15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Spiderman sminke – instruksjoner og ideer for barn og voksne

ansiktsmaling maske spiderman panne øyne

Ansiktsmaling er ikke bare en flott siste minutt-løsning for Halloween og Mardi Gras, det er også ekstremt populært på barnefester. De minste glir gjerne inn i rollene som dyr, animerte filmkarakterer og mytiske skapninger. De mest populære ideene for ansiktsmaling inkluderer også superhelter, som alltid redder verden med sine superkrefter. I dag vil vi vise deg hvordan du gjør opp for deg selv eller barnet ditt som en Spiderman.

Smink barn som Spiderman

ansiktsmaling spiderman øyne kinn edderkopp panne

For barn er forkledning som Spiderman en klassiker på kostymefester. Ikke bare gutter, men også jenter liker å ta på seg den røde masken og forestille seg at de kan fly og henge rundt. Et alternativ til Spiderman -drakten er ansiktsmaling, som fungerer veldig raskt og kombinerer perfekt med klær i de riktige fargene.

spiderman ansikts sminke mal

Å sminke Spiderman-ansiktet er ikke komplisert og tar ikke mye tid. Selv om du ikke har erfaring med ansiktsmaling, fungerer utseendet veldig bra på første eller andre forsøk. Nedenfor finner du trinnvise instruksjoner om hvordan du raskt og enkelt sminker barnet ditt som Spiderman. En sminkemal er heller ikke nødvendig.

Ansiktsmaling Spiderman-En trinn-for-trinn-guide

spiderman sminke barn halv ansikt

Mulighetene for Spiderman -ansiktet er mange. Denne opplæringen viser deg hvordan du maler bare halvparten av ansiktet. Samle først det nødvendige materialet:

  • vannløselig sminkemaling i hvitt, rødt og svart
  • Sminkesvamp
  • Rund pensel, størrelse. 3 og 5

instruksjoner for ansiktsmaling spiderman øyne maling

Start med et rent ansikt. Fukt deretter svampen og påfør den hvite sminkemaling dråpe for dråpe rundt øynene. Konturene trenger ikke å være perfekte i dette trinnet.

instruksjoner for ansiktsmaling spiderman ansikt rød

Fukt den andre siden av svampen og dypp den i den røde malingen. Linje den ene halvdelen med rødt fra ansiktet til nesen, og forlat øyet og munnen.

hvordan sminke på barn som instruksjoner til spiderman

Fyll ut med rødt innenfor de malte konturene til fargen er jevnt fordelt. Rengjør deretter de ytre konturene med en fuktig klut.

ansiktsmaling instruksjoner spiderman sorte konturer

Med den runde børsten Gr. 5 og svart maling, tegne en kontur i midten av ansiktet i begynnelsen av masken, kontur den hvite kanten av øyet i svart og male noen linjer på kinnene.

barn som spiderman sminke instruksjoner edderkoppnett

Tegn noen buede linjer mellom de svarte linjene for å lage edderkoppbukkene.

ansiktsmaling instruksjoner spiderman edderkopp maling nese

Til slutt med rund pensel. 3 tegn en liten edderkopp på nesen. Den enkleste måten å gjøre dette på er å male en liten og en stor oval først og deretter fire bein hver til venstre og høyre.

Hvis du vil, kan du male den andre halvdelen av ansiktet med samme metode for å lage en komplett Spiderman ansiktsmaske.

Ansiktsmaling ideer som inspirasjon

black spiderman make-up kids instruksjoner

Alle vet at drakten til Peter Parker er i rødt, blått og svart. I den tredje Spider-Man-filmen er det imidlertid også en variant av den, nemlig Black Spiderman. Han er faktisk mer en skurk, og derfor er en slik maske perfekt for Halloween. Hvis du utgjør barnet ditt som den svarte Spiderman, bør du bare bytte ut den røde sminkefargen med svart og male edderkoppnettet hvitt eller grått.

ansiktsmaling ideer karneval spiderman

Varianter for et ansiktsmaleri som Spiderman er mange. Selvfølgelig bestemmer du selv om du vil sminke hele ansiktet, halvparten av det som i instruksjonene ovenfor, eller bare en maske. I bildegalleriet nedenfor kan du se på noen ideer om hvordan du kan legge siste hånd på Spiderman -utseendet. Selv noen få små prikker, linjer og konturer kan fullstendig endre den samlede effekten og avrunde sminken pent.

tips til spiderman sminke halloween ideer

ideer ansiktsmaling spiderman edderkoppnese

som spiderman sminke karneval barnebursdag

barn som spiderman som bruker sminke halloween barnefest

ansiktsmaling spiderman halloween karneval forkledning

ansiktsmaling spiderman ansiktstips

enkle ideer ansiktsmaling spiderman maske

spiderman sminke barn maskerer øyne

spiderman maske halloween sminke jente

spiderman ansiktsmaling panne øyne

Smink voksne som Spiderman

spiderman sminke damer maske halloween

Selv om Spiderman vanligvis er en mann, velger mange kvinner også utseendet til Mardi Gras eller Halloween. Superhelten kan også tolkes kvinnelig og resultatene er virkelig flotte. Noen ideer til inspirasjon og instruksjoner for Spiderman -masken finner du nedenfor.

Mal spidermanmaske på ansiktet

instruksjoner spiderman make-up trinn 1 make-up øyne

Rengjør først ansiktet og smink øynene. En eyeliner, litt mascara og muligens en lys øyenskygge er tilstrekkelig.

instruksjoner spiderman sminke trinn 2 male ansiktet ditt rødt

Kontur området rundt øynene og over øyenbrynene i svart. Mal den øvre halvdelen av ansiktet, inkludert pannen, rødt ved å la øyeområdet være ute.

instruksjoner spiderman sminke trinn 3 male svarte striper

Tegn vertikale striper på masken med svart maling og en pensel.

instruksjoner for spiderman sminke trinn 4 male et spindelvev

Til slutt kobler du de vertikale strøkene med buede linjer for å male edderkoppnettet. fullstendig!

Flere ideer for kvinner

spiderman make up ladies face decolleteé

Spiderman sminke – et skummelt utseende for Halloween

Hvis du vil ha en skummel sminke til Halloween, kan du vurdere en av ideene som vises her. Med den første sminken fikk Spiderman noen sår ved hjelp av spesialeffekt-sminke, som gjør utseendet Halloween-vennlig. Vårt andre forslag er Venom – den onde versjonen av superhelten skildret i den tredje filmen.

Previous Post
Farger til stuen – 55 flotte ideer for fargedesign
Next Post
Dekorasjon med lys – 21 utrolig enkle DIY -ideer