15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innpakning av Halloween -søtsaker – kreative ideer og instruksjoner

Halloween godteri-innpakningspapir-heks-hatter-tinkering-kreative-ideer

Hvert år til Halloween kler barna seg ut som hekser, trollmenn, vampyrer og spøkelser og går fra dør til dør for å be om “trick or treat”. Slik at du ikke får en “godbit”, bør du forberede deg godt ved å kjøpe godbiter til naboens barn eller ved å tilberede dem selv. Du kan finne originale ideer om hvordan du beholder de minste Pakk inn halloween -godteri kan og dermed bringe stor glede til barna.

Bare pakk inn halloween -søtsaker

Pakk halloween søtsaker-lett-papir-poser-tinker-skummelt-dekorere

Emballasjen til godteriet til Halloween bør ikke nødvendigvis være dyr og ta mye tid. I stedet kan du lage din egen originale emballasje av enkle materialer og ha det gøy å gjøre det. Be barna om hjelp og lag et kreativt DIY -prosjekt for hele familien.

Pakk inn halloween -godteri med papir

Halloween godteri morsomme-pakke-poser-gjør-det-selv-tinker-mønster-ideer

Den enkleste måten å pakke inn halloween -søtsaker er med papir. Du kan bruke den til å lage enkle poser og poser selv og fylle dem med sjokolade, slikkepinner, godteri og andre søte ting du ønsker. Riktig dekorasjon er veldig viktig for emballasjen. Design de selvlagde posene som spøkelser, vampyrer, flaggermus eller andre Halloween-motiver slik at de er i tråd med feriestemningen.

Tinker kreativ emballasje selv

Halloween godteriemballasje-ideer-toalett-rull-tinker-dekorere

Godteriemballasjen til Halloween skal være kreativ og ha en liten skummel faktor. Her menes imidlertid ingen blodig og fryktelig design, men heller motiver som monstre og spøkelser som ser fine og fryktelig vakre ut på samme tid.

Halloween godteriemballasje laget av billige materialer

Pakk halloween-godteri-original-billig-toalettpapirruller-krydre det

Du kan lage kreative emballasjer til Halloween -godteri selv av enkle materialer som alle har hjemme og fargerikt håndverkspapir. Disse søte godteriemballasjene er laget av tomme toalettpapirruller, som er dekorert med farget papir og til slutt blir til godteri med cellofan.

Å lage skolekegler til Halloween -godteri

halloween-godteri-emballasje-halloween-skoletaske-gjør-det-selv-idé

Til Halloween kan du lage enkle skolekegler i matchende farger og mønstre og pakke de søte småtingene i dem. Hvis du noen gang har laget skolekegler for å pakke inn barna dine, kan du ganske enkelt krydre dem og redesigne dem til Halloween.

Kreativ emballasje av søtsaker

halloween-godteri-emballasje-original-gave-eske-tinkering-dekorere

Hvis du ønsker å lage en kreativ emballasje til Halloween -godteriet selv, kan du kjøpe en enkel puteboks eller lage den selv og dekorere den på riktig måte. Puteboksen er perfekt for små søtsaker og godteri og kan også brukes til ulike barneleker.

Lag spøkelsesemballasje selv

halloween-godteri-emballasje-ideer-spøkelses-emballasje-tinker-vrikke-øyne

Du kan enkelt dekorere den hvite puteboksen som et spøkelse ved å lime googly øyne på den og tegne en oval flekk som en munn. Du kan også lage en flaggermus, men du trenger en svart boks og svart papir for å lage vingene.

Kreativ cellofanemballasje til Halloween -godbiter

halloween-godteri-emballasje-lett-cellofan-poser-penner-sateng-bånd-popcorn

Med noen cellofanposer og en svart filtpenn kan du lage din egen originale emballasje til godteriet til Halloween. For eksempel, tegne øynene som trekanter, X -merker eller firkanter og munnen med masker for å lage en zombie ansiktspose.

Innpakning av Halloween -godteri – enkle ideer

halloween-godteri-emballasje-lett-kreative-poser-marshmallows-popcorn

Cellofanposene kan fylles med alle slags søtsaker og snacks, som sjokolade, marshmallows og popcorn. Hvis du har tilberedt hjemmelagde Halloween -kjeks eller desserter, vil disse også passe fint i zombie -cellofanposen. Når posen allerede er fylt, kan du knytte den med et farget satengbånd og emballasjen er klar.

Pakk skumle Halloween -søtsaker

halloween-godteri-øyne-emballasje-idé-instruksjoner-cellofan-satengbånd

Hvis du har bakt skumle kaker eller kaker til Halloween, er det best å pakke dem inn i cellofan. Med den kan både små og store emballasjer lages, og du kan se den grusomme dekorasjonen av kjeksene gjennom emballasjen.

Å pakke slikkepinner som et spøkelse – instruksjoner

halloween-godteri-original-emballasje-instruksjoner-spøkelses-slikkepinner

Lollipops i forskjellige størrelser kan lett pakkes inn som spøkelser. For dette trenger du hvitt silkepapir, snor og en svart blyant. Pakk først slikkepinnen med papiret og bind den med snoren. Spill deretter inn et skremt ansikt og spøkelsepisken er klar.

Pakk godteri til Halloween på en skummel måte

halloween-godteri-barn-skumle-emballasje-slikkepakker-emballasje-flaggermus-edderkopp

Hvis du vil lage forskjellige design for slikkepinnene, kan du også kjøpe litt svart silkepapir og bruke det til å lage flaggermus- og edderkoppemballasje selv. For dette må du fortsatt lage flaggermusvinger og edderkoppben av papir og feste dem til slikkepinnen med lim.

Skremmende ideer for godteriemballasje

halloween-godteri-slikkepinne-skummelt-emballasje-øyeboller-skummel-idé

For slikkepinner kan du finne mange kreative ideer å pakke, ettersom de har en rund form som tilbyr mange designideer. Siden emballasjen skal være litt skummel til Halloween, kan du designe slikkepinnene (så vel som andre runde godterier) som øyeboller. Denne emballasjen ser veldig skummel ut og gir den nødvendige skrekkfaktoren.

Design din egen sjokoladeemballasje til Halloween

halloween-godteri-emballasje-sjokolade-emballasje-gjør-det-selv-vampyr-frankenstein

Med riktig emballasje kan du dekorere hvilken som helst sjokolade som passer til Halloween. Du kan lage en sjokoladeemballasje som en vampyr eller Frankenstein av fotokartong og presentere den enkle sjokoladen for barna på en kreativ måte.

Pakk halloween -søtsaker med innpakningspapir

halloween-godteri-emballasje-original-flaggermus-gresskar-spøkelse

Det enkleste innpakningspapiret kan også brukes til en original emballasje av Halloween -søtsaker. Disse pakkene er designet slik at barna skal rive det fra hverandre for å spise godteriet. De er derfor perfekte til for eksempel små søtsaker eller fruktgummi.

Instruksjoner – DIY emballasje for små søtsaker

halloween-godteri-emballasje-instruksjoner-tinker-sy-kreativ-idé

For å lage denne godteriemballasjen av innpakningspapir, bør du først finne passende maler og kutte to ark innpakningspapir deretter. Da sys kantene best med en symaskin, og lar en del stå åpen for fylling. Når du har fylt emballasjen med søtsaker, bør du sy åpningen på samme måte og dekorere den ferdige emballasjen som du ønsker.

Morsomme dekorere sunne Halloween -godbiter

halloween-godteri-emballasje-morsomt-klementiner-dekorere-svart-penn-skummelt

De sunne søtsakene, for eksempel noen frukter, kan også pyntes og pakkes for å passe til Halloween. Skallet frukt, som mandariner, appelsiner eller bananer, kan gjøres skummelt ved å tegne zombie -ansikter med en svart markør.

Pakk mandariner til Halloween på en original måte

halloween-godteri-emballasje-original-gresskar-mandarin-cellofan-emballasje-dekorasjon

Zombie -mandarinene skal pakkes inn igjen med cellofan eller et annet gjennomsiktig materiale, slik at barna kan se de grusomme tegningene. Fruktene kan også brukes sammen med de utskårne gresskarene til Halloween -dekorasjoner.

Pakk halloween -søtsaker i runde esker

halloween-godteri-original-emballasje-oval-eske-dekorere-hodeskaller

Når du pakker Halloween -godteri for barn, bør du velge et design som ikke er for skummelt, men som likevel gjenspeiler Halloween -stemningen. Skallen er et populært motiv for Halloween, som også passer for de minste. For en hodeskalleemballasje trenger du en rund, hvit eske som du kan dekorere med enten en svart penn eller papir.

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv