15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag onsdagens Addams -kostyme til Halloween – ideer og tips

Onsdag Addams gjør-det-selv kostyme-frisyre

Hvis du leter etter et enkelt, men effektivt kostyme til Halloween, har du kommet til rett sted. Addams Family er en populær serie for en eksentrisk, spøkelsesaktig familie som skildrer en satirisk reversering av den perfekte amerikanske kjernefamilien. I mange år har Addams -familiemedlemmene vært populære ideer til et karnevalskostyme. De skumle figurene passer perfekt til Halloween. Sjekk ut denne artikkelen for gode ideer og tips til et kostyme til familiedatteren – onsdag Addams. Forslagene passer både for kvinner og for mindre jenter og er veldig enkle å etterligne.

Gjenskap onsdagens Addams -utseende for Halloween

Onsdag Addams christina-ricci-outfit-halloween-idé

Onsdag er nesten alltid bitter, smiler aldri og viser veldig sjelden følelsene sine. Hun blir fremstilt som en grusom galning, men på en humoristisk måte. Hun eier flere halshuggede dukker og favoriserer edderkopper som kjæledyr. Hennes mest merkbare trekk er hennes bleke hud, svarte klær og to-pigtailed frisyre. Den mest kjente skildringen av jenta ble spilt av den amerikanske skuespilleren Christina Ricci.

Lag onsdagens Addams -kostyme selv

Onsdag Addams kostyme-halloween-kjole-tilbehør

Utseendet til Addams Family -datteren er perfekt for et Halloween -kostyme i siste liten, fordi det er veldig enkelt å etterligne. Du trenger ikke spesielle, dyre kostymer, du kan til og med finne passende klær i din egen garderobe. Alt du trenger for en vellykket onsdag Addams -drakt er oppsummert nedenfor.

Kjole og sko – tips og alternativer

onsdag-addams-antrekk-drakt-kjole-sko

Mest av alt, for å få onsdagens eksakte antrekk, trenger du mørke, gammeldagse klær, svarte strømpebukser og svarte sko. Det er best å velge en svart kjole med hvit krage og hvite mansjetter som ikke har en stor spaltning. Den skal ikke være for kort heller, men skal nå litt under knærne. Når det gjelder skoene, har du et valg så lenge de er svarte og lukkede. Det er fortsatt lurt å ikke bruke høye hæler, for onsdag er tross alt et barn.

onsdag-addams-enkel-drakt-halloween

Hvis du ikke eier eller vil kjøpe klær, kan du kopiere antrekket til Halloween med skjørt og genser. I dette tilfellet er det imidlertid viktig at begge brikkene har samme farge og er laget av et lignende stoff. Drakten skal gi inntrykk av at det er en kjole. Den enkleste måten å designe kragen og mansjettene på kjolen er å ha en hvit skjorte under genseren.

onsdag-addams-kostyme-svart-kjole

Som et godt alternativ kan du til og med bruke den lille sorte kjolen din til Addams Family -datterutseendet. Hvis kjolen ikke har ermer, er det bare å ta på en svart cardigan over den. Du bør ganske enkelt krydre den med en hvit krage og hvite stoffmansjetter, og kombinasjonen blir raskt til onsdagens antrekk. Tykke, sorte strømpebukser avrunder looken perfekt og holder deg varm i slutten av oktober.

Instruksjoner for frisyre

Hvis du allerede har funnet den riktige kjolen eller et passende alternativ, bør du nå tenke på hår og sminke. Hver Halloween -drakt kan avrundes med en passende frisyre som er spesifikk for den valgte karakteren. Onsdag bruker Addams aldri det lange håret åpent, men bandt det i to enkle pigtails. Håret er vanligvis svart, så kvinner og jenter med blondt hår trenger en matchende parykk. For å gjøre onsdagens fletter selv, del først en sidedel og del alt håret i to. Deretter fletter du hver halvdel til en lang flette nederst og knytter med et hårbånd.

Make-up ideer og tips

Godt utført Halloween-sminke er en viktig del av ethvert kostyme. Vanligvis bruker Addams vanligvis ikke sminke fordi hun er en liten jente. Likevel kan du gjenskape din bleke hud med et blekt fundament. Svart eyeliner og svart mascara skaper en flott kontrast til lys hud. Hvis du vil gjøre utseendet litt mer gotisk, kan du velge en mørk leppestift. Hvis du også vil designe neglene dine for å passe til Halloween, er en vanlig, svart eller rød neglelakk best i dette tilfellet.

Matchende tilbehør til kostymet

onsdag-addams-kostyme-halloween-jente-fetter-itt

Finishen til et kostyme er selvfølgelig tilbehøret. De avrunder helhetsbildet og sørger for et perfekt utseende. Onsdag Addams er best egnet til skumle tilbehør, for eksempel en av deres dukker uten hoder eller edderkoppdyr. Gjenstander som ikke vises i filmen, men likevel har en stor skummel faktor, egner seg også som et supplement til kostymet. En antikk lysestake eller en stor hodeskalle passer perfekt til den.

En annen mulighet ville være å lage en annen karakter fra filmen, for eksempel fetter Itt. Han er en hårete slektning av familien Addams som tidvis kommer på besøk. Siden det ikke er menneskelig, men bare består av hår, kan det lett tinkeres som et supplement til onsdagens Addams -drakt for jenter. I vårt eksempel er fetter Itt laget av en kurv til Halloween -godteri.

Tinker med fetter Itt

addams-familie-halloween-tilbehør-fetter-itt

Du trenger følgende materialer for prosjektet:

  • Halloween kopp
  • tau
  • beige ull
  • solid tape
  • en svart topphatt
  • svarte briller
  • varmt lim
  • saks

Bytt ut håndtaket på kurven med et tykt tau. Slapp nå av ryggen på en stol med ullen, trekk den ned og klipp av den ene enden. Fest deretter den løkkede enden til kurven. På denne måten bør du dekke hele kurven med ull slik at den ser ut som fetter Itt. Sørg for at tapen er skjult bak ullen. Lim til slutt sylinderen på toppen med varmt lim og sett glassene foran for å gjenskape ansiktet. Det originale tilbehøret er klart.

Addams Family -kostymer for hele familien

addams-familie-kostymer-halloween-familie

Addams -familien er perfekt som en gruppebunadside for hele familien. Foreldrene kan kle seg ut som Gomez og Morticia og barna som onsdag, Pugsley og Pubert. Hvis andre familiemedlemmer også vil delta, kan de velge mellom Fester, bestemor, Lurch eller til og med fetter Itt. Vi håper du liker å kle deg ut til Halloween!

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler