15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag raske Halloween -kostymer selv – tips og triks

Når det gjelder valg av Halloween -kostymer, har du to alternativer. Enten går du til en butikk og kjøper den riktige drakten, eller så kan du enkelt lage den selv. Det siste alternativet sparer deg ikke bare mye penger. Du får også et kostyme som ingen andre har. Fancy Lag Halloween -kostymer selv du kan også hvis du trenger en idé i siste liten. For i siste øyeblikk er det vanligvis ikke flere flotte kostymer å finne. Og for å sikre at dette går spesielt raskt, har vi noen nyttige triks for deg som hjelper deg med å lage det perfekte kostymet i siste liten.

Lag Halloween -kostymer selv – grått hår

halloween kostymer gjør det selv grått hår baby pulver alternativt triks

For mange kostymer går grått hår veldig bra. Hvis du ikke finner en parykk i siste øyeblikk, bruk et enkelt triks: Babypulver er flott for å oppnå den grå håreffekten og er alltid tilgjengelig i apoteket. Hvis du vil lage enkle Halloween -kostymer selv, kan du spare på parykken som tilbehør.

Lag utstående fletter selv for morsomme Halloween -kostymer

halloween-kostymer lager utstående-hår-wire-idé-pippi selv

Du kjenner sikkert allerede dette trikset for å lage Halloween -kostymer selv, for det er mest brukt til Pippi Langstrømpe -drakten. Likevel vil vi igjen minne deg på at du kan få forskjellige fletter til å stikke ut i alle retninger ved å jobbe i wire. Ideen kan brukes til andre kostymer.

Å lage kostyme av aluminiumsfolie – ideer og instruksjoner for billige kostymer & tilbehør

Å lage kostyme av søppel – ideer til uvanlige DIY -kostymer laget av resirkulert materiale

Halloween -frisyrer for re -styling – 20 stylingideer og tips

Tinker krone

lag halloween-kostymer selv krone-tinker-wire-aluminium-folie

Du kan også lage annet tilbehør av wire. Hvis du lager Halloween -kostymer i siste øyeblikk selv i år og trenger en krone, form den først med wire. Deretter kan du pakke inn ledningen med aluminiumsfolie og designe den slik du vil. Denne ideen tar ikke mye tid og er et spesielt billig alternativ.

Flere ideer med aluminiumsfolie

lag halloween-kostymer selv grillz-tenner-dekorere-aluminium-folie-smykker

Men det er ikke alt du kan designe med aluminiumsfolie når du lager Halloween -kostymer selv. Du kan også lage metalltenner hvis du fremdeles er på utkikk etter prikken over i -en til kostymet ditt. For å gjøre dette, vikler du bare tannen med folien. Ideen passer like godt til den såkalte grillen for tenner, som er typisk for rappere.

Tilbehør til Medusa

lag halloween-kostymer selv medusa-idé-slange-hodebånd

Har du lyst til å lage kule Halloween -kostymer selv og blant annet valgt Medusa? I tillegg til riktig sminke, bidrar også hårtilbehør til det perfekte utseendet. Få noen plastslanger. Du finner garantert noen i en lekebutikk. Lim deretter slangene til et pannebånd.

Tinker dyr føtter

lag halloween -kostymer selv animal poteklohansker

Du kan lage luftige dyreføtter ved å bruke en lurvig dørmatte på badet. Du kan lage dyre- og billige Halloween -kostymer selv ved å vikle matten rundt sko. Lim eller fest stoffet. Du kan deretter bruke resten av stoffet til ører eller en hale. Hansker kan også sitte fast med matten for frontpoter. Klipp av tipsene på hanskene og erstatt dem med trekanter som etterligner klør.

Lag Halloween -klær selv – skilpaddetanker

Halloween-kostymer lager roastpan-ninja-turtle-tanker selv

Ninja -skilpadder er spesielt populære blant barn. Den mest kompliserte delen av drakten er tanken. Men hvis du vil lage slike Halloween -kostymer selv, kan du bruke hverdagslige ting igjen for å spare penger og tid. Bare kjøp den billigste tallerkenen du kan finne. En engangs stekepanne er også egnet. Mal dem grønt. På sidene vil du legge til hull som du vil snøre gjennom for å kunne ta på rustningen.

Enkle englevinger til kostymet

lag halloween-kostymer selv wing-angel-paper-plate-white-tips

Vinger er enda enklere å lage. Få tallerkener med hvitt papir. Du må nå klippe disse i størrelse hvis du vil lage Halloween -kostymer med bevingning selv. Det er best å velge formen på en halvmåne eller en C-form. Ordne de ferdige figurene først som vist, og lim dem deretter sammen.

Flaggermusvinger

lag halloween-kostymer selv flaggermus-vinge-paraply-svart

Du kan lage vinger til flaggermusdrakten til Halloween selv enda enklere. Du trenger enten en gammel paraply eller du kan kjøpe en billig i svart farge. Klipp den opp og sy den på ermene eller fest vingene til håndleddene med løkker. Flere ideer som du kan lage kreative Halloween -kostymer selv vil nå følge.

Lag enkle karnevalskostymer selv raskt og uten store anstrengelser

Lag egyptisk kostyme selv – med disse DIY -ideene kan du lage den perfekte Cleopatra -drakten!

Lag Halloween -kostymer av laken selv – ideer og tips

Gjennomsiktig paraply

Halloween-kostymer gjør deg gjennomsiktig-paraply-striper-hvit

Med en gjennomsiktig paraply kan du lage et kostyme som garantert vil være et ekte blikkfang og stjele showet. Det er en manet. Fest hvite strimler av stoff eller strimler av søppelsekker til kanten av paraplyen. Hvis du lager Halloween -kostymen selv, trenger du ellers bare hvite klær. Du er også velkommen til å feste en lysstreng inne i manetene.

Lag skjelett Halloween -kostyme selv

lag halloween-kostymer selv skjelett-lett-diy-skjorte-svart-hvit

Du trenger en svart og hvit, langermet skjorte hvis du vil lage slike Halloween-kostymer selv. Tegn først skjelettet på den svarte, som du deretter klipper ut. Hvis du trekker den over den hvite skjorten, er de hvite beinene lette å se. Å lage Halloween -antrekk selv kan være så enkelt, ikke sant?

Kle deg ut som en røver 

Halloween -kostymer gjør deg selv konkursmaske med svart og hvit stripe -penger

Du kan også male svarte striper på en hvit skjorte for å skjule deg som en bankrøver, eller du kan få en stripet skjorte med en gang. En maske som den for ninja -skilpadder, hansker og en lue fullfører deretter drakten. Men ikke glem pengesekken din heller. En tøypose som du maler dollarskiltet på er perfekt for dette.

Mal leddene på dukker

Halloween-kostymer gjør deg kreativ-ledd-dukke-skummel

Du kan male leddene til en dukke ved hjelp av en kantring på lyse dametights. Tightsene kan også farges i hvilken som helst farge på forhånd. Hvis du er en heks, fungerer grønt godt. En zombie, derimot, har grå hud. Skygger får leddene til å se enda mer effektive ut.

Gjør Halloween forkledninger med husholdningsartikler

lag halloween -kostymer selv sigøyner hode skjerf smykker kjole

Mange av tilbehøret i skapet ditt kan brukes når du vil lage raske Halloween -kostymer selv. Dette sparer også tid på å kjøpe nye. Så før du løper rett inn i butikken, ta en titt i skapet for å se om du kan finne noe passende. Her er noen ideer:

Hjelpsomme tips

halloween kostymer gjør deg selv hippie-solbriller-hode-smykker-blomster

– Blomstert hodebånd og runde solbriller for hippiekostymer

– Seler til nerd

– Kle deg ut som en bibliotekar med briller

– Trener eller PE -lærer med fløyte

– kameraet er egnet for turister

– Gresk gudinnedesign med et hvitt ark og gullfarge

– Sigøynere med skjerf og mange smykker

– en dress og solbriller til en CIA -agent

– Flanellskjorte, støvler og en cowboyhatt for cowboy eller cowgirl

– Killer husmor med et blodsprutet forkle (bruk rød maling eller ketchup)

– Unicorn forkledning med en festhatt og mye glitter

Lag ditt eget kostyme av papp – kreative DIY -ideer for karneval

Lag romdrakt selv til Mardi Gras – ideer for kvinner, menn og barn

Lag ditt eget kostyme av ballonger – 13 DIY -ideer for atmosfærisk forkledning til Halloween eller karneval

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv