15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Digital Halloween -vindusdekorasjon med projektor for skumle effekter om natten

halloween vindusdekorasjon øks-morder-idé-lerret-vindusdesign

På Halloween spiller dekorasjon definitivt en stor rolle. Dette betyr ikke bare dekorasjonen inne, men fremfor alt utsiden, fordi du også vil imponere naboer og turgåere eller til og med barna på Halloween som går rundt i husene for godteri. Vindusbilder og dekorasjoner er spesielt effektive. Og ideen om AtmosFX for en Halloween vindusdekorasjon, som vi ønsker å introdusere for deg i denne artikkelen vil ganske enkelt blåse tankene dine. Halloween vindusdekorasjoner er digitale dekorasjoner som bruker projektorer. Disse er satt opp og justert på en spesiell måte for å gjøre vinduet til et blikkfang på en fantastisk og ekte måte. I denne artikkelen vil vi også introdusere deg for hvilke triks du kan bruke og hvilke ekstra ting og materialer som er egnet for å oppnå en unik design av vinduene.

Halloween -vindusdekorasjoner til høyre vindu

halloween vindusdekorasjon brud-spøkelse-fasade-effekt-ekte

Selvfølgelig bør det valgte vinduet ideelt sett være godt synlig fra gaten eller forhagen. Det trenger ikke å bety at det må være det største vinduet i huset. Tvert imot er vinduets plassering mye viktigere. Det kan være at du har et mye mindre vindu som kan sees mye bedre utenfra og derfor er bedre egnet for Halloween -vindusdekorasjoner. Hvis vindusdekorasjonen til Halloween er lett å se, vil du senere bli overrasket over hvor mange forbipasserende som vil nærme seg den for å finne ut hvordan du implementerte denne dekorasjonen.

Dekorer glassdører med Halloween -vindusdekorasjoner

halloween vindusdekorasjon zombie brud skummel spøkelsesidé

Ikke bare vinduer er godt egnet, men også glassdører. Hvis inngangsdøren din er laget av glass eller hvis du har en veranda med en glassdør som barn går inn i senere, er dette det perfekte “lerretet” for din digitale Halloween -vindusdekorasjon. Avhengig av motivet du har valgt, bør dekorasjonen også projiseres i ekte størrelse for å oppnå den beste effekten. For dette formålet er projektoren ganske enkelt plassert på en av sidene.

Prosjekt Halloween vindu bilder

halloween vindusdekorasjon digital projektor gresskar dekorere spindelvev

Spesielt vinduer som ikke har en typisk rektangulær eller firkantet form er veldig godt egnet for en digital Halloween -vindusdekorasjon, forutsatt at de selvfølgelig også er på en synlig fasade. Karnappvinduer egner seg godt for eksempel til dette. Det valgte vinduet dekkes deretter med et stoff for planlegging. Dette stoffet skal oppta hele vinduet. Så du får en flatskjerm, så å si, som ønsket motiv kan vises på. Forresten, ikke bare spesielle skjermer kan brukes til å projisere. Glass- og plastflater er også egnet, det samme er hvite vegger. På en Halloween -fest kan du skremme gjestene dine fantastisk hvis du projiserer et spøkelse, zombie eller annet skummelt bilde på veggen i dusjen.

Det beste materialet for planlegging

halloween-vindusdekorasjon-utendørs-hage-idé-zombier-veranda-stue

Når det gjelder vinduer, er det imidlertid nødvendig med en skjerm som kan fange lyset som sendes ut. Ellers ville lyset ganske enkelt skinne gjennom glasset og deretter spre det. Her anbefales imidlertid ikke noe vanlig lerret, da det er for tett. Den gylne middelveien må velges slik at lyset blir fanget, men fortsatt kan sees gjennom stoffet utenfra. Så det er best å velge et halvgjennomsiktig stoff. Med den projiserer du den perfekte Halloween -vindusdekorasjonen for en skummel atmosfære. AtmosFX -selskapet tilbyr spesielle skjermer som allerede er testet og garantert gir det beste resultatet. Det er to varianter å velge mellom, som er spesielt utviklet for digital dekorasjon.

AtmosGEAR -skjermen

halloween-vindusdekorasjon-zombie-dekorasjon-blod-håndavtrykk-ekte-utseende-digitalt

AtmosFX -lerretene for Halloween -vindusdekorasjoner kalles AtmosGEAR og kjøpes en gang fordi de kan brukes om og om igjen. De er raske og enkle å feste og fjerne, de kommer i alle størrelser og fasonger. I tillegg er det en annen eiendom som må nevnes, og det er den lave prisen. Til tross for lerrets gode kvalitet, ble det utviklet på en slik måte at det kan fås billig for knappe 20 dollar. Vinduet eller vinduskarmen vil ikke bli skadet når du installerer det. Det meget lette nylonstoffet kan festes direkte til vinduet eller vinduskarmen med klebende eller isolerende tape. Stoffet kan kuttes i størrelse for å passe vinduet ditt. Etter Halloween kan stoffet enkelt brettes opp og deretter pakkes ut for neste anledning. Forresten, du kan også projisere vakre bilder på vinduet igjen for å matche jul, nyttårsaften eller påske.

Ulike illustrasjoner til pynt

halloween-vindusdekorasjon-silhuett-gardin-lerret-natt-dekorasjon-lys

Lerretet kan strekkes etter ønske eller brettes som et gardin. Alt avhenger av effekten du vil oppnå. Hvis stoffet rynker, kan du bruke det til å projisere skygger og silhuetter på vinduet, og det vil se ut som om noen sniker seg rundt huset ditt. I sin tur bør HD -bilder projiseres på et tett strukket lerret slik at hele bildet kan gjengis. Selvfølgelig kan du også bruke begge variantene til Halloween -vindusdekorasjoner på forskjellige vinduer.

Flere nyttige tips for Halloween vindusdekorasjoner

halloween-vindusdekorasjon-skjeletter-digitale-bilder-original

Hvis du har skaffet deg de nødvendige materialene og et passende lerret, er det noen flere ting du bør vurdere. Slik at Halloween -vindusdekorasjoner også kan sees tydelig, bør det ikke være for mye ekstra lys i hagen. Noen ganger er ikke noe lys i det hele tatt mulig, så bare følg regelen: jo mørkere jo bedre. »For dette formålet kan du enten slå av lyset eller midlertidig bytte lyspærene med mørkere (f.eks. I rødt). Det samme gjelder belysningen inne i huset. Rommet der du installerte den digitale dekorasjonen, bør også være mørkt. For dette formålet kan du også midlertidig skille åpne stuer med mørke gardiner eller laken. Hvis projektoren er i stua, men ønsker å bruke spisestuen, må du skille de to områdene fra hverandre. På sin side kan du bedre konsentrere lyset fra projektoren ved å dekke de andre vinduene i samme rom med persienner eller gardiner.

Plasser projektoren i riktig vinkel

halloween-vindusdekorasjon-skjeletter-lys-dekorere-skrekk

Selvfølgelig må avstanden mellom projektoren og vinduet og lysvinkelen også tas i betraktning. For det første slik at motivet for Halloween -vindusdekorasjonen ser ekte ut og også slik at lysstrålen til projektoren ikke kan sees av betrakteren utenfor. Hvis dette har skjedd deg, er det best å stå utenfor vinduet og tenke på den beste måten å flytte projektoren på. En variant vil være å sette opp projektoren under eller over vinduet. Prøv det og sjekk igjen utenfra. Noen ganger er en skrånende posisjon også et bedre valg. Denne vinkelen kan imidlertid føre til at motivet blir forvrengt. Heldigvis har de fleste projektorer en innstilling som kan brukes til å korrigere dette.

Her kan du bestille DVDer med de skumle digitale bildene:

AtmosFEARfx beinkjølere digitale dekorasjoner

AtmosFEARfx Ghostly Apparitions Digitale dekorasjoner

AtmosFEARfx Phantasms Digital Decoration

AtmosFEARfx Night Stalkers Digital Decorations av AtmosFX

AtmosFEARfx Witching Hour Digital Decoration av AtmosFX

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv