15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag Halloween -dørkranser selv: DIY -ideer for dørdekorasjoner

Å gjøre håndverk sammen med familien er veldig gøy, spesielt på Halloween. Vi vil derfor vise deg hvordan du kan lage en Halloween dørkrans selv. De neste DIY -ideene kan implementeres uten særlig innsats og vise seg å være et godt alternativ til kjedelige håndverkstradisjoner som utskårne gresskarlykter, spesielt for småbarn. Med litt kreativitet kan en dørdekorasjon trylles frem på kort tid.

Hodeskaller og blomster laget av papp

Lag en Halloween kraniedørkrans av papir selv

Den første håndverksideen ble inspirert av den meksikanske festivalen “Day of the Dead”. Navnet antyder skremmende ting, men faktisk tolker “Dia de los Muertos” døden som en viktig del av livet. Meksikanere tror at på denne dagen vender de døde tilbake til de levendes verden for å feire nok en gang med familien. Det er derfor meksikanere pynter dørene og husene sine med blomster og vakkert malte hodeskaller. Denne fargerike Halloween -dekorasjonen er i tråd med temaet for skikken.

Lag en krans av kraniet av papir og malingsinstruksjoner

Her er de nødvendige materialene på et øyeblikk:

 • Kartong i flere farger (grønn, oransje, gul, rosa, rød)
 • Små hodeskaller laget av modelleringsleire, gips eller plast for maling (tilgjengelig for eksempel i Halloween -dekorasjonsbutikker og håndverksbutikker)
 • Isoporring og oransje maling
 • varmt lim

Lag først blomstene av papp, mal plasthodeskallene med akrylmaling eller med fargeblyanter og dekorere dem med glitter.

Lag dørpynt til Halloween med barna: Halloween dørkrans med monsterøyne

Gjør dørdekorasjon Halloween selv, tinker dørkranser med monsterøyne

En morsom dørkrans kan lages av Marabu Boa med fjær, isoporring og bordtennisballer. Barna vil ha det gøy å gjøre det fordi du kan male monsterøyene. Dette skaper en fargerik dørdekorasjon på kort tid, som du kan henge på inngangsdøren for en fest. Du trenger følgende materialer og tilbehør:

 • Fjærboa, hvit, minst 4 meter lang (tilgjengelig i karneval- og håndverksbutikker, samt leverandører av stoffvarer per meter)
 • Styrofoam plug-in ring
 • Bordtennisballer
 • Akrylmaling eller andre malinger du ønsker
 • pensel
 • lim

Dørdekorasjon til Halloween med monster øyne tinker instruksjoner

Vik fjærboa rundt isoporringen og lim den på plass flere steder. Etter det kan du male monsterøyene på bordtennisballene. La dem tørke og lim dem deretter til Halloween -kransen. Dørkransen er perfekt til leilighetsdøren, fordi fjærene nesten ikke tåler regn.

Lag et spøkelse av papp og rester av stoff

Lag ghost Halloween dørkrans selv av stoff og papir

For mange regnes Halloween som den ultimate skrekkfestivalen. Spøkelsene, monstrene og heksene skremmer imidlertid for det meste små barn, og de kan nesten ikke takle redsler. Psykologene advarer om at foreldre alltid bør ta barns frykt på alvor. For familier med små barn er det den neste ideen. Spøkelser trenger ikke nødvendigvis å være skremmende, de kan også hilse på gjester og venner på Halloween.

Lag spøkelses Halloween -dørkrans selv av rester av stoff og papp

For denne håndverksideen trenger du en isoporring, stoffskrap, papp eller farget papir og googly øyne. Du kan først klippe stoffet i små rektangler som måler 7 cm x 5 cm, drapere dem og feste dem til frigolitringen med varmt lim. Så kan barna lage en kul skrift av papp eller få den malt på papp. Lim “Boo” -skiltet til bunnen av kransen og plasser googly -øynene i midten øverst.

Lag en dørkrans med flaggermusmotiver av papp

Tinker dørkrans med flaggermus ut av papp instruksjoner

En Halloween -dekorasjon i svart og hvitt passer til temaet på festivalen, men et fargerikt bord og kamindekorasjon ser mye bedre ut. Selv flaggermusene er ikke redde og vekker i stedet nysgjerrigheten til de minste. Barna kan også overvinne frykten med fakta om ekte dyr. Håndverk kan derfor ikke bare trene finmotorikk, men også øke evnen til å lære.

Dørkrans av stoff og papp med flaggermusmotiver

De nødvendige materialene er:

 • Flaggermus mal
 • Kartong i rosa, blå, svart, oransje
 • Gavebånd i svart og hvitt
 • Isoporring

Pakk gavebåndet rundt isoporringen og fest endene med det varme limet. Overfør flaggermusmalen til papp og skjær ut flere flaggermus -silhuetter. Fest dem deretter til kransen ved hjelp av pinner. Fullstendig! Pinnene gir en viss fleksibilitet, fordi på denne måten kan flaggermusene fjernes raskt og du kan dekorere kransen igjen.

Halloween dørkrans av tyll og papp med heksemotiver

Halloween dekorasjonsideer med heksedørkrans selv instruksjoner

Den neste ideen for dørdekorasjoner til Halloween er veldig kreativ. Fordi dørkransen er laget av tyll og dekorert med en heks-havfrue silhuett og sjøstjerners hårklipp. Erfaring og dyktighet kreves for denne håndverksideen, men barn fra åtte år kan mestre oppgaven uten problemer.

Lag en dørkrans med en heks Instruksjoner for Halloween med barna

Du trenger følgende materialer:

 • Metallring for dørkrans
 • Mal for havfruen i en heksehatt
 • Kartong i hvitt
 • Rester av tyll i fiolett, sjøblått og svart
 • Dekorativt bånd i lilla
 • Glitter
 • Malinger og pensler
 • Varmt lim og saks

Klipp ut havfruesilhuetten fra den hvite pappa og fargelegg den. La fargene tørke i en halv time. I løpet av denne tiden kan du knytte tyllstykker og dekorasjonsbånd til metallringene. Gjør dette som om du vil lage et tutu -skjørt.

Tinker dørkrans med edderkoppnett fra strikkegarn

Lag en dørkrans av metall med et edderkoppnett laget av snor

Du kan lage en edderkoppkrans av tre metallringer, edderkoppfigurer i plast, to dekorative løkker og strikkegarn i svart og hvitt. Denne Halloween-dekorasjonen er veldig langvarig, og du kan henge opp kransen igjen neste år. Den skjærer en fin figur både over peishyllen og på vinduskarmen. Og best av alt: Denne håndverksideen er superenkel og egnet selv for komplette nybegynnere.

Lag hokus-pokus dørdekorasjoner med barna

Lag hocus-pocus Halloween-dørdekorasjoner med barna

Den neste håndverksideen er en kombinasjon av tyllkransen og kransen med monsterøyene. Du trenger følgende materialer:

 • Tyll i lilla, svart, oransje og grønt
 • Kartong
 • Glitter
 • pensel
 • Lim og Mod Podge
 • Googly øyne
 • Bordtennisballer eller dekorative baller laget av frigolit (diameter 3 til 5 cm)

Lag hocus pocus dørkrans av tyll

Sett sammen kransen trinnvis ved først å male bordtennisballene og hokus-pokus-skiltet og deretter klippe tyllen i størrelse og knytte den til kransen. Lim deretter hokus-pokus-skiltet og monsterøyene til kransen.

Tinker Halloween dørkrans med søtsaker

Hvordan lage Halloween dørdekorasjoner med søtsaker selv

En superrask ide i siste liten håndverk til Halloween som barna sikkert kommer til å like. Lim slikkepinner til en frigolitring. Du kan takle oppgaven med varmt lim.

Tinker Halloween dørkrans med søtsaker

Når du gjør håndverk, kreves tålmodighet og forsiktighet fremfor alt. Dette er en fin måte å lære barna å bruke varmt lim riktig og trygt. Men aldri la barna stå uten foreldrenes tilsyn når de gjør håndverk, da det er fare for skade.

Lag din egen dørkrans til Halloween: hodeskaller og blomster

Gjør det selv dørkrans til Halloween -instruksjoner med hodeskalle

Du kan lage din neste Halloween dørkrans av hvite plastformer og stoffblomster. Det er ingen grenser for kreativiteten din: Du kan male morsomme hodeskaller og ikke bare bruke svart -hvite markører, men også pastellmarkører.

Lag en dørkrans til Halloween, mal hodeskaller og dekorér med stoffblomster

Dekorer dørkransen med en hekselue og kost og hekseben

Tinker dørkrans med heks fra stoffinstruksjoner

Med litt dyktighet og tålmodighet kan du lage den neste DIY -ideen selv. Du trenger følgende materialer for håndverksprosjektet ditt:

 • kartong
 • Maling
 • Metallring
 • Dekorativt bånd i grønt, 7 cm bredt
 • Dekorativt bånd i oransje med prikker, 5 cm bredt
 • Shish kebabspyd av tre og flere gressblader
 • Hekseben laget av stoff (du kan erstatte dem med andre dekorasjoner som en kjele)

Heks lager dørkrans til Halloween med barna

Klipp 50 stykker med en lengde på 15 cm fra det grønne dekorative teipet. Draper båndbitene på metallringen og lim dem på plass. Gjør det samme med den oransje dekorative tapen og fest 10 stykker. Skjær en trekant ut av pappa og form den til en kjegle. Skjær deretter ut en sirkel og lim de to elementene sammen. Mal kebabspydet svart og bind gressbladene til det for å lage en heksekost. Ordne alle pyntestykkene på kransen og lim dem på.

Knytt en monsterkrans til Halloween

Lag din egen dørkrans av stoff- og pappmonstre

Lag en morsom monsterdørkrans av tyll, papp og googly øyne. Heng den deretter på døren til huset eller barnerommet for å komme i stemning for den kommende festivalen.

Halloween dekorasjon med monstre ide for en dørkrans laget av stoff

Søt dørkrans med gresskarmotiver

Halloween dørdekorasjonside med en dørkrans laget av stoffbånd og papir

Den neste ideen til en dørkrans er faktisk superenkel å implementere: Lag en gresskardørkrans av en isoporring, oransje dekorativ tape og grønne rørrensere. Du kan dekorere dørdekorasjonen med forskjellige tegninger, samt med figurer laget av modelleringsleire eller saltdeig. Fantasien din er grensen!

Halloween dørkrans som stoff- og rørrensere og papir

Lag en edderkoppkrans til Halloween

Lag edderkoppkrans selv til Halloween

Den neste ideen er mer egnet for barn i alderen 8 og over. Dørkransen med et edderkoppnett laget av dekorativ tape kan skremme småbarnene. Men den er perfekt for barn som er interessert i insekter. Dette gjør at foreldre kan fortelle mer om edderkoppene og deres livsstil.

Spindelvevdekorasjon for Halloween -tinkerinstruksjoner

Lag en dørkrans av tørre blomster

Lag din egen Halloween -dørkrans med tørre blomster

Den neste håndverksideen er godt egnet for tenåringer. Alt du trenger er en flettkrans med stoffblomster og svart malingsspray. Bekled arbeidsflaten med plastfolie og spray dørkransen med den svarte malingssprayen. Sluttresultatet er en minimalistisk og likevel veldig effektiv dørkrans. Perfekt til døren til ungdomsrommet.

Lag en dørkrans med et Minnie Mouse -motiv

Disney Halloween dørkrans gjør deg selv til Minnie Mouse

Det er vanskelig å tro, men Mikke Mus er 92 år gammel. Likevel elsker barna ham fortsatt i dag. Silhuettene til Mickey og Minnie Mouse er enkle å få øye på. En god grunn til at mange barn kler seg ut som tegneseriefigurer til Halloween. I det følgende viser vi deg hvordan du kan lage en dørkrans av dekorative bånd av organza.

Disney Halloween dørdekorasjoner gjør deg selv til Minnie Mouse

Søt halloween dørkrans med spøkelser

Lag en halloween dørkrans av stoffrester med søte spøkelser

Lag en Halloween -krans av stoffrester og tryll frem en søt dørdekorasjon med småbarn

Tinker Halloween dørkrans

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv