15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sminke som ape eller gorilla – gode ideer til apekostymet ditt til Halloween eller karneval

gorilla sminke ape kostyme maske lite barn som ape ideer halloween karneval karneval kostyme kle seg ansiktsmaling

Gorilla-sminke er bare kult, spesielt hvis du har interessante ideer til karnevalapekostymen din eller leter etter en søt, ikke skummel sminkeidé til Halloween. Du kan for eksempel gjøre barnet ditt til en ape. Å lage en DIY gorilla maske er ikke en lett oppgave, og de fleste tyr til ferdige karnevalsartikler i karnevalsesongen. Men hvis du har en apekostyme for kvinner eller menn, eller hvis du vil oppleve denne moroa med barnet ditt hjemme, er ape eller gorilla sminke en morsom variant.

Bruk sminke som en ape eller gorilla – vær kreativ hjemme

gorilla sminke ape kostyme menn ideer halloween karneval karneval kostyme kle seg ansiktsmaling hvit svart grå

Barn elsker å kle seg ut som aper eller gorillaer, og det samme gjør voksne. Ved hjelp av farger kan du etterligne så mange vesener at du hver gang har en ny mulighet. Du har sikkert allerede lagt merke til at ansiktsmaling som dette alltid oppmuntrer til kreativitet hos store og små.

gorilla sminke ape kostyme maske barn som ape ideer halloween karneval karneval kostyme kle seg ansiktsmaling

Så i dette innlegget vil vi ta for oss gorillasminke og apekostymer, som er et interessant tema for Halloween fordi disse dyrene er blant de mest populære for barn. I vår nyttige guide finner du ikke bare ideer til barnekostymer, men også passende forslag og tips til foreldrene.

Viktig informasjon om ansiktsmaling

gorilla sminke ape kostyme maske barn som ape ideer halloween karneval kostyme kle opp ansiktsmaling

Før du begynner å male, må du kontrollere om barnet eller barna har hudallergi eller infeksjoner. Selv om en profesjonell vannbasert ansiktsmaling er giftfri og svært testet, må du aldri male andres ansikt hvis du mistenker hudproblemer. Så hvis du er i tvil, prøv å duppe litt på innsiden av håndleddet og la det sitte i omtrent 60 minutter for å se om det oppstår en reaksjon.

gorilla sminke ape kostyme maske barn voksen ideer halloween karneval karneval kostyme kle seg ansiktsmaling

Vannbasert ansiktsmaling er også flott for kroppsmaling. Bruk pensler til å male ringer på fingre, armbåndsur og armbånd, samt enorme tatoveringer. Effekten kan være fantastisk.

Kort veiledning for ansiktsmaling

ansiktsmaleri kroppsmaling materialer svamper maler beholdere

 1. Forsikre deg først om at ansiktsmalingene er på et rent håndkle og at du har nok vann til å vaske børster og svamper mellom gorilla -sminke.
 2. Før du begynner, trenger du ikke å bruke noen krem ​​eller fuktighetsgivende kosmetikk på huden din. Vannbasert ansiktsmaling er best for ren og tørr hud.
 3. Hold håret vekk fra ansiktet ditt med et pannebånd eller klipp.
 4. Påfør alltid grunnfargen først med en fuktig svamp. Sørg også for at det ikke er for vått ved å klemme ut overflødig vann. Ellers kan resultatet bli stripete.

gorilla sminke barn ideer halloween karneval karneval kostyme kle seg ansiktsmaling

 1. For å få en dypere farge, la det første laget tørke og deretter påføre det neste.
 2. For design som har en rekke lyse og mørke farger, prøv å bruke den lysere først, hvis mulig.
 3. Når du bruker en børste, hold konturene jevne og arbeid i faste linjer. Unngå fristelsen til å skissere, og med øvelse vil du kunne gjøre gorillasminken raskt.

Oppretthold maleriet

ansiktsmaling kroppsmaling materialer svamper malingsbeholdere pensel omsorg avhend

For de beste resultatene anbefaler vi også at du følger noen grunnleggende regler.

 1. Oppbevar gorillasminkevarer på et kjølig sted, utenfor sollys. Sørg hele tiden for at forsyninger og beholdere blir rengjort på slutten av hver økt. Oppbevar eiendelene dine i en tørr og ren tilstand med lokk. Tørk overflødig fuktighet regelmessig av overflaten.
 2. Børster bør skylles godt med varmt vann og la dem tørke før du legger dem bort. Svamper bør også vaskes ordentlig og oppbevares på et tørt sted.
 3. Ansiktsmaling som har vært i bruk i mer enn atten måneder, bør langsomt kastes. Sterkt tilsmussede eller skadede børster kan også påvirke ønsket resultat og bør derfor byttes ut.

Hvordan lage et enkelt ape ansikt eller deg selv som en gorilla

gorilla sminke ape kostyme damer ideer halloween karneval karneval drakt kle seg ansiktsmaling hvit svart grå

 1. Start med basen først ved å blande litt mørk brun eller svart maling med noe hvitt. Bruk en svamp for å lage en maske som dekker det meste av pannen og kinnene.
 2. Med en mørk brun ansiktsmaling og en pensel kan du deretter skissere gorillasminken som skal lages. Sørg for at disse dekker den bare huden på pannen ordentlig og før konturen til kinnene. Etter det, ta litt hvit maling og mal områdene rundt munnen og haken.
 3. Ved å bruke en tynn pensel og svart maling kan du legge pelsen rundt den lysebrune eller mørke kanten av masken. Tre eller flere horisontale svarte eller grå linjer på nesen kan legges til for mer tekstur.
 4. Bruk en liten pensel til å lage en tynn linje på utsiden av neseborene med svart ansiktsmaling. Lag en apekatt ved å legge slag på utsiden av munnen og mørke leppene i en passende nyanse.
 1. gorilla sminke ape kostyme maske barn som ape ideer halloween karneval karneval kostyme kle seg ansiktsmaling

På samme måte kan du gjøre opp for deg selv eller barnet ditt som en favorittperson fra filmene, for eksempel en piratino eller en kenguru..

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler