15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Halloween håndverk med papir – 3 enkle instruksjoner

Halloween-tinker med papir -instruksjoner-ideer-girlane-ku% cc% 88rbis-bat

Hver feiring er en fantastisk mulighet til å uttrykke kreativitet og være kreativ. De selvlagde produktene brukes raskt og presenteres umiddelbart. Den originale dekorasjonen sikrer godt humør når du feirer og på fester. Overrask gjestene dine med originale og stilige dekorasjoner hvis du lager dem av papir Tinker Halloween. Vi tilbyr tre enkle å følge guider.

Halloween håndverk med papir – Stilig Halloween dekorasjon laget av crepe papir

Halloween-tinker med papir-ideer-strauss-svart-rose-crepe-papir

Hjemmelaget dekorasjon er ikke alltid billigere enn elementene du kan gjøre klar for festartikler. Den er imidlertid vakrere og presist tilpasset livsstilen. Dette skaper et sammenhengende helhetsbilde som bidrar til den festlige atmosfæren. Halloween er rett rundt hjørnet og er en god mulighet til å vise oppmerksomheten på detaljer i best mulig lys. Vi har valgt papir som et meget egnet materiale for håndverk.

Halloween håndverk med papir – lag din egen stilige dørkrans i mørk svart

Halloween-tinker med papir -instruksjoner-dørkrans-svart-hvitt-kreppepapir

Feiringen starter ved inngangsdøren. Gjestene kan bli møtt med deilige velkomstdrinker og invitert til en fest i huset. Derfor er det fornuftig at Halloween -dekorasjonen starter der. Dekorer inngangsdøren stilfullt med en tema krans av tema laget av kreppepapir, som er veldig lett å designe.

Halloween håndverk med papir – dørkrans instruksjoner

halloween-tinker-papir-instruksjoner-dør-krans-svart-crepe-papir-pins

De karakteristiske fargene for Halloween er svart og oransje, men du er velkommen til å eksperimentere med andre fargekombinasjoner. I vårt eksempel brukes bare svart crepe -papir. Skjær i flere rektangulære biter av samme størrelse. Skaff deg en kransepute, vanligvis laget av isopor. Du trenger også pinner – enten med et svart hode eller helt laget av stål.

Halloween håndverk med papir – svart dørkrans laget av kreppepapir

halloween-tinker-papir-instruksjoner-dør-krans-crepe-papir-gjør-selv

Brett hvert stykke kreppepapir med to for å danne en løkke og sett det godt inn i kranseputen med en pinne. En slags frill bør dannes. Fortsett så lenge hele kransens overflate er dekket. Prøv å holde samme avstand mellom de enkelte elementene, slik at det til slutt blir en jevn struktur.

Lag en dørkrans til Halloween med kreppepapir og en kransepute

halloween-tinker-papir-instruksjoner-dør-krans-dekorasjon-hus% cc% 88r

I den nedre delen av kransen knytter du en sløyfe med kreppepapir eller et annet materiale du ønsker. Du er velkommen til å bringe litt farge inn i dørkransdesignen hvis du dekorerer med et oransje bånd. Isopor kransputen kan enkelt festes til døren – med dobbeltsidig teip eller selvklebende pads.

Halloween -tinker med papir – heksekostpropp 

Halloween-tinker med papir -instruksjoner-heksekost-deco-pary-sugerør

Flotte Halloween-plug-ins kan tinkeres med papir. Festcocktailer, kjeks og serveringsfat er festlig dekorert med den. Lag atmosfæriske heksekoster selv som passer nøyaktig til emnet.

Halloween håndverk med papir – nødvendige materialer

Halloween-tinker med papir -instruksjoner-heksekost-materialer-nødvendig

Fremfor alt trenger du lyse sugerør, noe som definitivt gjør deg i godt humør, men konvensjonelle kan også brukes. Et ark med brunt papir og snor, samt papp i oransje er fortsatt nødvendig.

Tinker Halloween – kutt utkantene til brunt papir

halloween-tinker-papir-instruksjoner-heksekost-cutknife-frynser

Et sugerør fungerer som et kosteskaft og børstehårene er laget av brunt papir. Ta derfor et stykke papir og skjær det i utkant, men ikke til enden på den ene siden. Der fester du dobbeltsidig tape og fester den på den ene siden av det glødende strået. Det fungerer veldig enkelt hvis du ruller sugerøret på det klissete området og deretter påfører lett trykk.

Halloween håndverk – dekorér lysende sugerør som heksekoster på en stemningsfull måte

halloween-tinker-papir-instruksjoner-heksekost-glødende sugerør

Halloween håndverk med papir – utstansing av tematiske etiketter

halloween-tinker-papir-instruksjoner-heksekost-materialer-slag-ledning

Tilsynelatende ser heksekosten ferdig ut, men de viktige detaljene mangler fortsatt. Lag vakre etiketter som du fester til hver lille kost og dermed gjør dekorasjonen virkelig stemningsfull. For dette trenger du et motivstans, hullemaskin og en snor. I eksemplet er stansen valgt med en etikettdesign, men du kan bruke en etter eget valg.

Halloween håndverk med papir – lag dine egne etiketter med motivslag

halloween-tinker-papir-instruksjoner-heksekost-etikett-slag

Bruk en oransje pappeske, da den er perfekt for Halloween -temaet. Du kan skrive festlige etiketter på etikettene før de klippes ut. Du kan gjøre dette med en datamaskin og skriver eller ved hjelp av en skrivemaskin, ellers kan du skrive dem ut for hånd etterpå. Slå like mange etiketter ut av papp som det er heksekoster og bind dem til en heksekost hver.

Lag originale plug -ins for Halloween – Lysende heksekoster

halloween-tinker-papir-instruksjoner-heksekost-brun-papir-sugerør

Heksekostene kan integreres perfekt i borddekorasjonen og settes inn i snacks og festmat som en fantasifull dekorasjon. Du kan også gi dem til gjestene som en liten gave. Imidlertid oppstår den riktige effekten når lysene slokkes og kostens håndtak lyser i mørket.

Lag heksekostplugger til Halloween med papir og lyse sugerør 

Halloween-tinker med papir -instruksjoner-heksekost-lag-selv-cocktailer

Tinker kreative ideer til Halloween – heksekostpropp

halloween-tinker-papir-instruksjoner-heksekost-brun-papir-glødende sugerør

Tinker med skummel dekorativ skrift på døren til Halloween – Instruksjoner

halloween-tinker-papir-instruksjoner-dekorasjon-bokstaver-dør-dekorasjon-svart

Dekorative skrifter fanger alltid øyet og regnes som stilige dekorasjoner med et individuelt preg. Med dekorasjonsbokstavene kan fantasifulle søkeord og monogrammer presenteres som en harmonisk dekorasjon i huset. Halloween -slagord som Boo, Spooky, ‘Trick or Threat’ og andre er oversatt fra engelsk. Alt du trenger er de tilsvarende bokstavene som finnes i alle håndverksbutikker.

Halloween håndverk med papir – dekorere dekorative bokstaver

halloween-tinker-papir-instruksjoner-dekorasjon-bokstaver-papp-materialer

De dekorative buskene laget av materialer som styrofoam eller papp er også tilgjengelige som faste kropper eller esker med lokk. Ta ditt eget valg og fargelegg det i svart eller en annen farge for å matche temaet. Når malingen tørker helt, kanskje etter minst 12 timer, kan du behandle overflaten med spraymaling og deretter drysse med glitter og glitter. Til slutt fikseres det med en passende spraymaling.

Tinker dekorativ skrift i svart med glitter til Halloween

halloween-tinker-papir-instruksjoner-dekorative-bokstaver-glitter-svart

Neste dag, når overflaten er tørr og ikke klissete, kan du knytte dekorasjonsbokstavene sammen og fikse dem på ønsket sted. Bokstavene designet på denne måten kan henges på døren eller plasseres andre steder.

Lag stemningsfulle dørdekorasjoner til Halloween

halloween-tinker-papir-instruksjoner-dekorasjon-bokstaver-dør-dekorasjon-glitter

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv