15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Halloween -frisyrer for re -styling – 20 stylingideer og tips

halloween-frisyrer-rosa-dobbel-bolle-midtre avskjed

For Halloween frisyrer gjelder generelt – effektivt og uvanlig. Avhengig av kostyme og figur du gjenskaper, er forskjellige frisyrer egnet. Du kan la fantasien løpe vilt og eksperimentere med mørke, spøkelsesaktige stiler. På moteshow og couture -samlinger kan du vanligvis se sprø og ekstravagante frisyrer som kan tjene som inspirasjon og friske ideer for den kommende Halloween.

Halloween frisyrer – tips og triks

Halloween-frisyrer -vampyr-svart-leppestift-vått utseende

Hårstyling når du forbereder Halloween -utseendet blir stort sett neglisjert som en liten sak, og du fokuserer all oppmerksomhet på antrekket. Imidlertid er frisyren like viktig som sminken og tilbehøret som gjør den vellykkede drakten komplett. 20 enkle og gale Halloween -frisyrer finner du nedenfor.

Vampyr Halloween frisyrer – slank og våt utseende

halloween-frisyrer-vampyr-våt-se-slank-hår-våt

Det slanke utseendet, som til slutt har blitt så populært, passer til nesten alle skumle personligheter – fra vampyrer og zombier til skjeletter eller død. Avhengig av om det forfulgte utseendet skal se mer feminint eller uvanlig ut, må noen detaljer inkluderes. For et feminint-skummelt utseende, bruk en veldig mørk rød eller svart leppestift, og ikke glem den dramatiske eyeliner.

Det våte utseendet er perfekt for en zombie -drakt, der håret blir kjemmet tilbake og stylet med produkter som hårvoks eller hårgel med en ekstremt våt effekt. Alternativt og riktig revitalisering av håret, kan olje også brukes. Olivenolje, for eksempel, brukes som en hårmaske som reparerer hårets struktur og også har en veldig behagelig lukt.

Effektive Halloween -frisyrer – glitter og metallisk glans 

halloween-frisyrer-slank-våt-gull-blond-kul

Hvis du legger glitter og glans til den allerede kjente våte effekten, blir resultatet en skikkelig gal frisyre. Dette er flott for kort hår som ikke har mange alternativer å style. Gullblad som kreves for dette formålet, finnes i håndverk og kan også påføres håret takket være den klissete konsistensen til sterke stylingprodukter.

Skummel Halloween -frisyrer – det viktigste er volum

halloween-frisyrer-gal-djevelen-skumle-toupee-farge

31. oktober er det definitivt på tide å eksperimentere. Det som blir spurt er det uvanlige, så skumle utseendet som mulig. Overdrevne frisyrer som ingen vanligvis bruker er alle raseri nå. Eksperimenter med volum og unngå den kjedelige frisyren. Alt er mulig med en hårkam og sterk hårspray.

Enkel Halloween -frisyrer til zombie -drakten 

halloween-frisyrer-skummelt-ertende-zombie-gjør-det-selv

Det er mulig å enten plage hele håret og forme det eller bare delvis dele det i sektorer og style det på den måten. Det er viktig å skape et kaotisk utseende. En viss nedtoning av hårfargen kan oppnås med tørr sjampo. Denne Halloween -frisyren går fantastisk med zombie- eller heksedraktet.

zombie Halloween frisyrer – rotete og rotete

halloween-frisyrer-zombie-spor-svart-farge-grunge

Mest av alt ser zombier og monstre uhøflig, skitten og skummel ut. Prøv å lage en slik frisyre selv. Gjør alt du normalt ikke ville gjort. Med matfarging kan du midlertidig farge tråder. Vær oppmerksom på at bleket eller naturlig lys hårfarge tar farge raskt og er vanskeligere å komme seg ut senere.

Lag Halloween -frisyrer selv – flotte på toppen av hodet

halloween-frisyrer-volum-toppen-av-hodet-store-ertende øyenvipper

En flott på toppen av hodet er lett å lage selv. Rett ut håret på sidene og bind det fint tilbake. En sektor på toppen av hodet bør forbli og erte den kraftig gradvis. Spray hvert lag med hårspray, kam deretter tilbake og form som du vil. For en overdrevet effekt, rull håret i den valgte sektoren og fest det nedenfra med hvilke bobby pins.

Snøhvitt langt hår – effektivt Halloween frisyrer

I vår fantasi har zombier, hekser og vampyrer enten helt svart, langt hår eller tvert imot snøhvit hår. For å oppnå dette, bør du ikke gå til frisøren og farge håret ditt intenst. Bare ta tak i en parykk som er lang og rett. Det vil sikkert tjene deg igjen ved neste anledning.

Halloween frisyrer for skjelett, død, zombie eller hekselook – hvit parykk

halloween-frisyrer-skjelett-hvitt-hår-lang-parykk

Halloween -frisyrer – dobbel bolle og glitter på midtskillet

Spesielle bolleputer brukes for å oppnå den perfekte bolle. Hvis du ikke har en frodig, lang manke, hjelper de deg med å lage flotte, fulle boller. Disse fantastiske hjelpemidlene er tilgjengelige i forskjellige farger for å matche de naturlige og også i rundt tre størrelser. For dobbel bolle frisyre, legg to av de minste.

Halloween -frisyrer for det ultimate djevelutseendet 

halloween-frisyrer-djevelen-doble-boller-blond-flette.jpg

Ved hjelp av bolleputen kan du lage en flott Halloween -frisyre som matcher djevelens kostymer selv. Fest håret litt høyere eller bruk pappkegler under. Du er velkommen til å jobbe i den ene eller den andre flettet på siden eller legge til glitter og fargeaksenter.

gal Halloween frisyrer – bolle på pannen

halloween-frisyrer-bun-front-top-bun-rask

Bollen er vanligvis bundet på baksiden av hodet eller lavt på nakken. Det ser veldig uvanlig ut på toppen av hodet, nesten på pannen. Av denne grunn er denne varianten av den populære bollen fantastisk egnet for Halloween. La hvilken tråd falle med vilje. Vær eksperimentell.

Kule Halloween -frisyrer med fargevalg – tråd

halloween-frisyrer-djevelen-vampyr-volum-overdimensjonert-kul

Å bringe håret inn i en viss voluminøs form fungerer etter prinsippet med bolleputen. En “fylling” gir ønsket volum og er dekket med hår. En pute av hvilken som helst form kan lages av garn, vattering eller kardet ull, som er støpt med hendene og kanskje med tråd. Håret festes med bobby pins.

Regnbue farge aksenter i håret – Halloween frisyrer

halloween-frisyrer-langt-hår-rett-grønt-farge

Tråder i mørke eller tvert imot – lyse farger setter aksenter i frisyren. Oppnå kontraster og eksperimentere med flere nyanser. Vær oppmerksom på at farger bare er synlige på lys basis, og derfor er en blond til lysebrun hårfarge ønskelig.

Fort Halloween frisyrer – lilla parykk

halloween-frisyrer-lilla-parykk-medium-lang-syrin-farge-smell

De uvanlige hårfargene som rosa, fiolett, blå eller grønn er virkelig trendy, men skader virkelig hårstrukturen. Hvis du bare vil oppnå effekten midlertidig, er det bare verdt å finne en parykk i ønsket nyanse. Feil hår skader ikke det rette, men det kan også styles, til og med klippes.

Halloween -frisyrer med sprø hårtilbehør

halloween-frisyrer-dukke-hårtilbehør-blomst-hvit-enkel

Hvis du ikke har mye tid igjen til en flott Halloween -frisyre, kan du raskt sette et fancy hårpynt på den. Ordne det på en uvanlig måte, for eksempel på pannen eller kombiner flere elementer til ett. En blomst som denne lages raskt av rester av flytende, tynt materiale, som kuttes i flere lag og deretter festes i form av en kaotisk blomst med det varme limet.

Halloween -frisyrer med overdimensjonerte effekter – erting av kreppete hår

halloween-frisyre-volum-ertende-hår-crepe-midtre avskjed

Halloween kan aldri bli for mye. Da er det bare å overdrive og aldri style håret ditt som før!

Skremmende Halloween -frisyrer og sminke

halloween-frisyrer-djevelen-vampyr-sminke-eyeliner-gal

Previous Post
Peis i midten av rommet – design din stue med en sentral plassert peis
Next Post
Sosial avstand på stranden – Et designprosjekt for å holde avstand mens du er på ferie