15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag enhjørningskostyme for kvinner selv – 10 ideer for voksne

Unicorn kostyme for kvinner -voksen-karneval-drakt-festival

Ifølge en undersøkelse fra Google er enhjørningskostymen for kvinner og voksne først i år. Selv om det ikke er overraskende, hvem vil ikke være en vakker mytisk skapning? Det finnes oppfinnsomme måter å kle seg ut som en enhjørning. En myk drakt av teddy -stoff ser utrolig søt og søt ut. En figurkramende, hvit kropp får hver kvinne til å se forførende og ekstremt feminin ut. Regnbuefarger og selvfølgelig et horn fullfører utseendet. Festlig sminke med mye glitter er noe for den rette entusiasten. Et fantastisk kostyme kan være både komplekst og enkelt å lage selv med bare noen få enkle trinn og redskaper. I dette innlegget presenterer vi noen inspirerende utseende og ideer å etterligne.

En virkelig god idé til karneval eller til neste fest: enhjørningskostyme for kvinner

Unicorn kostyme for kvinner-karneval-drakt-erqchsene-forkledning

Det mytiske dyret har en spesiell betydning for oss mennesker. I mytologien symboliserer enhjørningen det dypeste gode. I legendene ble det beskrevet som det reneste, edleste og kjæreste av alle fantasidyr, som blender med sin skjønnhet. Enhjørninger er vesener som ser ut som en snøhvit hest i form og har et langt, spiss horn som er vridd som en snegl på midten av pannen. Dette bør være et universelt middel og ha en så magisk kraft at det til og med kan helbrede dårlige sår og til og med gjenopplive de døde. På grunn av det verdifulle hornet ble dyrene jaktet og forsvunnet fra jorden. Den dag i dag kan ingen bevise om enhjørninger virkelig eksisterte. Men det motsatte – heller ikke. En ting er imidlertid klart: enhjørninger er fremdeles en av de mest interessante og mystiske vesener den dag i dag.

Unicorn -kostyme for kvinner er feminint, glamorøst og veldig søtt

Unicorn kostyme for kvinner -mote-vakre-voksne.jpeg

Disse mytiske skapningene er bare forbundet med det positive, det gode, med ren kjærlighet og skjønnhet. Ikke bare barn, men også mange voksne håndterer intensivt en enhjørning. Da vil ingen bli overrasket over at det mest populære motivet for et kostyme er enhjørningen. Det er ikke lenger noen sjanse for å ha på seg en enhjørningskostyme på festligheter som Halloween, Mardi Gras, Carnival eller neste motto -fest. Temaet kan implementeres på en søt eller glamorøs måte med litt fantasi og kreativitet.

Unicorn -kostyme for kvinner: det perfekte antrekket til karneval eller fest

Unicorn kostyme for kvinner-voksen-forkledning

Fashionistas er avhengige av et horn dekorert med glitter og rhinestones og på glitrende øyesminke. Tilbehøret kommer til syne og antrekket er ikke så merkbart. En annen mulighet er å presentere det mytiske dyret søtt og søtt. Et stykke laget av plysj stoff er veldig nyttig for dette. Noen ganger er det imidlertid nok å ha hvite klær og et enhjørningshårbånd. Forresten, du kan enkelt lage et hårbånd med horn selv. Vi har presentert trinnvise instruksjoner og videoinstruksjoner for ekte hobbyister nederst i artikkelen.

Unicorn -kostyme for kvinner veldig populært blant stjernene – Taylor Swift

enhjørning-drakt-kvinner-taylor-swift

Enten det er en enhjørningst-skjorte, enhjørningsdusjgel eller enhjørningssjokolade, så snart en enhjørning trykkes på, selger et produkt veldig bra. Kjendisene og spesielt deres ledere og stylister vet dette. Vi har valgt to flotte eksempler, ganske enkelt for å bevise hvor annerledes et enhjørningskostyme for kvinner kan tolkes. Taylor Swift plukket ut et mykt, hvitt enhjørningskostyme med vinger til et Halloween -intervju. (Det burde faktisk være en “pegacorn” -drakt.)

Jenna Dewan Tatum i enhjørningskostyme for kvinner

enhjørning-kostyme-damer-jenna-dewan-tatum

Jenna Dewan Tatum viste sin kjærlighet til enhjørninger i 2016 og inspirerte oss totalt med kostymevalget. Hennes hvite antrekk var ikke iøynefallende i hvitt, men perfekt balansert. Med en utrolig sminke, iøynefallende glitterhår og en fargerik hestehale, overveldet hun oss totalt. Små rhinestones limt til huden utfyller utseendet og setter samtidig subtile “magiske” aksenter.

En frodig enhjørningskostyme for kvinner til karneval

enhjørning-drakt-damer-voksen-karneval-drakt

Enten det er klær eller tilbehør, kan det samme stykket se veldig annerledes ut, avhengig av hvem som bruker det. I tillegg har et objekt som minner om myter eller fabler et helt spesielt budskap. Du skaper en følelsesmessig forbindelse til denne mytiske skapningen og dens mytiske egenskaper, bare for et øyeblikk, og du blir den edleste av alle tilstedeværende vesener.

Unicorn -kostyme for kvinner som en ekte enhjørningsdronning

enhjørning-drakt-damer-karneval-drakt-frodig hest

Enhjørninger er flotte skapninger, og vi holder dem fortsatt opptatt i dag. Både barn og voksne bruker tidvis enhjørningskostymer med stor glede. Det er et godt valg, spesielt for kvinner, fordi et eventyrlig utseende fremkalles med mange kjærlige detaljer. Spesielt på karneval kan du gå et skritt videre og stole på mer glamour. Utførlige dekorasjoner med rhinestones, perler, fjær og frynser fremkaller et perfekt, saftig karnevalsutseende.

Lag en enhjørningskostyme for kvinner selv: ideer og stylingtips

enhjørning-kostyme-damer-hvit-frisyre-sminke

Du kan finne flotte enhjørningskostymer for kvinner på internett. Men hvis du vil få forkledningen din så billig som mulig, må du hjelpe til selv. Når du velger farger, anbefaler vi å velge en delikat nyanse som babyblå, myk grønn og rosa eller, best av alt, hvit.

Enkel enhjørningskostyme for kvinner

enhjørning-kostyme-kvinner-gjør-deg-lett

Overaller er en veldig god løsning for et enkelt DIY enhjørningskostyme for kvinner. Hvis det ikke er noe slikt i garderoben din, kan du sette sammen en topp og bukser, leggings eller et skjørt med strømpebukser i samme farge. Aksenter kommer da i form av tilbehør. Hårstyling og detaljer som et regnbueutseende.

Unicorn -kostyme for kvinner – tilbehøret gjør utseendet

enhjørning-kostyme-damer-hodebånd-ledet-lysende

En viktig detalj som definitivt ikke bør mangle er hornet. Et horn kan utformes på forskjellige måter. I dette innlegget har vi presentert to varianter: et DIY -prosjekt med videoinstruksjoner for et enhjørningspannebånd laget av modelleringsleire og en enklere instruksjon med bilder for en enhjørning laget av filt og fylt med polyfill.

Unicorn -kostyme for kvinner og frisyren som følger med

enhjørning-kostyme-damer-frisyre-hår-glitter

Glitter i håret, i ansiktet og over hele kroppen gir en spesiell karnevalstil. Håret kan bindes i en hestehale eller stå åpent. Glitteret blandes med litt grunnleggende hårgel og påføres kronen ved hjelp av en hårfargebørste.

Unicorn-kostyme for kvinner og en glamorøs sminke med glitter

enhjørning-kostyme-damer-sminke-sminke-glitter

Sminken er et spesielt blikkfang i enhjørningslooket. Dette er magisk designet i delikate pastellnyanser og veldig forseggjort. Vi har også listet opp noen gode eksempler her.

enhjørning-kostyme-damer-sminke-øyne-lepper

enhjørning-kostyme-damer-sminke-konfetti-glitter

Unicorn -kostyme for kvinner og matchende negledesign

enhjørning-kostyme-damer-negler-neglelakk-glitter

Hva er en enhjørningskostyme for kvinner uten horn: Lag et enhjørningshårbånd selv

enhjørning-kostyme-damer-hodebånd-gjør-det-selv-instruksjoner

Lag enhjørningshårbånd selv med modelleringsleire: videoinstruksjoner

Lag ditt eget enhjørningspannebånd: enkle instruksjoner

enhjørning-kostyme-damer-hodebånd-gjør-det-selv-materialer-mal

enhjørning-kostyme-damer-hodebånd-lag-selv-ører

enhjørning-kostyme-damer-hodebånd-lag-deg-vatter

enhjørning-kostyme-damer-hodebånd-lag-selv-filt

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv