15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Halloween invitasjon – lag invitasjonskort til en skummel fest

Halloween invitasjon-gjør-det-selv-tinker-pop-up-invitasjon-kort-flaggermus

Natten før All Saints nærmer seg, og det er tid for Halloween igjen! Hver god Halloween -fest starter med en skummel invitasjon som informerer gjestene om mottoet. de Halloween invitasjon bør referere til de ønskede kostymene, informere om det nøyaktige tidspunktet og stedet og muligens også inneholde et grusomt ordtak som en invitasjonstekst. I denne artikkelen finner du noen ideer til skumle Halloween -invitasjonskort som passer for barn og voksne.

Lag din egen Halloween -invitasjon

Halloween invitasjon tinker-idé-papir-svart-flaggermus-invitasjon-kort

Hvis du planlegger en Halloween -fest hjemme, bør du designe invitasjonskortene kreativt for å sikre forventningen til gjestene dine. Du kan enkelt lage invitasjonene selv og legge dem i matchende konvolutter. Det er alltid lurt å matche invitasjonen med festens eksakte motto. Flaggermusinvitasjoner til for eksempel Halloween passer for både barn og voksne og kan enkelt designes med en passende mal.

Lag og skriv din egen kreative Halloween -invitasjon

Halloween invitasjon tinker-flaggermus-vinger-invitasjon-tekst-skrive

Du kan lage en flaggermusinvitasjon til Halloween med bevegelige vinger som avslører invitasjonsteksten. For dette formålet bør du designe Halloween -invitasjonskortet fra tre deler, som er bundet sammen med en prøvepose. En mal for denne invitasjonen finner du på slutten av artikkelen.

Ideer til skumle Halloween -invitasjonskort

Halloween invitasjonsmal-skjelett-invitasjon-kort-svarte-konvolutter

For ekte skumle fester bør du definitivt designe skumle invitasjoner. Skjeletter i små konvolutter, invitasjonskort med blodig skrift eller blodflekker og dødsattester med kreativ tekst er bare en del av mulighetene. La kreativiteten gå fri og forbered gjestene dine på en skummel fest.

Lag en skummel Halloween -invitasjon – en hodeskalle

Halloween invitasjon-gjør-det-selv-tinker-mal-hodeskalle-invitasjonskort

Hvis du feirer Halloween i år under mottoet “Festival of the Undead”, kan du designe invitasjonskortene som skumle hodeskaller. Bare finn en passende mal på Internett og dekorer de selvlagde kortene du ønsker.

Dekorer konvolutter til invitasjonskort

halloween-invitasjon-konvolutter-dekorering-flaggermus-tegning-fingeravtrykk

Hvis du lager Halloween -invitasjonen selv, kan du ikke bare gjøre invitasjonskortene skumle, men også krydre konvoluttene. Disse uhyggelig vakre flaggermusene presenterer en god idé som også passer for barn.

Tegn en fryktelig vakker flaggermus

halloween-invitasjon-invitasjon-kort-konvolutt-dekorere-flaggermus

Flaggermusen til konvolutten er veldig enkel å designe, som du bare trenger en blekkpute og en svart fineliner for. Trykk tommelen på blekkputen og ta et fingeravtrykk på konvolutten. Tegn deretter vingene og ansiktet til flaggermusen og Halloween -dekorasjonen til konvolutten er klar.

Halloween invitasjon til Haunted House fest

halloween-invitasjon-skummelt-invitasjon-kort-tinker-stempel

Å forberede seg til en Halloween -fest kan være svært kostbart. Hvis du har ledig tid før festen, kan du lage invitasjonskortene selv av enkle materialer og spare penger. For vår neste idé trenger du bare ark, en skriver, te og et seiersstempel.

Design Halloween -invitasjon med teflekker

halloween-invitasjon-invitasjon-kort-kul-effekt-gjør-det-selv-idé

Tenk først på en kreativ tekst for Halloween -invitasjonen eller finn passende rim på Internett. Deretter kan du ganske enkelt designe invitasjonen med Word og skrive den ut i svart -hvitt på hvitt papir. For å skape en avslappende effekt kan du flekke de trykte invitasjonene med te og la dem lufttørke.

Lag voksforseglinger selv

halloween-invitasjon-skummel-invitasjon-kort-stempel-blod-rødt-forseglende voks

Etter at invitasjonskortene er tørre, kan du lage noen få blodflekker med rød matfarging for mer skumle og skumle ting. Til slutt kan invitasjonskortene forsegles med en voksforsegling. Hvis du ikke har noen tetningsvoks tilgjengelig, kan du bytte den ut med stearinvoks.

Dekorer Halloween -invitasjonskort med tyll

halloween-invitasjon-invitasjon-kort-tinker-tyll-enkel-billig-idé

Hvis du lager invitasjonskortene til Halloween -festen selv, kan du bruke noen få triks for å krydre det. Med tyll- eller maskebånd kan du lage kule effekter som passer perfekt til Halloween. Tylen ser ut som et edderkoppnett og legger til en ekstra skummel faktor.

Lag enkle dekorasjoner til Halloween -invitasjonen

halloween-invitasjon-barnefest-flaggermus-tinker-invitasjon-tekst-utskrift

Du kan lage små flaggermus veldig enkelt og raskt av et tykt bånd av stoff og små vaklende øyne og bruke dem til å dekorere Halloween -invitasjonskortene til barnefesten. Klipp et svart bånd av stoff i flere små biter og knyt en knute i midten av hvert stykke. Lim deretter to vrikkeøyne på hver knute og de dekorative flaggermusene er klare. Denne ideen er ideell for håndverk med barn.

Lag enkle Halloween -invitasjonskort for barn

halloween-invitasjon-barnefest-invitasjon-kort-tinker-toalett-papir-vrikke øyne

Hvis du inviterer til en Halloween -fest for barn, må du lage et design som er både skummelt og søtt. Blodflekker og skumle skjeletter er ganske uegnet i dette tilfellet. De burde heller stole på spøkelser, mumier og monstre.

Halloween invitasjon tekst ideer

halloween-invitasjon-invitasjon-tekst-idé-invitasjon-kort-utskrift

Teksten til kortet er en viktig del av Halloween -invitasjonen. Den skal være så kreativ som mulig, men også inneholde all informasjon om tid, sted og kleskode. Rimord er en god idé og er spesielt innbydende, men selvfølgelig er de ikke et must.

Tekstidé for Halloween -invitasjonen

halloween invitasjon invitasjon tekst fest gresskar skummel idé

Hvis du vil holde invitasjonskortet enkelt, kan du velge en kort versjon av invitasjonsteksten. Du bør bare holde deg til et skummelt ordforråd og skrive teksten på en måte som gjør den innbydende og litt skummel. Noen få rim, derimot, kan gjøre det klart at avvisning ikke er et alternativ.

Halloween invitasjon – bruk rim som invitasjonstekst

halloween invitasjon fest invitasjon kort invitasjon tekst idé

* Mal for flaggermusinvitasjon her.

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer