15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Halloween festdekorasjonsideer i svart og hvitt og håndverkstips

halloween fest dekorasjon ideer dessert bord trær gresskar cupcakes

For moderne huseiere som ønsker at dekorasjonene skal være like stilige som hele interiøret, kan denne funksjonen være svaret. Tradisjonelle Halloween -dekorasjoner og farger er ikke for alle. Hvis du liker noe litt mer elegant, så velg prangende svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer! Du vil skape en utrolig dyster effekt.

Halloween festdekorasjonsideer – svart og hvite gresskar med originale mønstre

halloween fest dekorasjon ideer gresskar maleri svart og hvitt mønster

Gresskar skal selvfølgelig ikke mangle på en Halloween -fest. Og siden det også er snøhvite gresskar, står ingenting i veien hvis du setter pris på at festdekorasjonen er designet i svart-hvitt. Over kan du se på noen flotte inspirasjon og ideer til Halloween -dekorasjon som du kan bruke til å male gresskaret for å lage en unik festdekorasjon.

Halloween festdekorasjonsideer – dekorere gresskar med bånd

halloween fest dekorasjon ideer kunstige gresskar bånd sløyfer

Du kan dekorere både kunstige og ekte gresskar på denne måten. Dette er et flott alternativ hvis du leter etter mer elegante Halloween -festdekorasjoner. Alt du trenger er noen ganske svarte bånd og sløyfer og hvite gresskar. Det er best å lime stroppene slik at de ikke sklir.

Dekorasjon til Halloween -festen laget av hodeskaller

Se etter hodeskaller, fest snor til dem, og lag deretter en slik pendeldekorasjon. Den er egnet for både innendørs og hagefester. Som du kan se, er alt du trenger, litt fantasi for å komme med flotte Halloween -dekorasjonsideer.

Lag en enkel dørkrans til Halloween

halloween fest dekorasjon ideer dørkrans hvitt stoff edderkopper svart

Du vet kanskje allerede hvordan du lager denne kransen. Du trenger mange hvite stoffstrimler, en ring laget av ethvert materiale og en edderkopp for dekorasjon. Bind stoffbitene rundt ringen etter hverandre. En enkel knute er tilstrekkelig her. Fortsett å gjøre dette til du kommer tilbake til begynnelsen. Pynt til slutt med noen edderkopper eller annen dekorasjon du liker.

Dekorasjonsidé fra en krans av svarte fjær

Svart og hvit Halloween fest dekorasjon ideer vårkrans

Svart og hvitt Halloween festdekorasjonsideer – Smakfulle lysestaker for en elegant Halloween -fest

Svarte og hvite halloween festdekorasjon ideer glass lysestaker

Stearinlys er et absolutt must på “kvelden før allehelgensdag”. Elektrisk lys har bare ikke den samme mystiske effekten. Disse fantastiske lysestaken i glass er laget med smakfull svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer har blitt prydet for å skape et dystert, men elegant fokuspunkt.

Du trenger: Noen lysestaker, krus eller syltetøyglass, internettilgang og en skriver, hvitt pergamentpapir, saks og dobbeltsidig tape.

TRINN 1: Mål nøye høyden og omkretsen på hver glasslysestake du pynter.

STEG 2: Skann eller last ned en gratis svart / hvitt -illustrasjon til din PC. Bruk et bilderedigeringsprogram som Adobe Photoshop for å justere størrelsen og retningen på lysestakene.

TRINN 3: Når bildestørrelsene er angitt, skriver du dem ut på det hvite bakepapiret. Og la blekket tørke helt før du bruker mønstrene.

TRINN 4: Klipp bakepapiret til den nøyaktige høyden på hver lysestake, men la det være en overlapping på 2 eller 3 tommer rundt omkretsen.

TRINN 5: Pakk bakepapiret tett rundt hver lysestake og fest overlappene med dobbeltsidig tape.

Til slutt legger du til stearinlys eller duftlys til de skumle Halloween -lyktene dine

Svarte og hvite Halloween festdekorasjonsideer – “Trick or Treat” poser

Svart-hvitt Halloween fest dekorasjon ideer bag håndverk instruksjoner

Her er en idé du også ville ha på deg etter Halloween. Disse stilige svart -hvite toteposene er ideelle for “trick or treaters” og er veldig enkle å designe og gjøre selv.

For dette prosjektet trenger du: hvit linpose, internett og skriver, strykejern, saks og strykejern.

TRINN 1: Skann eller last ned et opphavsrettsfritt bilde etter eget valg (pdclipart.org er et godt nettsted for illustrasjon)

STEG 2: Juster størrelsen og retningen på bildet på vesken. Hvis designet ditt inneholder ord, må du snu dem rundt med et bilderedigeringsprogram som Photoshop.)

TRINN 3: Skriv ut valgt bilde på strykeoverføringspapiret (dette kan bestilles fra Amazon eller fås fra håndverksbutikkene).

TRINN 4: I henhold til produsentens instruksjoner, stryker du mønsteret på din Halloween lerretspose.

Dette er en så enkel idé, men veldig effektiv og profesjonell utseende. Bærevesken vil også se bra ut hengende i rommet som en del av svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer.

Halloween festdekorasjonsideer – dystre Halloween -kranser

Svart og hvit Halloween fest dekorasjon ideer fjærkrans

For et uvanlig og stilig dekorativt triks, er disse perfekt for Halloween. Prøv å spraye en falsk løvkrans med svart maling. Sett dette deretter som en del av et uhyggelig fokuspunkt i ditt svart -hvite Halloween -dekorasjonsopplegg. Bildet som vises her har tynne delikate blader som ser ut som ravnfjær. Veldig egnet for denne mørke årstiden!

Halloween festdekorasjonsideer – grusom lysekrone

Svart-hvitt-Halloween-fest-dekorasjon-ideer-hengende-hodeskalle

Du må finne noen grusomme papirmaché- eller plastmodeller fra din lokale butikk, loppemarked eller håndverksbutikk. Valget er ditt. Hodeskaller vises her, men andre skumle objekter ville gjøre det like bra. Dekk dem deretter helt med spraylim og smør med svart eller hvitt glitter. Så snart disse har tørket, kan ditt mørke kunstverk bli utsatt for en lampe på båndet, akkord eller til og med kjeder. En super skummel lysekrone -effekt.

Merkelige terrarier for fascinerende svart -hvite Halloween -dekorasjonsideer

Svart-hvitt-Halloween-fest-dekorasjon-ideer-terrarium-gjør-det-selv

For noe litt annerledes, og absolutt et interessant samtaleemne på festen. Her er noen tips om hvordan du lager en skjerm av uvanlige og merkelige terrarier. Vises i en nisje, i vinduskarmen eller på et sidebord for å fascinere gjestene dine.

Du trenger: Rengjør glassene med lokk, solide kvister, hvit og svart spraymaling og en varm limpistol.

TRINN 1: Sørg for at hver krukke og lokk er ren og tørr før bruk.

STEG 2: Spray noen solide kvister med hvitt, og når de er helt tørre, lim disse på innsiden av hvert glasslokk slik at de står rett opp. Grenene skal være kortere enn glassene.

Svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer terrarier

TRINN 3: Spray alle de grusomme elementene du kommer til å bruke i annonsen i svart eller hvitt.

TRINN 4: Bruk den varme limpistolen til å lime falske insekter og “prøver” på grenene. Sørg for at dekorasjonene forblir små nok til å passe i glassene når du forsegler terrariene.

TRINN 5: Når hele den dekorative sammensetningen har tørket, plasserer du hver krukke forsiktig opp ned over lokkene og skruer godt til.

For en virkelig imponerende skjerm kan du legge til en falsk fugl som kråken som vises her. Dette trenger tydeligvis ikke spraymaling!!

Sensasjonelle svart -hvite Halloween -gresskar

Svart-hvitt-Halloween-fest-dekorasjon-ideer-hvite gresskar

Som en sensasjonell preg, i stedet for å male de tradisjonelle gresskarene eller Jack O’Lanterns oransje, kan du prøve disse sterke svart -hvite designene. Disse vil være veldig funky blant dine Halloween fest dekorasjon ideer se.

Svart-hvitt-Halloween-dekorasjon-ideer-hvite-gresskar

I kombinasjon med en skummel belysning vil disse svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer skape en tilsvarende skummel og veldig stilig effekt hjemme på “kvelden før allehelgensdag”.

av Jaz

Søtsaker

Svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer godteri

Dekorerte glass

Svart-hvitt-Halloween-fest-dekorasjon-ideer-dekorert-glass

Dekorasjon på peishyllen

Svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer

Svarte og hvite gresskar

Svart og hvitt gresskar Halloween fest dekorasjon ideer

Svart krans laget av sløyfer

Svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer håndverk tips

Glamorøse gresskar

Svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer gresskar

Lampeskjerm

Svart og hvit Halloween fest dekorasjon ideer lampeskjerm

Svarte roser

Svart-hvitt-Halloween-fest-dekorasjon-ideer-svarte-roser-turkis

Godteribolle

Svart og hvitt Halloween fest dekorasjon ideer godteri krus

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv