelatinen til hudfargen din. Du kan også oppnå en god effekt med maisflak eller mandelskiver, som du fikser med flytende latex Du kan finne ut hvordan akkurat i videoen ovenfor.

Lag skjegg selv

halloween-sminke-skjegg-tinker-ull-gips-instruksjoner

Mange kostymer blir bare virkelig perfekte når den riktige parykken eller et kunstig skjegg legges til Halloween-sminken. Ofte er disse delene av drakten ganske dyre. Det er bare bra at du kan lage disse selv igjen. Børsten som du kan bruke til dette bør selvfølgelig kjøpes ny.

– Håndbørste eller ull

– Plaster

– flytende lim

– neglesaks

Halloween -sminke – skjegg laget av børster

halloween-sminke-børste-bust-lim-diy-idé-enkelt

Vurder først hvilken form og størrelse du vil at skjegget skal være. Du kutter også gipset tilsvarende og med riktig form. Nå trenger du whiskers som du får ved å enten kutte av børsten fra børsten eller ved å kutte ulltråder i størrelse. Disse festes deretter til gipset i tuer ved alltid å dryppe litt lim på det på forhånd. Du bestemmer selv vekstretningen.

Skjegg laget av ull

halloween-sminke-flette-ull-skjegg-stimulering-instruksjoner

Nå kan det være at skjegget ikke er perfekt ennå. Av denne grunn skjer det siste trinnet så snart du har lagt det på deg selv ved hjelp av den klebrig siden av lappen. Du kan nå lettere se utstående eller for langt “hår” og trimme det med neglesaks. Skjegget skal bare limes på etter Halloween-sminken.

Fix Halloween-sminke

halloween sminke original-3d-effekt-regnbue-søm

Slik at du kan nyte din hjemmelagde Halloween-sminke uten anstrengelser og ingenting flekker utover kvelden, bør du selvfølgelig fikse det. Ulike pulver og spray er tilgjengelig for dette formålet, som enkelt kan påføres eller sprayes på den ferdige sminken og senere enkelt kan fjernes med såpe og vann. Hårspray anbefales ofte for fiksering, men det skaper vanligvis sprekker i sminken.

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler