15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker enhjørning gresskar – den sjarmerende mytiske skapningen som et dekorativt motiv for Halloween, karneval eller fest

enhjørning gresskar mal motiv strikke garn horn filt gjør deg rosa lilla mynte

Har du allerede fanget Halloween -håndverksfeilen? Hjemmelaget Halloween trenger ikke å være skummelt eller skremmende. Det er tonnevis med søte og vakre dekorasjonsideer som skaper en god atmosfære og ser bra ut. Hvis du finner den sjarmerende mytiske skapningen, enhjørningen, fascinerende, så har du landet på rett sted. Hva synes du om et enhjørninggresskar som en del av dekorasjonen din til Halloween? I det følgende bildegalleriet finner du gode ideer til inspirasjon, så vel som enkle instruksjoner.

Lag ditt eget Halloween enhjørninggresskar uten utskjæring

diy enhjørning gresskar uten carving øyne halloween dekorasjon

En grusom gresskarlykt er ikke den eneste måten å ønske natten med spøkelser og spøkelser velkommen og skape en enstemmig atmosfære. Hvis du har bestemt deg for å dekorere innendørs eller utendørs område med et gresskar, trenger du ikke nødvendigvis å ty til utskjæringsteknikken. Et søtt enhjørninggresskar kan lages raskt og enkelt, selv uten mye materiale og tid.

DIY ideer for halloween enhjørning gresskar papir horn glitter

Her er de enkle instruksjonene for vårt DIY enhjørning -gresskarprosjekt. For dette trenger du følgende materialer:

hvit dekorativ gresskar

Lag skumplater i regnbuefarger

Glitterpapir i svart og gull

Varm limpistol

Lim

saks

halloween gresskar uten utskjæring håndverk materialer enhjørning regnbue farger

En av funksjonene som kjennetegner det karakteristiske utseendet til de vakre fantasiskapningene er utvilsomt den praktfulle manen i myke, pastellfargede regnbuefarger. Håndverksskummet er ideelt for dette. Vi anbefaler å bruke en sjablong, slik at du enkelt kan gjøre dette trinnet. Selv om det høres litt rart ut, trenger du en bart -sjablong i forskjellige størrelser for den vakre buede formen.

Lage instruksjoner enhjørning gresskar papir regnbue farger

Da kan du vie deg til å kutte ut. Brett nå de fargerike bartene og del dem i to. Sorter håndverkskummet etter størrelse. I neste trinn kan du feste de største bitene til gresskaret for første gang. Fest deretter de mellomstore bitene. Lim til slutt de minste håndverkskumelementene rundt stubben eller ansiktet til enhjørningens gresskar.

halloween enhjørning gresskar introduksjon papir horn glitter

Hornet er deretter laget av det gullskimrende papiret. Fest den med varmt lim rett foran stubben. Inntil det liknende enhjørningens gresskar lyser i all sin skjønnhet, er det bare å kutte øyevippene av svart glitterpapir og feste dem også.

enhjørning gresskar ideer maler uten utskjæring av øyne

Prøv gjerne forskjellige designalternativer når du tryller frem enhjørningen til Halloween, karneval eller en temafest. For eksempel, hvis du ikke har riktig papir for øyevippene for hånden, kan en svart permanent markør være til stor hjelp. De lukkede øynene blir malt på et blunk.

enhjørning gresskar motiver halloween papir håndverk materialer blomster

Enhornets rette horn kan også festes med et gummibånd. Det hvite gummibåndet er plassert i de naturlige fordypningene i gresskaret, slik at det knapt er synlig. Hvis du ikke vil bruke et kunstig gresskar til din sympatiske enhjørningsdekorasjon til karneval eller halloween, kan du selvfølgelig også gjøre et ekte gresskar til en enhjørning. Med spraymaling i en farge du ønsker, er det perfekte grunnlaget for ditt neste spennende håndverksprosjekt sikret.

søt enhjørning gresskar lag deg selv dekorasjonsideer halloween

Eksemplet ovenfor illustrerer et annet søtt alternativ til de vanlige dekorasjonene med høy krypfaktor. Enhjørningen er laget av modelleringsleire og pakket rundt en trepinne. Den typiske manen er erstattet av en vakker blomsterkrone. Du kan også bruke rosa maling til å ramme kinnene for det vakre ansiktet. Dette enhjørningens gresskar er sjarmerende og absolutt en perfekt dekorasjon ikke bare for høst og Halloween.

håndverk materialer enhjørning gresskar diy øyenvippe spray blomsterkrone

Når det gjelder valg av blomster, fyll deg fri til å velge kunstige blomster av noe slag. Enhjørningen vil sikkert se spesielt fin ut med ekte blomster, men de vil bare holde seg friske i kort tid og må deretter byttes ut. De kunstige blomstene, som du kan kombinere og ordne som du vil, er mer praktiske. Plassert rundt enhjørningen eller arrangert til siden som en foss, ser de vakre ut.

enhjørning gresskar motiver blomster glitter papir gull horn

halloween karneval dekorere enhjørning gresskar blomster manke

halloween enhjørning gresskar tinker øyne ører papirblomster

Papirblomster er et vakkert og subtilt ornament for enhjørningens manke. Myke pastellfarger, samt gull og sølv, er gode valg. Du kan også få de elegante papirene til å blomstre selv ved å bruke den riktige malen. Tredimensjonale blomster rundt hornet er også vakre. Du kan også bruke rørrensere til manen.

rosa enhjørning gresskar glitter strikkegarn halloween dekorere ideer

Enhjørningens gresskar er ikke bare en fin dekorasjonside til Halloween og karneval. Enhjørningen ovenfor ser nydelig og jentete ut. Din lille prinsesse ville sikkert glede seg til en så rosa, liten enhjørning. Bare spray gresskaret med maling, mal et søtt ansikt, lim ørene til det og fest den vakre manen. Tykkt garn eller ull er andre egnede materialer for dette flotte håndverket. Bare kutt ullen i bunter til ønsket lengde og lim den på.

halloween enhjørning gresskar dekorere maling horn blomster borddekorasjon

halloween gresskar enhjørning tinker maling plasticine dekorative steiner

enhjørning gresskar heklet rhinestones blomster ører

halloween enhjørning pumpkin pipe cleaner filtpapir ansiktsmaler

Unicorn gresskar ideer med maling og glitter

dekorasjon halloween for å lage deg en gresskar enhjørning

Du kan også lage en søt enhjørning ved å farge gresskaret. Se først etter et fint eksemplar med den jevneste overflaten, uten sprekker eller myke flekker. Fjern smuss og tørk gresskaret grundig. Legg et fugemasse på det og la det tørke helt. Først da kan du legge enhjørningsmalen på gresskaret og spore omrissene med en vanntett penn.

Unicorn gresskar carving ideer

enhjørning gresskar utskjæring dekorasjon ideer hage halloween

Hvis du vil holde tradisjonen tro og ønsker å skjære et gresskar til Halloween, kan du bruke denne teknikken til å designe enhjørningsmotivet. Med de riktige gresskarutskjæringsmalene og litt takt kan du lage vakre lykter. Vedlagt finner du to gresskarskjæremaler for å skrive ut og kutte ut, noe som vil gjøre arbeidet ditt enklere.

Gresskar utskjæring mal

Enhjørning gresskar utskjæring mal skrive ut mal

enhjørning gresskar mal for å kutte ut dekorasjonsideer til halloween

Previous Post
Bor i kontakt med naturen i små trehytter i skogen
Next Post
Farging av tekstiler med Shibori -teknikken – 18 ideer for DIY Shibori -mønstre