15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Painting Minion Pumpkin: raske instruksjoner for Halloween -dekorasjon

minion gresskar ansiktsmaling øyne tips guide

Spøkelser, hekser og lignende vandrer rundt på Halloween. gjennom verden. Skumle Halloween -dekorasjoner pynter husene og skremmer besøkende av. Men den merkelige skrekkfestivalen trenger ikke å være det – mange småbarnsfamilier leter etter alternative dekorasjoner som er morsomme for både foreldrene og de minste, og ikke skummelt. Vi tilbyr deg akkurat en slik idé til inspirasjon – mer søt enn skummelt. Her er instruksjoner om hvordan du maler et Minion Pumpkin. La deg inspirere av ideen – den vil garantert skape en følelse blant barn i barnehagealder.

Hvordan male Minion Pumpkin – Instruksjoner i syv enkle trinn

minion gresskar ansikter instruksjoner hagebenk dekorasjon idé

Så du filmene “Despicable Me” eller “Minions” med barna? Da kjenner du den uimotståelige sjarmen til Minions (navnet er avledet fra det engelske ordet for lojale tjenere) – disse søte lakeiene kan også dekorere terrassen / husets inngang eller balkong til Halloween. Det er det perfekte håndverksprosjektet som hele familien kan delta i og forberede festivalen sammen. Spesielt når barna fortsatt ikke har lov til å skjære gresskar av sikkerhetshensyn. Enda mer – alt du trenger for DIY -prosjektet er maling, noen få tomme cola -bokser og en mal for øynene (se artikkelen) for å uttrykke.

Her er en oversikt over de nødvendige materialene: små eller mellomstore ovale gresskar (for eksempel butternut-sorten), gul malingsspray, mørk blå, svart, rød akrylmaling for de fine linjene, hvit penselpenn, grå eller sølvbokser avhengig av på antall øyne (en boks = ett øye), maler for øynene, varm limpistol eller universallim, børster (børste og fin børste for munnen), tape, saks. Valgfritt: spesiell forsegling for gresskaret fra håndverksbutikken, markør for fine linjer

Mal Minion Pumpkin – gjør gresskaret holdbart

vask minion gresskar instruksjoner trinn 1

Det første trinnet til det søte Minion Pumpkin er veldig viktig og spiller en avgjørende rolle i fruktens lange holdbarhet. Når du kjøper, må du kontrollere at gresskaret ikke har blåmerker. Skallet skal føles fast. Gresskar med skadet hud (kutt eller blåmerker) er utsatt for mugg. Neste trinn er å vaske gresskarene grundig – slik at fargen skal holde seg bedre etterpå. La fruktene tørke i en uke i et kjølig rom med en temperatur på rundt 18 grader, godt ventilert og mørklagt. Snu frukten hver dag slik at det ikke blir blåmerker.

Mal Minion Pumpkin – påfør den gule bakgrunnen med malingsspray

lag minion gresskar selv trinn 2 fargespray

Minions er gule, gresskar er oransje. Påfør derfor et lag maling på hvert gresskar (den raskeste og enkleste måten å gjøre dette på er med en malingsspray, men du kan også jobbe med akrylmaling hvis du ønsker det). La gresskarene tørke en natt. Valgfritt: Påfør først et lag forsegler slik at gresskaret varer lenger når det utsettes for regn, vind og kulde i hagen. Dette beskyttelseslaget må tørke i noen timer.

Mal gresskaret – tegn Minions -klærne

lag minion gresskar selv instruksjoner trinn 3 tegne

Fest teipen midt på gresskaret (se bildet ovenfor) – så kan du tegne en rett linje med markøren. Dette trinnet skal gjøre det mye lettere for deg å fortsette å male – spesielt fordi du nå har et utgangspunkt og kan begynne å tegne Minions -klærne. Forresten, du kan overlate dette trinnet til barna – de vil sikkert glede seg til å ta del i maleriet i denne første fasen.

lag minion gresskar selv maler bukser trinn 5

Tegn nå Minions -buksene, enten med markøren eller med en fin pensel og svart maling. Mal deretter buksene i blått.

Minions gresskar – mal ansiktet og andre detaljer

minion gresskar ansikts tegne markør

Nå kan du tegne munnen (du kan finne en mal som et eksempel i artikkelen nedenfor).

minion gresskar tips for ansiktsmaling

Bruk en pensel for å male munnen med svart akrylmaling. Nå er det også riktig tidspunkt å påføre et nytt lag med blå akrylmaling – pass på at de fine svarte linjene er helt dekket.

minion gresskar ansiktsmaling munninstruksjoner

Nå kan du male tennene – enten med pensel og akrylmaling, eller med en passende penselpenn.

Hvordan male Minion Pumpkin Eyes Instruksjoner

Tegn nå en tykk linje rundt Minions “hode” med en pensel. Anslag omtrent hvor du vil feste øynene senere og bruke posisjonen på hodet som en guide. La gresskarene tørke – følg instruksjonene fra malingsprodusenten og ta korte pauser mellom de enkelte trinnene.

Minion gresskar øyne kuttet ut mal

En slik pause er riktig tidspunkt for å uttrykke og klippe ut malen for øynene – be barna gjøre denne oppgaven. Du trenger, avhengig av antall gresskar (du trenger 4-5 øyne, avhengig av om du vil male alle tre Minions-figurene).

minion gresskar øyne stikker boksen

Klipp av bunnen av boksen – den ene bunnen blir til et øye. Fest deretter øyet til bunnen av boksen med universallimet eller med teipen.

minion gresskar øyne tape tips instruksjoner

Til slutt blir øynene festet til gresskaret med den varme limpistolen. Din nye, ikke skremmende dekorasjon til Halloween er klar! I bildegalleriet nedenfor finner du flere spennende eksempler og inspirerende ideer om hvordan du effektivt kan iscenesette de allerede malte gresskarene.

The Minions og Dr. Mal Nefario

minion gresskar maleri barn dekorasjon halloween dr.nefario

Til Minions -gresskaret trenger du minigresskar, f.eks. Av Ambercup -sorten. De er små, tynnhudede og oransje. For filmkarakteren Dr. Nefario, du trenger en gresskar fra en babybjørn – den har en lang stilk og oransje farge. Du trenger også en basker.

Vis minions på hagebenken

minion gresskar ansiktsmaling barn dekorasjon hage

Utenfor risikerer gresskar å råtne – men du kan redusere denne risikoen betydelig ved å plassere Halloween -dekorasjonene på et tørt underlag. Hagebenken som tørker raskt er ideell.

minion gresskar familie film patio dekorasjon idé

Terrassen er også et akseptabelt alternativ til fuktig hagejord – hvis den er dekket, kan ikke regn og snø skade gresskarene.

minion gresskar dr nefario halloween modellering leire idé

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv